reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Boogie to Martynka ma jeszcze szansę u Was???
:-D:-D:-D musimy tylko do tego Torunia się jakoś dostać ;-):-p:-p
Boogie cos Ty taka na nie na narzeczoną?? Kiedys cie to czeka;-)
Czeka, czeka, ale jeszcze nie teraz, zresztą ja się w jego wybory mieszać nie będę ;-) A Twoja córcia śmieszne dźwięki wydaje, straaasznie mi się podoba ten filmik :tak: córcię masz udaną ;-)

reklama
rurka tylko cyc , mala nie chcila mi wziasc butli a mi sie nie chcilo bawic z podawaniem jej MM lyzeczka.

monia a jeszcze jedno odkad odstawilam Iwe od cyca zaczela przesypiac mi noce, tzn przed tem budzila sie po 5, 6 razy a potem raz albo wcale

To jak Wy takie amatorki słonecznej muzyki, to może mi się uda znaleźć
utwór moich szalonych, młodzieńczych i cudownych lat.....
Zaraz poszukam ;)))

monia - obudził się, ale był niezwykle grzeczny.....:-) najwidoczniej mu snu potrzeba było
Biedaczek mój :-( ech te zęby....

Miłego słuchania......:-) ech....wspomnienia :-p
http://www.youtube.com/watch?v=lrkUiQKp8Dw

Ostatnia edycja:
Chiboogie :cool2:

Rureczko ponawiam pytanie - znasz jakiś zespół z Torunia? :-p

Made no no no :-p Pobujałabym się na zielonej trawce...

Drzemki mi się chce....

Lil musiało mi umknąć... e no skąd kto jest to nie wiem, ale pierniki z Torunia znam:-D

Kot mój wyrodny jest! Kupiłam jej dzisiaj puszkę z kurczakiem, bo z wołowina nie było to się obraziła i cały dzień w drugim pokoju śpi:eek:

Ostatnia edycja:
Chi chi :cool2:

Wioluś będziesz miała przedszkole w domu? Cieszyć się czy płakać razem z Tobą? :-p W sumie dziewczynki to już się same pobawią :-)

Rureczko podpowiem - znasz Paraliż Band?:-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry