reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiolu ja ją mam już długo, tylko coś wyrosnąć do końca nie chce, a że zrobił się ubytek to nie mogą mi założyć plomby dopóki do końca nie wyrośnie :baffled: jak przed ciążą nie miałam problemów z ząbkami tak teraz się zaczęło:zawstydzona/y: Jak brzuszek?

Sol to dla Made, ale już nic więcej nie piszę i nie znajduję, bo ona mnie nie lubi :-(

reklama
Oj rurka - to dla mnie wyszukuj coś fajnego ;-) ja Cię lubię :tak:

kocurku- jak się nie spodobają albo pasować nie będą to zwracam kasę jak odeślesz - tylko daj mi znać bo się martwię jak sam pieron :sorry:

Leeeeeeece do kuchni bo mi dzieci głodują :laugh2:

sol ja juz tez zlozylam:-p
rurka niestety w ciazy zeby sie psuja, moje tez sie sypia. przy jednym musze miec kanalowe zrobione ale dopiero po porodzie pojde.
musze sobie liste zrobic z zakupami do porodu i ciagle to odkladam na potem, zaraz , zaraz gdzies mialam stara liste(robilam przed urodzeniem Iwy)...hmmm ide szukac

Dziewczyny chcę na obiad zrobić zapiekankę ziemniaczaną z mielonym mięsem, ziemniaki lepiej wcześniej ugotować czy można surowe dać do pieczenia?

Wiolu a wiesz, że w ciąży leczenie kanałowe jest nieodpłatne? Dzisiaj mi dentystka powiedziała. Skserowali moją kartę ciąży i powiedziała, że gdyby tfu tfu tfu trzeba było to przez okres ciąży się właśnie nie płaci :)

Ostatnia edycja:
rureczka hahahaaaaa :-):-):-) dobre, dobre.......
Ech Ty.....poczekam tylko urodzisz, dorwę Cię i za uszy wytargam :-p:-D)))))

Jakoś dzisiaj nie funkcjonuję należycie :hmm:

Rurka można surowe ale ja np zawsze podgotowuje:) I polecam Puree do zapiekanki.

U mnie zupka dochodzi, ciasto się piecze a zaraz wstawię mięso.
Muszę coś robić bo osiwieję z zamartwiania się.

rureczka - ja Ci surowe odradzam...dość nierówno się pieką, zdarza się, że miejscami
są twardawe. Lepiej podgotować bardzo al dente, wystudzić i kroić w grube plastry do zapiekanki :))

reklama
Olivka hehe :-) weź przestań...ze mnie taka kuchareczka jak z mojego matematyk :-):-):-)
Zapomniałam Ci napisać, ze bardzo ładne to zdjęcie, które wstawiłaś.....pysio jak malowany :-p
Czy to łazienkowa sesja? :)))
Kawy chętnie......ciacha NIE! Kategorycznie odmawiam, no chyba, ze bardzo nalegasz :eek::-):-)

Gdzie mój Kocurek ? :huh:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry