reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rureczka - nie będę Cię tulać, bo mi jakiegoś brzydala jeszcze do kieszeni wciśniesz :-p:-)
Ty złośliwa wobec mnie jesteś :-D)))) hehe.......

Olivka - ładny ten kolorek :tak: jaka to farba?
A kawki to ja nigdy nie odmówię....:-p Ukochaj Ninkę ode mnie :))))

Jednak mam jeszcze chwile zanim mnie dziś zawalą robotą:))

Sol co ci?

Wiola jak nie przejdzie po nospie to do lekarza!!

Mary gratuluję pierwszej gruszki:))

Carol biedna ta Twoja Ninka:((( kolorek fajny:))

To ja też sie pochwalę bo strasznie dumna jestem:)
Moje młode pije!!!!! Okazało sie zupełnie przypadkiem, w gościach jak się rzuciła na jabłko (już sama gryzie z całego) i pomyślałam że może pić... ale nie wzięłam niekapka ani butli więc wymyśliłam słomkę.... Dziec załapał:-) najpierw gryzie a potem wciąga:) Jak jej leci to strasznie sie dziwi bo pewnie nie kojarzy skąd ale najważniejsze że w końcu zaczęła pić!!!!!

Paula dziękuję:) Ile mam dopłacić do wysyłki?

Made a nie wiem nawet:))) Coś z czerwienią:)

Taka Made niedobra koleżanka jesteś?? to czekaj... takiego Ci mokasyna znajdę, jakiego jeszcze nie widziałaś- MEGA PASKUDE! O!:-D

Dzięki Paulinko:)
Jak przyjdą paczki to porozdzielam i zawiozę dziewczyną. Jedna dzisiaj do domu wychodzi a druga pewnie za 2-3 dni:) Dam im odetchnąć i ogarnąć nowe obowiązki:)

M. pojechał właśnie na 48h dyżur i zostałam sama z dziewczynkami a czuję się jak trup na chorobowym. Kombinuję komu dzieci podrzucić żebym mogła na jakiś masaż iść bo ledwo stoję a rano o mało Emilki nie upuściłam bo nie mogłam jej utrzymać :zawstydzona/y: A muszę jeszcze na zakupy iść, pranie powiesić, pranie zebrać, wywietrzyć mieszkanie jak wyjdziemy na spacer i jakoś z tego spaceru/zakupów wrócić :-( A i mama05 miałam paczkę wysłać dla tej rodziny - tylko mi pudła brakuje o odpowiednich gabarytach bo trochę tego wyszło :-p Mam nadzieję że przesyłka mnie nie zeżre :no:
Ogólnie taki sobie nastrój. Idę wziąć sobie rafaello urodzinowe - a dupa i tak rośnie więc... ehh...

A M ma mnie zaciągnąć do gina bo znowu czuję rosnącą cystę na prawym jajniku i tym razem będzie trzeba cały jajnik usunąć bo po ostatnim zabiegu on ma 1,5x1,5 cm i tylko z niego mam owu. ehh... Do tego muszę coś zrobić bo po porodzie mi się szyjka nie domyka i mam plamienia w trakcie cyklu po zabawie :zawstydzona/y: Do kitu to wszystko :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Paulina, Monia, Rurka, Mademoiselle i wszystkie Panie, z którymi się jeszcze nie witałam - hej! :happy:

Babeczki, podałam Mii tę gruszkę. Czy mogę za parę dni wprowadzić jej Sinlac np. na wieczór (oczywiście najpierw po troszku)? Czy wówczas mam kontynuować z gruszką?Czytam sobie o tym rozszerzaniu diety, ale trochę się zastanawiam, jak to rozegrać praktycznie... :eek:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry