reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiola czy Ciebie też boli w pachwinach? mnie ostatnio tak pobolewa, że mam problem z podniesieniem nogi, nie jest to żadne rozciąganie tylko jakbym wiele godziny trzymała nogi w jednej pozycji i probowała ją zmienić :eek:

reklama
Rureczko wszystko Ci się rozdchodzi - musi być więcej miejsca na dzidzię ;-) Wytrzymaj jeszcze troszkę - potem wszystko się zejdzie i nie będzie boleć ;-)

Lil właśnie mnie to zastanawia, bo wcześniej to w pachwinach mnie nie bolało jakoś przesadnie, a teraz to jak poleżę i chce wstać to takie cudaki się dzieją :)) na szczeście kręgosłup mi nie doskwiera a podobno wiele mam się skarży...

Posłuchajcie ze nami :)
big mountain - baby i love your way - YouTube

rurka mnie pachwiny nie bola ale za to kregoslup strasznie,czasem jak sie poloze to nie jestem w stranie sie sama podniesc , tak boli.

Wiola eh jak nie urok to dwa uroki:sorry: to czekać aż mnie złapie:-D a wczoraj musiałam się pozbyć zbędnego owłosienia przed jutrzejszą wizytą i graniczyło to z cudem:szok: następnym razem to chyba Ł. zaangażuje, bo tak na ślepo to się boję:zawstydzona/y: pociesz mnie, że nie tylko ja mam takie problemy:-:)-D

Lil moje małe samo zadecydowało że smoka ani butki NIE... ćwiczy rzuty na odległośc jak dostanie...
Ale moja siostra jest w fazie odzwyczajania od butli dwólatka który bez butli się nei ruszał... ma podobno wadę zgryzu i muszą odzwyczaić... I jak słucham dzikich ryków to sie cieszę że moje nie chce... ale oni niekonsekwentni, szwagier się złamał po prawie tyg i mieli cyrk od nowa i juz ze 3 tyg się ciągnie...
Dobrze wiedzieć ze da się łagodniej:)

Rurka teraz to juz różne dziwne rzeczy mogą Cie boleć... oj przypomniałaś mi moje przeboje...
Moj mąż na szkole rodzenia ze strachem w głosie i oczach zapytał o golenie przed porodem, i że jak żona nie da rady to co:szok: pani miała ubaw:))

Made udało się?

Ciężaróweczki nasze :***** Już niedługo i wszelkie dolegliwości będą tylko wspomnieniem - a Wy i tak dzielne jesteście - ja to chyba tylko marudziłam w ciąży :zawstydzona/y::-p

Rureczko świetny utwór...i w moim klimacie, bo ja od wczoraj to tylko Boba Marleya słucham...jedna koleżanka znowu temu winna :-p

Monia do dzieci zawsze najlepiej z konsekwencją i spokojem...i trzeba wyczuć jak dziecko podejść..i trzeba wierzyć w dziecko - że da radę :-) Nie ma co od razu czarnych scenariuszy zakładać i porównywać do innych dzieci...Ciebie na pewno kiedyś czeka odcycowanie - też trzeba sposobem jakoś.

Ostatnia edycja:
Lil ja wiem że każde inne ale ja mało doświadczenia mam...
odcycowanie hmmmmmm może sama się odcycuje:rofl2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry