reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć babeczki!

Ja nadal żyję, choć... nie mam dziś nawet ochoty na kawę! :szok::baffled::eek::sorry:

Z tego wszystkiego zapomniałam się pochwalić, że Mia w sobotę po raz pierwszy spróbowała gruszeczki ze swojego pierwszego słoiczka! :-):-):tak: Pełna akceptacja! :-)

reklama
Witam się z kawą i Ninkowym zapaleniem gardła/krtani... jutro lekarz więc się okaże. Bidula moja, ciągle coś :((((
Nocka w miarę przespana, kot coraz lepiej :))) Zero problemu praktycznie:)

Mary a może Ty...:szok: ??????:-D Jest taka możliwość? :tak:;-)

Boogie wczoraj nie odebrałam...poczta zamknięta...co za durnie, dzisiaj podjadę.:tak:

W nocy o 3.30 urodziła druga z dziewcząt:) o 5 rano dostałam sms-a :))))

Ja zostaję w domu z małą, pewnie do końca tygodnia.

O! Schodzą się.....
Towarzyszki doli i niedoli :-):-):-)))))

Mary - oby dobre samopoczucie jak najszybciej wróciło :))

rureczka - cierp ciało jak żeś chciało :-p:-D))) siii siiiii siiii siiiii siiiii..........

Liluś - na jakie mleko się zdecydowałaś? Ja chyba dzisiaj spróbuję :eek:
Kolejna noc nieprzespana :baffled:

Carolineee - nie, nie! Nie ma opcji, zabezpieczenie na 200%. :tak: Fajny kolorek!

Zmykam na akcję kopa...

reklama
W następny wtorek mąż mnie siłą ma zaprowadzić do gina. Będzie mało zabawnie bo ja już wiem co usłyszę. I nie chcę tego słuchać :zawstydzona/y: Może się rozchoruję specjalnie?? :-(
Emi usnęła kole północy a niedawno wstały obie i już po śniadaniu.
Idę bo dzisiaj mam wisielczy humor :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry