reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek - i to w zupełnym bezruchu....tego mój pęcherz nie wytrzymuje.....:zawstydzona/y:
Zadzwonię po pomoc :-)))

reklama
Made a może szpitalny basen? Bo kaczuszka to sie nie nada:-D

Gdzie Wiolę znowu wcięło?? :szok::szok::szok: pewnie się przed butami z allegro chowa:-D

Monia mam ten sam problem :-p

Made to mówisz, że jednak Maniek do wzięcia :-p A że nie mówi i nic go nie obchodzi to nic - Martynka sama go nakieruje na to, czego jej w związku potrzeba - ona mówi głośno i dobitnie jak czegoś chce :-p

Rureczko nie ta pupcia ładna co ładna, tylko ta, która się komu podoba :-p

MADE ciężka sprawa... moja też głównie śpi z cycem, bo inaczej tylko drzemka i finito... hmmm - a może się nie zorientuje tak na chwilkę..? :-p

O! Aleś dobrze to napisała Lilu :tak: to wiesz.....o tej pupie :)))))

Kocurku - nie ma szans :) Próbowałam dać mu smoczka, ale on nie wie jak go ugryźć :-)
Dziwne to dziecko :eek::-D

Ostatnia edycja:
Rureczko jestem dozgonnym rycerzem Twoim i Twojej pupy! :-)

Kocurku, Made
- to trzeba jakiegoś pana pielęgniarza załatwić, żeby Wam pomógł w kwestiach sanitarnych...:-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry