reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rureczka - nie będę Cię tulać, bo mi jakiegoś brzydala jeszcze do kieszeni wciśniesz :-p:-)
Ty złośliwa wobec mnie jesteś :-D)))) hehe.......

Olivka - ładny ten kolorek :tak: jaka to farba?
A kawki to ja nigdy nie odmówię....:-p Ukochaj Ninkę ode mnie :))))

Jednak mam jeszcze chwile zanim mnie dziś zawalą robotą:))

Sol co ci?

Wiola jak nie przejdzie po nospie to do lekarza!!

Mary gratuluję pierwszej gruszki:))

Carol biedna ta Twoja Ninka:((( kolorek fajny:))

To ja też sie pochwalę bo strasznie dumna jestem:)
Moje młode pije!!!!! Okazało sie zupełnie przypadkiem, w gościach jak się rzuciła na jabłko (już sama gryzie z całego) i pomyślałam że może pić... ale nie wzięłam niekapka ani butli więc wymyśliłam słomkę.... Dziec załapał:-) najpierw gryzie a potem wciąga:) Jak jej leci to strasznie sie dziwi bo pewnie nie kojarzy skąd ale najważniejsze że w końcu zaczęła pić!!!!!

Paula dziękuję:) Ile mam dopłacić do wysyłki?

Made a nie wiem nawet:))) Coś z czerwienią:)

Taka Made niedobra koleżanka jesteś?? to czekaj... takiego Ci mokasyna znajdę, jakiego jeszcze nie widziałaś- MEGA PASKUDE! O!:-D

Dzięki Paulinko:)
Jak przyjdą paczki to porozdzielam i zawiozę dziewczyną. Jedna dzisiaj do domu wychodzi a druga pewnie za 2-3 dni:) Dam im odetchnąć i ogarnąć nowe obowiązki:)

M. pojechał właśnie na 48h dyżur i zostałam sama z dziewczynkami a czuję się jak trup na chorobowym. Kombinuję komu dzieci podrzucić żebym mogła na jakiś masaż iść bo ledwo stoję a rano o mało Emilki nie upuściłam bo nie mogłam jej utrzymać :zawstydzona/y: A muszę jeszcze na zakupy iść, pranie powiesić, pranie zebrać, wywietrzyć mieszkanie jak wyjdziemy na spacer i jakoś z tego spaceru/zakupów wrócić :-( A i mama05 miałam paczkę wysłać dla tej rodziny - tylko mi pudła brakuje o odpowiednich gabarytach bo trochę tego wyszło :-p Mam nadzieję że przesyłka mnie nie zeżre :no:
Ogólnie taki sobie nastrój. Idę wziąć sobie rafaello urodzinowe - a dupa i tak rośnie więc... ehh...

A M ma mnie zaciągnąć do gina bo znowu czuję rosnącą cystę na prawym jajniku i tym razem będzie trzeba cały jajnik usunąć bo po ostatnim zabiegu on ma 1,5x1,5 cm i tylko z niego mam owu. ehh... Do tego muszę coś zrobić bo po porodzie mi się szyjka nie domyka i mam plamienia w trakcie cyklu po zabawie :zawstydzona/y: Do kitu to wszystko :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Paulina, Monia, Rurka, Mademoiselle i wszystkie Panie, z którymi się jeszcze nie witałam - hej! :happy:

Babeczki, podałam Mii tę gruszkę. Czy mogę za parę dni wprowadzić jej Sinlac np. na wieczór (oczywiście najpierw po troszku)? Czy wówczas mam kontynuować z gruszką?Czytam sobie o tym rozszerzaniu diety, ale trochę się zastanawiam, jak to rozegrać praktycznie... :eek:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry