reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
pok - niestety nie uznaję windy na komórce :-d a po za tym na Androida jest o wiele więcej ciekawych aplikacji które mi są potrzebne :-p Blackberry ok 1500 w PL kosztuje i niestety mocno przekracza mój budżet. Nokia mi się psuje w rękach, miałam dwie i nie wytrzymały miesiąca ze mną - zwyczajnie się zepsuły - Nokia mnie nie lubi :laugh2: Mąż ma Nokie i ostatnio chciałam od niego zadzwonić i się... powiesił :-p:laugh2: Nie Nokia stanowczo mnie nie lubi :rofl2::laugh2::rofl2: A to google mi się nie podoba, po za tym oni ostatnio stosują dziwną politykę więc lepiej się tam nie mieszać póki się sytuacja nie wyklaruje. A muszę zmienić telefon bo mój mi juz 4 lata służy i niestety panel dotykowy w nim powoli umiera na brzegach i czasami mam problemy z wybieraniem z książki, pisaniem sms-ów itp. A do tego ma przestarzały system własny i nie mogę na nim żadnej ciekawej aplikacji zainstalować :zawstydzona/y:

Spadamy zaraz na spacerek bo śliczne słoneczko :tak: Wczoraj mnie gnębiła była koleżanka sms-ami i mi ciśnienie podniosła. Bo "nie odbieram, nie odpisuję i ona nie wie czemu" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: To niech sobie przypomni głupia pinda co mówiła na moich urodzinach mojemu mężowi i mnie to się dowie czemu nie mam ochoty jej na oczy oglądać ani kasy na sms-y wydawać na nią :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Carola - poszukuję fajnego telefoniku z ekranem dotykowym ok 3.1-3.5 cala, firmowy nie no-name, z systemem Android -ostatecznie Symbian, z Wi-fi, Blotooth, ogólnie nie duży i ładny ma być - pomożesz mi coś takiego znaleźć? :-p

Sol ja generalnie gadżeciara jezdem i dla mnie najważniejszy jest wygląd i dobry aparat. Dwie Nokie E72 rozwaliłam raz dwa:) Teraz mam E7 i jest super.
Podoba mi się Smasung Galaxy S II i Samsung Ace ? Chyba tak się zwą, dotykówki, super, ale nie znam cen.
A może ta Nokia nowa, kolorowa, dotykowa? Chyba, że się boisz ją rozwalić :))))

Czy nadrobię to nie wiem, bo tyle znowu piszecie, że nie wiem od czego zacząć - a zmarzłam za spacerze okrutnie - w każdym razie znalazłam stare zdjęcie z 2007 roku - wakacje mojego życia - czyli wycieczka rowerowa MAZURY WELCOME TO - zdjęcie dedykuję Boogie z wiadomych względów :-p

Zobacz załącznik 444067

Tak PACZE i chyba Kocurkowi też dedykuję :-p

Ostatnia edycja:
helol babeczki :)

just : poldek ucalowany, on sie ejsczze daje ;) baaa! sam buziakuje ze hohohohoho :) korzystam poki moge i poki mam na zawolanie ;) i nawet bez zawolania ;)

wiadomosc nr 1 : dom ktory zwiedzalimsy w sobote i ktory chcielismy kupic bo byl super z potencjalem nie byl nawet jesczze w czasie naszej wizyty wystawiony na sprzedaz w internecie. dzis chcielimsy jechac na 2 wizyte i doopa dom sprzedany. w sobote po na sprzyszla para obejrzala i poszla do agencji i kupila...po cenie... jak paczke gumy mamby ... jetsem zniesmaczona

wiadomosc nr 2 : z tego zniesmaczenia wyzylam sie na zakupach ( jednak poszlam). najwiekszy blad meza : zadzownil w czasie jak ogladalam ubrania i stwierdzil "za dlugo sie namyslalismy, decyzje tzreba podejmowac szybko"
jak mnie strzelilo!!!! w niedz i pon. agencja zamknieta wizyt nie ma dzis mielismy jechac wieczorem i skladac oferte... 2 dni namyslu na kupno domu to za dlugo???????????????????????????????, :angry::angry::angry::angry::crazy::angry::angry::angry::angry:

wrzucilam do koszyka kilka t shiortow i koszulek na dlugi rekaw dla L. 3 pizmaki wiosenne i dresik dla filutka, a sobie kupilam t shirt conevrsa 2 koszulki na dlugi rekaw ikks i ... spodniczke diora - truskawka na torcie :)
i nawte nie mam wyrzautu sumienia jednego i nie bede chowac fantow i unikac spojrzenia wlasnego w,lustrze
szkoda ze tylko 1 spodniczka byla w moim rozmiarze bo jakbym mogla to bym po telefonie meza poszla i jeszce 2 dokupila i mu rachunek faksem wyslala !!!!!!!!!!!
no. to tyle u mnie... przestaje suzkac domow bo mam juz DOSC.

a teraz ide na drzemke :/

Carolka a jak smacznie!

Kurka Jos - jak mąż powiedział, że decyzje trzeba podejmować szybko to dobrze, że szybkie zakupy zrobiłaś! Szybko to szybko! A z tym domem współczuję - też by mnie strzeliło. Szukanie domu to na pewno stresująca sytuacja - ale może lepszy znajdziecie? Trzymam kciuki!

Made
a jakie wspomnienia piękne...ehh pojechałoby się znowu....ale teraz to tylko z dziećmi jak podrosną...to już nie da rady tak na dziko spać...

KOTEK ?? :eek: JAKI KOTEK ????? :-D:-D:-D

JOS czy ja wspominałam, że od porodu kupiłam sobie tylko rajstopy, skarpety, antyperspiranty, szampony i farbę (jeszcze nie użytą) ????? :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry