reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Lil, Mademoiselle - dzięki, dziewczynki! :-* Tak zrobię! :-) Dziś trzeci dzień z gruszeczką, za parę dni kaszka Sinlac. Myślę, by dać jej najpierw łyżeczkę, może dwie, powolutku dojśc do kilku, a potem zacząć jej dawać na noc, to może będzie się budziła na jedno mleczko tylko i może za jakieś 4 mies. uda nam się całą nockę przesypiać... :rolleyes: A jak u Was nocka?

Paulina - gratki wygrania aukcji!

Dziś protestuję, nie wystawiam nosa na dwór! Pogoda nawet, nawet, ale ja nie mam siły na takie akcje jak spacer dziś... :zawstydzona/y::eek:

sesesese......wygrałam aukcję wózka w końcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bebe Confort Loola Choco Mint Śliczny wózek TANIO (2165146181) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

kurcze chyba nie popiszę dużo z wami bo mi bateria od lapka co chwilę pada mimo podłączenia i jak zostawię lapka na chwilę to się sam wyłącza...
Paula cudeńko:))) i mój ulubiony kolor z tej serii:))))) Ale Ci zazdroszczę, ja już nie mam kogo wozić:(

A to ja z teraz:)
Zobacz załącznik 443680

Ja tylko wpadam sie przywitac i lece, bo dzis znow dzien pelen wrazen i prania :)chcialam tylko MARY powiedziec, ze ja tak mialam po dwoch pierwszych zelazowych tabletkach, ktorymi leczylam anemie. Lekarz powiedzial, ze tak sie moze dziac przy zelazie i po pierwszej takiej akcji pojechalam do niego na dozylne zelazo. Ale nie wiem czy to moze byc to samo skoro Ty juz jakis czas bierzesz te tabsy :/WIOLA odpoczywaj!Rurka, made, boogie, paulina, lil, monia, karola, kocurku - buziaki i do zobaczenia!Bardzo przepraszam jesli o kims zapomnialam :(

Karola-no nie?piękny wózio;))) a ty odpocznij teraz od staranek a potem się przyłóż i też będziesz mieć kogo wozić;)) piękny kolor włosków-jaka farba??? bo ja jutro chcę iść do fryzjera na cięcie a w weekend sobie kolorek zrobić;)

brzuch nadal twardy ale nie boli .
wzielam sie w koncu za rozliczenie pita i wypelnienie wnioskow do rodzinnego, jak ja nie lubie wypelniac tych papierow.

co u was kochane?
Craola zdrowka dla Ninki

Kupiłam 3 bramki na allegro, o te LINDAM BRAMKA ZABEZPIECZAJĄCA SURE SHUT AXIS 75-83 (2178573914) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i jeszcze czaję się na ten kojec, który będzie blokował przejście do salonu LINDAM BRAMKA KOJEC NOWY A42 (2161367932) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. KOSZTEM DWÓCH KREDYTÓW :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

I wreszcie będzie czyściutko, pies w hallu i koniec! A Ola będzie mogła lizać podłogi :tak:

reklama
kocie odgradzac bedziesz Olenke od zwierzakow czy zwierzaki od Olenki?:-p.
co do bramek to sie nie wypowiem bo sie nie znam ale wygladaja dosc solidnie
za to kojec bardzo mi sie podoba, jest taki duzy

o i uzyskalam odpowidz na swoje pytanie:-D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry