reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiolu ja ją mam już długo, tylko coś wyrosnąć do końca nie chce, a że zrobił się ubytek to nie mogą mi założyć plomby dopóki do końca nie wyrośnie :baffled: jak przed ciążą nie miałam problemów z ząbkami tak teraz się zaczęło:zawstydzona/y: Jak brzuszek?

Sol to dla Made, ale już nic więcej nie piszę i nie znajduję, bo ona mnie nie lubi :-(

reklama
Oj rurka - to dla mnie wyszukuj coś fajnego ;-) ja Cię lubię :tak:

kocurku- jak się nie spodobają albo pasować nie będą to zwracam kasę jak odeślesz - tylko daj mi znać bo się martwię jak sam pieron :sorry:

Leeeeeeece do kuchni bo mi dzieci głodują :laugh2:

sol ja juz tez zlozylam:-p
rurka niestety w ciazy zeby sie psuja, moje tez sie sypia. przy jednym musze miec kanalowe zrobione ale dopiero po porodzie pojde.
musze sobie liste zrobic z zakupami do porodu i ciagle to odkladam na potem, zaraz , zaraz gdzies mialam stara liste(robilam przed urodzeniem Iwy)...hmmm ide szukac

Dziewczyny chcę na obiad zrobić zapiekankę ziemniaczaną z mielonym mięsem, ziemniaki lepiej wcześniej ugotować czy można surowe dać do pieczenia?

Wiolu a wiesz, że w ciąży leczenie kanałowe jest nieodpłatne? Dzisiaj mi dentystka powiedziała. Skserowali moją kartę ciąży i powiedziała, że gdyby tfu tfu tfu trzeba było to przez okres ciąży się właśnie nie płaci :)

Ostatnia edycja:
rureczka hahahaaaaa :-):-):-) dobre, dobre.......
Ech Ty.....poczekam tylko urodzisz, dorwę Cię i za uszy wytargam :-p:-D)))))

Jakoś dzisiaj nie funkcjonuję należycie :hmm:

Rurka można surowe ale ja np zawsze podgotowuje:) I polecam Puree do zapiekanki.

U mnie zupka dochodzi, ciasto się piecze a zaraz wstawię mięso.
Muszę coś robić bo osiwieję z zamartwiania się.

rureczka - ja Ci surowe odradzam...dość nierówno się pieką, zdarza się, że miejscami
są twardawe. Lepiej podgotować bardzo al dente, wystudzić i kroić w grube plastry do zapiekanki :))

reklama
Olivka hehe :-) weź przestań...ze mnie taka kuchareczka jak z mojego matematyk :-):-):-)
Zapomniałam Ci napisać, ze bardzo ładne to zdjęcie, które wstawiłaś.....pysio jak malowany :-p
Czy to łazienkowa sesja? :)))
Kawy chętnie......ciacha NIE! Kategorycznie odmawiam, no chyba, ze bardzo nalegasz :eek::-):-)

Gdzie mój Kocurek ? :huh:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry