reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć babeczki!

Ja nadal żyję, choć... nie mam dziś nawet ochoty na kawę! :szok::baffled::eek::sorry:

Z tego wszystkiego zapomniałam się pochwalić, że Mia w sobotę po raz pierwszy spróbowała gruszeczki ze swojego pierwszego słoiczka! :-):-):tak: Pełna akceptacja! :-)

reklama
Witam się z kawą i Ninkowym zapaleniem gardła/krtani... jutro lekarz więc się okaże. Bidula moja, ciągle coś :((((
Nocka w miarę przespana, kot coraz lepiej :))) Zero problemu praktycznie:)

Mary a może Ty...:szok: ??????:-D Jest taka możliwość? :tak:;-)

Boogie wczoraj nie odebrałam...poczta zamknięta...co za durnie, dzisiaj podjadę.:tak:

W nocy o 3.30 urodziła druga z dziewcząt:) o 5 rano dostałam sms-a :))))

Ja zostaję w domu z małą, pewnie do końca tygodnia.

O! Schodzą się.....
Towarzyszki doli i niedoli :-):-):-)))))

Mary - oby dobre samopoczucie jak najszybciej wróciło :))

rureczka - cierp ciało jak żeś chciało :-p:-D))) siii siiiii siiii siiiii siiiii..........

Liluś - na jakie mleko się zdecydowałaś? Ja chyba dzisiaj spróbuję :eek:
Kolejna noc nieprzespana :baffled:

Carolineee - nie, nie! Nie ma opcji, zabezpieczenie na 200%. :tak: Fajny kolorek!

Zmykam na akcję kopa...

reklama
W następny wtorek mąż mnie siłą ma zaprowadzić do gina. Będzie mało zabawnie bo ja już wiem co usłyszę. I nie chcę tego słuchać :zawstydzona/y: Może się rozchoruję specjalnie?? :-(
Emi usnęła kole północy a niedawno wstały obie i już po śniadaniu.
Idę bo dzisiaj mam wisielczy humor :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry