reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WIOLU ten kojec to ja jako bramkę będę używać :-):-) Nie no przecież, że psa oddzielam:tak::tak:bo mam go serdecznie dość - pył z dworu, błoto, sierść naniesione wszędzie, zabawki Oli bierze do pyska, ją liże :baffled::baffled::baffled: Bez przesady, ja lubię zwierzęta, ale wszystko ma swoje granice :sorry: Poza tym Ola bawi się na kocu, na podłodze..

reklama
Kocurku :szok: jakie to pięęęęęęęęęęęękne :))) Jak ja bym tak zamknęła w tym kojcu
moje zwierzęta :-):-):-)))) i miała spokoju chwilę....i czysto od tych wszystkich
zabawek i resztek pożywienia :eek: Super zakupy! I firma jak blisko mnie....:eek::-)
Już wiem gdzie w weekend pojedziemy :))))))

Wiola - pity, papierki - wszystko, abyś tylko nie sprzątała :)

MADE Caaaaały weekend myślałam nad tymi ogrodzeniami..... musk mi się przegrzał asz :eek:....... potrzebuję KAWY :-p

kocie zgadzam sie z toba...ja tez lubie zwierzeta , ale jak widze ze pies mi lize dziecko albo bawi sie zabawkami malucha to mnie trzesie i szkoda mi takiego malucha jak pelza po podlaodze a co chwile ma rece pelne siersci.
a pieskowi krzywda sie dziac nie bedzie jak troche mu swobode ograniczysz

WIOLU piesek ma działkę, garaż, duuuży hall i wiatrołap - powinno wystarczyć :tak: Teraz tylko musi się przyzwyczaić, bo na razie strasznie cierpi w=emocjonalnie, szczeka, piszczy, jęczy zdegustowany :sorry:

MADE ja już z jednej firmy biorę, żeby było jednolicie w domku ;-) Kaaawa... nastawiam!!!!

mam w domu kojec ale taki ,,normalny"maly , ogolnie Iwy w nim nie trzymalam bo i po co ? na dywanach i kocach pelzala a teraz nie wiadomo czy malego nie bede musiala tam zamykac zeby go przed siostra chronic:-p

Kocie badz twarda:-)piesek szybko sie przyzwyczai do nowej sytuacji

a moje szczeszcie male chce ,,niki" na obiad:-)kto zgadnie co to?

Ja miałam kojec zwykły, świetna sprawa, mogłam małą wsadzić z zabawkami i ciastkami i zająć się sprzątaniem, kąpielą czy spaniem:)

reklama
WIOLU no właśnie korzystam, że G daleeeeeko ;-):-p:-p:-p ona ma za miękkie serce, a ja w tydzień psa odzwyczaję :tak: Na razie pozastawiałam wszystkie przejścia drabinami, stolikami i płytami :sorry:
:-) makaroNIKI????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry