reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rurka gole sie na slepo juz od jakiegos czasu a jak sie umecze przy tym:-D
a co do bolow kregoslupa to nie mowione ze tez cie dopadnie , mnie juz z 1,5 boli, w nocy sie budze jak chce sie przekrecic bo mnie zaboli. a z Iwa nie bolal mnie w ciazy tylko po porodzie ale za to biegalam ciagle siusiu

reklama
Lili yhy:-) już tu na BB kiedyś o tym pisałam:zawstydzona/y:

Wiola oj też sapałam, też:-D dziękuje za pocieszenie, oby nie bolało:) a teraz w nocy wstajesz siku? Ja muszę raz czy dwa ale wiecej nie :)

Monia to trzymam kciuki, żeby tak było :-) Ale jak tak nie będzie to nie bój się odcycowywać sposobem jakimś - nie jest tak źle :-) Ja robiłam powoli - po jednym karmieniu odstawiałam i super poszło :-)

Rureczko to ja nie doczytałam o tym - drugi utwór jeszcze lepszy niż pierwszy i ten teledysk! SUPER! A jakieś polskie zespoły lubisz? Byś z moim panem sobie pogadała oj tak :tak:

Lilu ja to lubie z naszych Marikę, Grubsona, Bas Tajpana, Junior Stressa oj dużo tego, o Kamila Bednarka też lubię :)) ale to mam swoje ulubione piosenki, bo nie wszystkie mi się podobają:-D

rurka ostatnio odkad gin mi furagin zapisal to wstaje raz a czasem dwa razy dla mnie luksus z Iwa potrafilam nawet z 9 razy w nocy wstawac

Monia ja karmilam bardzo dlugo piersia , moja mala nie wziela ani smoczka ani butelki, balam sie ja odstawic od cyca bo stwierdzilam ze moze potem wcale mleka nie pic i szkoda mi jej bylo.kiedys szwagierka zaproponowala ze wezmnie ja na noc do siebie ( byla wtedy jeszcze na cycu), wtedy stwierdzilam ze szkoda jej poswiecenia i czas mala odcycowac , zajelo nam to 2 dni:szok:. a ja sie balam ze tygodniami bedzie plac za cycem. a metoda byla drastyczna , cyca amolem smarowalam, za kazdym razem jak mala zlapala poczula ten smak i zostawiala cyca, potem zaczela mowic ze dydus jest be i tyle. piersi nie bolaly a po 2 tyg mleka juz wcale nie mialam.
ale mialm racje ze przestanie pic mleko,teraz jada tylko przetwory mleczne

Nie mam szans was nadrobić. Rano mieliśmy gości i nie miałam jak zajrzeć, pomijając fakt że o 10 wstałyśmy :-p
Dzisiaj testuję nowy przepis na kuleczki obiadowe i jak zjemy i będą dobre to rzucę wam przepis - póki co wyglądają smakowicie i tak też smakują ale dziewczynki ocenia :tak:
A zaraz zmykam bo mam dzisiaj pełno roboty i nie wiem jak się ogarnąć.

Miłego dnia wszystkim ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry