reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol współczucia... :(((
Ogłaszam parafialnie, że na Markafoni.pl są wyprzedaże Mamas&Papas i zabawki/krzesełka Disney :)

reklama
A ja się przyznam, że pojęcia nie mam co to Markafoni :eek:

Sol - oj ciężko u Ciebie, przykro mi bardzo :(

rureczka - tylko spróbuj :-) hehe

Kocurku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bogusiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mary możesz oczywiście kontynuować z gruszką :-):-) I nie martw się za bardzo tabelami - kieruj się intuicją - oczywiście dawaj to, co jest odpowiednie dla wieku, ale co jak kiedy i ile - to pozostaw dzidzi i swojej obserwacji :-)

Carola zdrówka dla małej!

Sol dla Ciebie też zdrówka! Trzymam kciuki!

Paulinka lecę zaraz na pocztę :-)

Rureczko
kochana ciągle te wymioty??? A co lekarz na to???

Made
a kiedy Mańkowi podałaś mleczko? Bo u mnie też to z Maciusiem zadziałało - ale troszkę później mleko dostał - chyba około 8 miesiąca - a około 10 miesiąca tak byłam zmęczona, że odmówiłam mu cyca w nocy - tzn. dałam mu dopiero o 4 rano. W dwie noce się nauczył spać do 4...to już było dla mnie spoko...pisz mi to PW bo ja czekam i czekam :-):-p

Dziewczyny ubrane - zbieram się - może mi po drodze kręgosłup nie strzeli :no: Czemu ten durny LIDL musi być w dolince takiej stromej? Zleźć tam jest ciężko ale wyleźć jeszcze gorzej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Czemu ja w takim górzystym terenie mieszkać muszę? :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Carola - ja też nie wiem co to ale fajnie wygląda :-p

Lilu - ja wprowadziłam Mańkowi najpierw Enfamil, bo w składzie najbardziej
zbliżony (podobno) do mleka matki, a było to coś około 6 miesiąca i tylko na noc.
Oczywiście i tak wstawał, ale na góra dwa karmienia...dla mnie to i tak był luksus ;))
Po jakichś dwóch miesiącach wprowadziłam Bebilon i zrezygnowałam z cyckowania - OSTATECZNIE!
Teraz chcę to zrobić w identyczny sposób, jedynie nad czym się zastanawiam, to mleko...
czy nie zacząć od razu od Bebilonu :eek:

Mary - to samo miałam Ci napisać ;) Liluś dobrze pisze....
Kieruj się intuicją, tym bardziej, że Mia nie tolerowała mleka :)Podawaj powolutku
i obserwuj.Małymi kroczkami i będzie dobrze :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry