reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem brudna i zmęczona, mam zawalony cały domek książkami i ciuchami, kiedy ja to poukładam wszystko... :eek: Takimi małymi kilkuminutowymi ratami, to mogę robić jeszcze miesiąc :eek::eek:

LILI a dziękuję, ja odessana na całe szczęście, ale mała już się rusza, więc zaraz wracam do niej.. może jeszcze hopsnę po kawkę..:tak:

MADE moja też smoczka nie uznaje.... jak bym wiedziała, że tak się sprawy potoczą, to bym ją uzależniła za młodu :huh:

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurku uwierz, że nadejdzie taka chwila, że poukładasz wszystko! I się porządnie umyjesz, ubierzesz, umalujesz....nawet sobie na zakupy pójdziesz...i nawet się wyśpisz! I ja wtedy też tak będę miała! Więc czekamy razem ;-):tak:

U mnie też smoczek nie ma szans...czekałam do 6 tygodnia jak poradniki nakazują i mam teraz .....:baffled:

Ostatnia edycja:
Kocurku hopsnij :tak: nie popełnij tego błędu co made :-))))))))
Tak Kochana......teraz to one za stare na smoczki.....te dzieci :eek:

Ostatnia edycja:
Dajecie czadu koleżanki dzisiaj a ja z doskoku...

Koleżanka odkurza :tak: a ja robię obiad dla nas:) Nasze dzieci się bawią- czytaj: bajzel robią :))))

Liluś koleżanka moja z podstawówki:))))) Była sąsiadka, zgadałyśmy się na Facebooku:)

Kocurek ty się ciesz że smoka nie chce bo potem bys jeszcze miała wojne z oduczaniem....

Made i Ty tak z przyssanym siedzisz????

Lil to ja też czekam na to wielkie KIEDYŚ z wyspaniem i porządkami... maluję, myję i ubieram się z musi bo głupio śmierdziec w pracy....

Carol pożycz tej koleżanki....

MADE ja bym Ci nieba uchyliła i tej kawy nalała, ale jak.... :eek:

LILI Ale pięknie powiedziane... :-):-) Ale mi się miło zrobiło... :sorry: Ty wiesz co..? No Ty kochana jesteś i tyle :* :* :*

MONIA a coś Ty! Ja nie uznaję oduczania smoka na siłę :-p I nie wierzę w krzywe zęby haha :-D Mój kuzynek chodził wszędzie z butelką do czwartego roku życia - oczywiście głównie pustą :-p

monia - e nie.....taka głupia to aż nie jestem....leżę sobie :-):-)

Puścił!!! :szok: Natychmiastowa ewakuacja!!! :-)
Trzymajcie kciuki :)))))))))))))))

Ostatnia edycja:
internet mi wcielo, jak znikne to znaczy ze znowu mi sie przydzial skonczyl:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
RUreczka ty mnie mokasynami nie strasz bo ja tez pod ochrona jeszcze:-*
Lilus ubustwiam cie:-*
co do smoczka to moja szkuda nie wziela go juz w 2 tyg zycia , teraz biore smoczek ze soba do szpitala, moze sie uda;-)

reklama
Ło matko ja dziś tu z czerwonymi polikami z zakłopotania siedzę :zawstydzona/y::-)

Made leć zanim poleci!!!!!!!!!

Kocurku :-)

Wioluś :-)

Carolka :-)- u mnie koleżanki nie sprzątają niestety - ale z dziećmi się bawią - co dla mnie też jak miód na serce.

Rureczka :-)

Monia :-) zobaczysz, że nie jest tak źle z odstawianiem czegokolwiek - wszystko na spokojnie się da - może masz złe doświadczenia a może ktoś Cię nastraszył - ale wszystko da się zrobić :-) I jak to mówią - dzięki smokom jest wiele miesięcy spokoju - więc nawet później trudniejszy tydzień jak się odzwyczaja - nie jest taki straszny :-) I jednak warto :-) Oczywiście każdy sam decyduje :-) U mnie zdecydowały dzieci, że NIE I KONIEC!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry