reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol współczucia... :(((
Ogłaszam parafialnie, że na Markafoni.pl są wyprzedaże Mamas&Papas i zabawki/krzesełka Disney :)

reklama
A ja się przyznam, że pojęcia nie mam co to Markafoni :eek:

Sol - oj ciężko u Ciebie, przykro mi bardzo :(

rureczka - tylko spróbuj :-) hehe

Kocurku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bogusiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mary możesz oczywiście kontynuować z gruszką :-):-) I nie martw się za bardzo tabelami - kieruj się intuicją - oczywiście dawaj to, co jest odpowiednie dla wieku, ale co jak kiedy i ile - to pozostaw dzidzi i swojej obserwacji :-)

Carola zdrówka dla małej!

Sol dla Ciebie też zdrówka! Trzymam kciuki!

Paulinka lecę zaraz na pocztę :-)

Rureczko
kochana ciągle te wymioty??? A co lekarz na to???

Made
a kiedy Mańkowi podałaś mleczko? Bo u mnie też to z Maciusiem zadziałało - ale troszkę później mleko dostał - chyba około 8 miesiąca - a około 10 miesiąca tak byłam zmęczona, że odmówiłam mu cyca w nocy - tzn. dałam mu dopiero o 4 rano. W dwie noce się nauczył spać do 4...to już było dla mnie spoko...pisz mi to PW bo ja czekam i czekam :-):-p

Dziewczyny ubrane - zbieram się - może mi po drodze kręgosłup nie strzeli :no: Czemu ten durny LIDL musi być w dolince takiej stromej? Zleźć tam jest ciężko ale wyleźć jeszcze gorzej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Czemu ja w takim górzystym terenie mieszkać muszę? :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Carola - ja też nie wiem co to ale fajnie wygląda :-p

Lilu - ja wprowadziłam Mańkowi najpierw Enfamil, bo w składzie najbardziej
zbliżony (podobno) do mleka matki, a było to coś około 6 miesiąca i tylko na noc.
Oczywiście i tak wstawał, ale na góra dwa karmienia...dla mnie to i tak był luksus ;))
Po jakichś dwóch miesiącach wprowadziłam Bebilon i zrezygnowałam z cyckowania - OSTATECZNIE!
Teraz chcę to zrobić w identyczny sposób, jedynie nad czym się zastanawiam, to mleko...
czy nie zacząć od razu od Bebilonu :eek:

Mary - to samo miałam Ci napisać ;) Liluś dobrze pisze....
Kieruj się intuicją, tym bardziej, że Mia nie tolerowała mleka :)Podawaj powolutku
i obserwuj.Małymi kroczkami i będzie dobrze :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry