reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jeszcze tylko ten cholerny drapak i sterylizacja kuota i będzie pozamiatane i goło i wesoło w tym miesiącu :sorry: a EUROBANK mi żyć nie da :baffled: FIAT BANK też :baffled:

Haha Kocie:) Ja mam to samo, jedna rata poszła...jeszcze jedna 10-tego... ale zakupy dla kota poczynione:)

kocie dobrze ze mi przypomnialas o kredycie , do jutra mam termin a drugi do 17 . zaraz wejde na strone banku i je splace

a wlasnie ze nie zgadlyscie ,, niki" to nalesniki:-)

Wróciłam od tego dentysty:eek: zrobić mi nic nie mogą, bo ósemka jeszcze do końca nie wyrosła:eek: założyła teraz jakieś lekarstwo a po porodzie mam ją usunąć:szok:

Będziesz cierpieć? Oby przeszło!
Ja se popłakałam...jedna z dziewczyn zadzwoniła i opowiedziała o porodzie...szybko poszło, mały 3300 i 55cm... 30min skurcze parte i po sprawie:)

rurka mnie usemka bolala wlasnie jak sie przebijala a potem przeslata bolec.
carola tylko pozazdroscic takiego blyskawicznego porodu

reklama
Udało mi się wrócić cało z dziewczynkami, zakupy dla siebie i rodziny Zbyszka zrobiłam, płytę ze zdjęciami z balu dla koleżanki wypaliłam, zaraz przyjdzie ją odebrać i przynieść mi druczek z poczty bo zapomniałam wziąć :-p Jakoś mi kręgosłup nie zdechł a i Karola była nawet grzeczna na spacerze - chyba dlatego że miała obiecany plac zabaw na parę minut :laugh2: Rąk nie czuję od zakupów i cudem wciągnęłam wózek na piętro bo tak był załadowany. ale się udało :laugh2::laugh2:

paula - ty mi nadal nie powiedziałaś nic o tym misiu którego zrobiłam :zawstydzona/y: nie wiem czy ci się podoba czy nie :zawstydzona/y:

carola - super kolorek :tak:

wiola - a ja lubię tą papierologię - miłe oderwanie się od rutyny codzienności :tak: już złożyłam pita :-p

rurka - fajne butki ale bym ich w życiu nie założyła :laugh2::laugh2:

No i miałam coś jeszcze napisać i zapomniałam :-( Cóż - może po obiedzie mi się przypomni - spadam gotować :tak:

Kocurku - doszło?????

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry