reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocie na swej klacie - na piersi swej - miałam kotka...to było swego czasu moja ulubiona bluzeczka - co się z nią stało? :-p

Ja właśnie wypiłam kawkę inkę - z cukrem i mlekiem zagęszczonym - mniam. A rogaliki mam z piekarni. Też mniam. Carolka to chluśniem bo uśniem!

Kocurku jak długo mała śpi? I jak to robisz, że mała śpi? A te przerwy w nocy też miewam - masakra, bo trzeba spod ciepłej kołdry na to zimno wyłazić...to już chyba wolę jak mi się budzi co godzinę, ale zasypia natychmiast przy cycku.

Sol, Wiola z tą pościelą same cyrki, każda aukcja dotyczy innej pościeli, kupiłam z 2 różnych aukcji a oni od 2 dni ślą mi dziwne maile, że mam wybierać symbole, że czegoś nie ma itp i to chamskim tonem.

Rurka co jest?

Carola jaką pościel kupujesz???

Rureczko??? ODDYCHAJ!!!!!!!!!! Co się dzieje???

LILU śpi dziś po raz pierwszy, a wstała po 5... :) czyli już osiem h była "na nogach" ;)) Wcześniej zaliczyła 10 min drzemki. Teraz też nie liczę na to, że pośpi długo - ale już 20 minut, więc moooże......
A co ja robię - jak widzę, że już baaardzo marudna, to do łóżka i do cyca idziemy :))))

Składaliśmy pozew przeciwko pewnej babie, pozew złożony 31 stycznia. Dzwonię teraz, żeby się dowiedzieć o termin rozprawy, na co idiotki w sądzie mnie łączą najpierw z I wydziałem cywilnym, później z IX wydziałem cywilnym, a na koniec z rodzinnym:angry: taki bajzel, że szok:crazy: a baba w rodzinnym mnie informuje, że terminu rozprawy jeszcze nie ma i może się załapiemy na MAJ:szok::szok::angry::angry::angry: a to, że nam bezpodstawnie do maja będą pieniądze zabierać to nikogo nie obchodzi :angry:

Z doświadczenia wiem, że do sądów trzeba mieć żelazną cierpliwość.... a terminy są baardzo odległe, więc mnie to nie dziwi RURECZKO :sorry:

reklama
LILU!!! :* :* :* :rofl2: i ten Kuot i butelka i Ty PRIMA SORT!! :tak::rofl2:

Karola jakie masz ciasto??? <ślinotok> :-p

Pok fju fju fju... Pracowita z Ciebie mróweczka :-p tylko uważaj na siebie :sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry