reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocie na swej klacie - na piersi swej - miałam kotka...to było swego czasu moja ulubiona bluzeczka - co się z nią stało? :-p

Ja właśnie wypiłam kawkę inkę - z cukrem i mlekiem zagęszczonym - mniam. A rogaliki mam z piekarni. Też mniam. Carolka to chluśniem bo uśniem!

Kocurku jak długo mała śpi? I jak to robisz, że mała śpi? A te przerwy w nocy też miewam - masakra, bo trzeba spod ciepłej kołdry na to zimno wyłazić...to już chyba wolę jak mi się budzi co godzinę, ale zasypia natychmiast przy cycku.

Sol, Wiola z tą pościelą same cyrki, każda aukcja dotyczy innej pościeli, kupiłam z 2 różnych aukcji a oni od 2 dni ślą mi dziwne maile, że mam wybierać symbole, że czegoś nie ma itp i to chamskim tonem.

Rurka co jest?

Carola jaką pościel kupujesz???

Rureczko??? ODDYCHAJ!!!!!!!!!! Co się dzieje???

LILU śpi dziś po raz pierwszy, a wstała po 5... :) czyli już osiem h była "na nogach" ;)) Wcześniej zaliczyła 10 min drzemki. Teraz też nie liczę na to, że pośpi długo - ale już 20 minut, więc moooże......
A co ja robię - jak widzę, że już baaardzo marudna, to do łóżka i do cyca idziemy :))))

Składaliśmy pozew przeciwko pewnej babie, pozew złożony 31 stycznia. Dzwonię teraz, żeby się dowiedzieć o termin rozprawy, na co idiotki w sądzie mnie łączą najpierw z I wydziałem cywilnym, później z IX wydziałem cywilnym, a na koniec z rodzinnym:angry: taki bajzel, że szok:crazy: a baba w rodzinnym mnie informuje, że terminu rozprawy jeszcze nie ma i może się załapiemy na MAJ:szok::szok::angry::angry::angry: a to, że nam bezpodstawnie do maja będą pieniądze zabierać to nikogo nie obchodzi :angry:

Z doświadczenia wiem, że do sądów trzeba mieć żelazną cierpliwość.... a terminy są baardzo odległe, więc mnie to nie dziwi RURECZKO :sorry:

reklama
LILU!!! :* :* :* :rofl2: i ten Kuot i butelka i Ty PRIMA SORT!! :tak::rofl2:

Karola jakie masz ciasto??? <ślinotok> :-p

Pok fju fju fju... Pracowita z Ciebie mróweczka :-p tylko uważaj na siebie :sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry