reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Boogie to Martynka ma jeszcze szansę u Was???
:-D:-D:-D musimy tylko do tego Torunia się jakoś dostać ;-):-p:-p
Boogie cos Ty taka na nie na narzeczoną?? Kiedys cie to czeka;-)
Czeka, czeka, ale jeszcze nie teraz, zresztą ja się w jego wybory mieszać nie będę ;-) A Twoja córcia śmieszne dźwięki wydaje, straaasznie mi się podoba ten filmik :tak: córcię masz udaną ;-)

reklama
rurka tylko cyc , mala nie chcila mi wziasc butli a mi sie nie chcilo bawic z podawaniem jej MM lyzeczka.

monia a jeszcze jedno odkad odstawilam Iwe od cyca zaczela przesypiac mi noce, tzn przed tem budzila sie po 5, 6 razy a potem raz albo wcale

To jak Wy takie amatorki słonecznej muzyki, to może mi się uda znaleźć
utwór moich szalonych, młodzieńczych i cudownych lat.....
Zaraz poszukam ;)))

monia - obudził się, ale był niezwykle grzeczny.....:-) najwidoczniej mu snu potrzeba było
Biedaczek mój :-( ech te zęby....

Miłego słuchania......:-) ech....wspomnienia :-p
http://www.youtube.com/watch?v=lrkUiQKp8Dw

Ostatnia edycja:
Chiboogie :cool2:

Rureczko ponawiam pytanie - znasz jakiś zespół z Torunia? :-p

Made no no no :-p Pobujałabym się na zielonej trawce...

Drzemki mi się chce....

Lil musiało mi umknąć... e no skąd kto jest to nie wiem, ale pierniki z Torunia znam:-D

Kot mój wyrodny jest! Kupiłam jej dzisiaj puszkę z kurczakiem, bo z wołowina nie było to się obraziła i cały dzień w drugim pokoju śpi:eek:

Ostatnia edycja:
Chi chi :cool2:

Wioluś będziesz miała przedszkole w domu? Cieszyć się czy płakać razem z Tobą? :-p W sumie dziewczynki to już się same pobawią :-)

Rureczko podpowiem - znasz Paraliż Band?:-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry