reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
pok - niestety nie uznaję windy na komórce :-d a po za tym na Androida jest o wiele więcej ciekawych aplikacji które mi są potrzebne :-p Blackberry ok 1500 w PL kosztuje i niestety mocno przekracza mój budżet. Nokia mi się psuje w rękach, miałam dwie i nie wytrzymały miesiąca ze mną - zwyczajnie się zepsuły - Nokia mnie nie lubi :laugh2: Mąż ma Nokie i ostatnio chciałam od niego zadzwonić i się... powiesił :-p:laugh2: Nie Nokia stanowczo mnie nie lubi :rofl2::laugh2::rofl2: A to google mi się nie podoba, po za tym oni ostatnio stosują dziwną politykę więc lepiej się tam nie mieszać póki się sytuacja nie wyklaruje. A muszę zmienić telefon bo mój mi juz 4 lata służy i niestety panel dotykowy w nim powoli umiera na brzegach i czasami mam problemy z wybieraniem z książki, pisaniem sms-ów itp. A do tego ma przestarzały system własny i nie mogę na nim żadnej ciekawej aplikacji zainstalować :zawstydzona/y:

Spadamy zaraz na spacerek bo śliczne słoneczko :tak: Wczoraj mnie gnębiła była koleżanka sms-ami i mi ciśnienie podniosła. Bo "nie odbieram, nie odpisuję i ona nie wie czemu" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: To niech sobie przypomni głupia pinda co mówiła na moich urodzinach mojemu mężowi i mnie to się dowie czemu nie mam ochoty jej na oczy oglądać ani kasy na sms-y wydawać na nią :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Carola - poszukuję fajnego telefoniku z ekranem dotykowym ok 3.1-3.5 cala, firmowy nie no-name, z systemem Android -ostatecznie Symbian, z Wi-fi, Blotooth, ogólnie nie duży i ładny ma być - pomożesz mi coś takiego znaleźć? :-p

Sol ja generalnie gadżeciara jezdem i dla mnie najważniejszy jest wygląd i dobry aparat. Dwie Nokie E72 rozwaliłam raz dwa:) Teraz mam E7 i jest super.
Podoba mi się Smasung Galaxy S II i Samsung Ace ? Chyba tak się zwą, dotykówki, super, ale nie znam cen.
A może ta Nokia nowa, kolorowa, dotykowa? Chyba, że się boisz ją rozwalić :))))

Czy nadrobię to nie wiem, bo tyle znowu piszecie, że nie wiem od czego zacząć - a zmarzłam za spacerze okrutnie - w każdym razie znalazłam stare zdjęcie z 2007 roku - wakacje mojego życia - czyli wycieczka rowerowa MAZURY WELCOME TO - zdjęcie dedykuję Boogie z wiadomych względów :-p

Zobacz załącznik 444067

Tak PACZE i chyba Kocurkowi też dedykuję :-p

Ostatnia edycja:
helol babeczki :)

just : poldek ucalowany, on sie ejsczze daje ;) baaa! sam buziakuje ze hohohohoho :) korzystam poki moge i poki mam na zawolanie ;) i nawet bez zawolania ;)

wiadomosc nr 1 : dom ktory zwiedzalimsy w sobote i ktory chcielismy kupic bo byl super z potencjalem nie byl nawet jesczze w czasie naszej wizyty wystawiony na sprzedaz w internecie. dzis chcielimsy jechac na 2 wizyte i doopa dom sprzedany. w sobote po na sprzyszla para obejrzala i poszla do agencji i kupila...po cenie... jak paczke gumy mamby ... jetsem zniesmaczona

wiadomosc nr 2 : z tego zniesmaczenia wyzylam sie na zakupach ( jednak poszlam). najwiekszy blad meza : zadzownil w czasie jak ogladalam ubrania i stwierdzil "za dlugo sie namyslalismy, decyzje tzreba podejmowac szybko"
jak mnie strzelilo!!!! w niedz i pon. agencja zamknieta wizyt nie ma dzis mielismy jechac wieczorem i skladac oferte... 2 dni namyslu na kupno domu to za dlugo???????????????????????????????, :angry::angry::angry::angry::crazy::angry::angry::angry::angry:

wrzucilam do koszyka kilka t shiortow i koszulek na dlugi rekaw dla L. 3 pizmaki wiosenne i dresik dla filutka, a sobie kupilam t shirt conevrsa 2 koszulki na dlugi rekaw ikks i ... spodniczke diora - truskawka na torcie :)
i nawte nie mam wyrzautu sumienia jednego i nie bede chowac fantow i unikac spojrzenia wlasnego w,lustrze
szkoda ze tylko 1 spodniczka byla w moim rozmiarze bo jakbym mogla to bym po telefonie meza poszla i jeszce 2 dokupila i mu rachunek faksem wyslala !!!!!!!!!!!
no. to tyle u mnie... przestaje suzkac domow bo mam juz DOSC.

a teraz ide na drzemke :/

Carolka a jak smacznie!

Kurka Jos - jak mąż powiedział, że decyzje trzeba podejmować szybko to dobrze, że szybkie zakupy zrobiłaś! Szybko to szybko! A z tym domem współczuję - też by mnie strzeliło. Szukanie domu to na pewno stresująca sytuacja - ale może lepszy znajdziecie? Trzymam kciuki!

Made
a jakie wspomnienia piękne...ehh pojechałoby się znowu....ale teraz to tylko z dziećmi jak podrosną...to już nie da rady tak na dziko spać...

KOTEK ?? :eek: JAKI KOTEK ????? :-D:-D:-D

JOS czy ja wspominałam, że od porodu kupiłam sobie tylko rajstopy, skarpety, antyperspiranty, szampony i farbę (jeszcze nie użytą) ????? :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry