reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Lil, Mademoiselle - dzięki, dziewczynki! :-* Tak zrobię! :-) Dziś trzeci dzień z gruszeczką, za parę dni kaszka Sinlac. Myślę, by dać jej najpierw łyżeczkę, może dwie, powolutku dojśc do kilku, a potem zacząć jej dawać na noc, to może będzie się budziła na jedno mleczko tylko i może za jakieś 4 mies. uda nam się całą nockę przesypiać... :rolleyes: A jak u Was nocka?

Paulina - gratki wygrania aukcji!

Dziś protestuję, nie wystawiam nosa na dwór! Pogoda nawet, nawet, ale ja nie mam siły na takie akcje jak spacer dziś... :zawstydzona/y::eek:

sesesese......wygrałam aukcję wózka w końcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bebe Confort Loola Choco Mint Śliczny wózek TANIO (2165146181) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

kurcze chyba nie popiszę dużo z wami bo mi bateria od lapka co chwilę pada mimo podłączenia i jak zostawię lapka na chwilę to się sam wyłącza...
Paula cudeńko:))) i mój ulubiony kolor z tej serii:))))) Ale Ci zazdroszczę, ja już nie mam kogo wozić:(

A to ja z teraz:)
Zobacz załącznik 443680

Ja tylko wpadam sie przywitac i lece, bo dzis znow dzien pelen wrazen i prania :)chcialam tylko MARY powiedziec, ze ja tak mialam po dwoch pierwszych zelazowych tabletkach, ktorymi leczylam anemie. Lekarz powiedzial, ze tak sie moze dziac przy zelazie i po pierwszej takiej akcji pojechalam do niego na dozylne zelazo. Ale nie wiem czy to moze byc to samo skoro Ty juz jakis czas bierzesz te tabsy :/WIOLA odpoczywaj!Rurka, made, boogie, paulina, lil, monia, karola, kocurku - buziaki i do zobaczenia!Bardzo przepraszam jesli o kims zapomnialam :(

Karola-no nie?piękny wózio;))) a ty odpocznij teraz od staranek a potem się przyłóż i też będziesz mieć kogo wozić;)) piękny kolor włosków-jaka farba??? bo ja jutro chcę iść do fryzjera na cięcie a w weekend sobie kolorek zrobić;)

brzuch nadal twardy ale nie boli .
wzielam sie w koncu za rozliczenie pita i wypelnienie wnioskow do rodzinnego, jak ja nie lubie wypelniac tych papierow.

co u was kochane?
Craola zdrowka dla Ninki

Kupiłam 3 bramki na allegro, o te LINDAM BRAMKA ZABEZPIECZAJĄCA SURE SHUT AXIS 75-83 (2178573914) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i jeszcze czaję się na ten kojec, który będzie blokował przejście do salonu LINDAM BRAMKA KOJEC NOWY A42 (2161367932) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. KOSZTEM DWÓCH KREDYTÓW :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

I wreszcie będzie czyściutko, pies w hallu i koniec! A Ola będzie mogła lizać podłogi :tak:

reklama
kocie odgradzac bedziesz Olenke od zwierzakow czy zwierzaki od Olenki?:-p.
co do bramek to sie nie wypowiem bo sie nie znam ale wygladaja dosc solidnie
za to kojec bardzo mi sie podoba, jest taki duzy

o i uzyskalam odpowidz na swoje pytanie:-D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry