reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rurka gole sie na slepo juz od jakiegos czasu a jak sie umecze przy tym:-D
a co do bolow kregoslupa to nie mowione ze tez cie dopadnie , mnie juz z 1,5 boli, w nocy sie budze jak chce sie przekrecic bo mnie zaboli. a z Iwa nie bolal mnie w ciazy tylko po porodzie ale za to biegalam ciagle siusiu

reklama
Lili yhy:-) już tu na BB kiedyś o tym pisałam:zawstydzona/y:

Wiola oj też sapałam, też:-D dziękuje za pocieszenie, oby nie bolało:) a teraz w nocy wstajesz siku? Ja muszę raz czy dwa ale wiecej nie :)

Monia to trzymam kciuki, żeby tak było :-) Ale jak tak nie będzie to nie bój się odcycowywać sposobem jakimś - nie jest tak źle :-) Ja robiłam powoli - po jednym karmieniu odstawiałam i super poszło :-)

Rureczko to ja nie doczytałam o tym - drugi utwór jeszcze lepszy niż pierwszy i ten teledysk! SUPER! A jakieś polskie zespoły lubisz? Byś z moim panem sobie pogadała oj tak :tak:

Lilu ja to lubie z naszych Marikę, Grubsona, Bas Tajpana, Junior Stressa oj dużo tego, o Kamila Bednarka też lubię :)) ale to mam swoje ulubione piosenki, bo nie wszystkie mi się podobają:-D

rurka ostatnio odkad gin mi furagin zapisal to wstaje raz a czasem dwa razy dla mnie luksus z Iwa potrafilam nawet z 9 razy w nocy wstawac

Monia ja karmilam bardzo dlugo piersia , moja mala nie wziela ani smoczka ani butelki, balam sie ja odstawic od cyca bo stwierdzilam ze moze potem wcale mleka nie pic i szkoda mi jej bylo.kiedys szwagierka zaproponowala ze wezmnie ja na noc do siebie ( byla wtedy jeszcze na cycu), wtedy stwierdzilam ze szkoda jej poswiecenia i czas mala odcycowac , zajelo nam to 2 dni:szok:. a ja sie balam ze tygodniami bedzie plac za cycem. a metoda byla drastyczna , cyca amolem smarowalam, za kazdym razem jak mala zlapala poczula ten smak i zostawiala cyca, potem zaczela mowic ze dydus jest be i tyle. piersi nie bolaly a po 2 tyg mleka juz wcale nie mialam.
ale mialm racje ze przestanie pic mleko,teraz jada tylko przetwory mleczne

Nie mam szans was nadrobić. Rano mieliśmy gości i nie miałam jak zajrzeć, pomijając fakt że o 10 wstałyśmy :-p
Dzisiaj testuję nowy przepis na kuleczki obiadowe i jak zjemy i będą dobre to rzucę wam przepis - póki co wyglądają smakowicie i tak też smakują ale dziewczynki ocenia :tak:
A zaraz zmykam bo mam dzisiaj pełno roboty i nie wiem jak się ogarnąć.

Miłego dnia wszystkim ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry