reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mary ja mialam kilka podobnych atakow....tzn u mnie to wyglada tak:zawroty glowy, nie moge utrzymac sie na nogach, wymiotuje,uczucie zimna a za chwile goraca, bol glowy.trzyma mnie przewaznie taki atak caly dzien a nastepnego dnia nic mi nie jest
bylam z tymi atakami u lekarza , ktory skierowal mnie do laryngologa i neurologa i stwierdzili ze wszystko u mnie ok. okazalo sie ze takie ataki dopadaja mnie jak bardzo spadnie mi poziom zelaza w organizmnie.

zgadzam sie z Pok ze najlepiej bylo by skierowac sie do lekarza
zdrowka zycze

Wiola - dziękuję, kochana. Wiesz, ja biorę żelazo, bo miałam okropnie niską ilość po ciąży. Mam brać 3 m-ce. Ale 2 dni jakoś mi się zapomniało. To mogło mieć wpływ?... :confused: Będę miała niedługo badania w szpitalu, wiec pewnie i to sprawdzą, a ja na pewno opowiem.

Tymczasem lecę spać, bo już pora na mnie. Samopoczucie nadal do d***, więc musze się kłaść i jakoś wypocząć.

Dobrej nocki wszystkim!

Made oj tak maly byl bardzo laskawy dla nas ;))))

Mary koniecznie to sprawdz !! oby przeszlo i nie worocilo juz nigdy :)))

Karola jaki kolorek robisz ?? :)))

Sol Emi spi juz ?? :))

dobranoc :))))

Witam się poniedziałkowo:)
Na nadrabianie niestety brak czasu:( Na pisanie pewnie też (okaże się ale jakby co to piszę) więc tylko się przywitam i życzę miłego dnia:)

witam z rana
noc przespana, tylko raz siusiu wstawalam, za to teraz obudzilam sie z bolem brzucha, twardy jak kamien jest.

Mary wydaje mi sie( lekarzem nie jestem:-))ze przez to ze zapomnialas nic sie nie stalo.bo jak nagromadzis zelazow w organizmnie to jego poziom dosc dlugo sie utrzymuje, ale moze byc tak ze twoj organizm nie przyswaja danego leku i potrzebny jest inny. ja mialam tak ze zanim znalezli taki lek ktory moj organizm zaakceptowal to przerobilam 3 rozne.
zycze Ci aby sie te ataki nie powtorzyly bo wiem jakie to masakryczne uczucie jest.

Lilus juz po weekendzie pokaz sie
Paulina a ty gdzie sie schowalas?

Witam się i ja! Ciekawa jestem co się działo w weekend, może uda mi się nadrobić, ale mam plany, żeby choć troszkę posprzątać - u mnie w weekend sporo pozytywnego się wydarzyło. Martynka pije na wieczór MM z kubeczka Zobacz załącznik 443653, ale też próbuję buteleczkę podawać. Pierwszą noc po mleczku tylko dwie pobudki i pełnia szczęścia u mnie - aż na wieś do teściowej z radości pojechaliśmy, ale już kolejne nocki chyba dziąsełka swędzą, bo pobudek sto milionów...

Boogie I'm in love with your voice! :-p:-p:-p

Miłego dnia wszystkim!!!!!!!!!!!!!

O Wioluś jak miło z rana Cię widzieć :-) I jeszcze to słońce do tego :-) Super, że się wyspałaś - a jak z mężem???

Lil super ze weekend taki udany ,no i gratuluje wypadu na wies oraz przede wszystkim tego ze Martynka zaczela pic z kubeczka
a co do sloneczka to u mnie tez tak pieknie swieci, mam nadzieje ze WIOSNA juz na dobre zawitala i zachce mi sie spacerowac z moja ksiezniczka

Czołem Dziewczęta i Drogie Panie :))

monia - mimo wszystko, mam nadzieję na kuleczkę :-p:-)

Liluś - jak to Kochana z kubeczka? Jak to? I napisz mi jak to zrobiłaś z tym mlekiem....
bo ja też chcę się wyspać! Już od tygodni biję się z myślami, jak zrobić żeby "nie bolało" :-)

Wiola! Ten brzuch to po tym sprzątaniu tak. Musisz się oszczędzać!!! Obiecaj, że tak będzie....
TU I TERAZ :-p

A gdzie moje najlepsze koleżanki? Z kim ja mam kawę pić....? :eek:

Wioluś podobno jeszcze ma być śnieg w tym tygodniu...:baffled: Ale korzystajmy z dnia!:-D

Made
kochana - no próbowałam długo butelkę i mała w histerie wpadała - więc dla próby wzięłam ten kubeczek (mam po Maciusiu) i się zdziwiła, bo mała super wypiła! Ale tata ją trzymał na pionowo, naokoło pielucha tetrowa - a i tak jej się pełno wylało. Więc ja to robię przed kąpielą, bo potem wszystko do prania i dzidzię trzeba umyć. Do mleczka dodaję kleiku ryżowego ciutkę - więc nie jest takie lejące. Ale tylko jedną noc na razie mi potem ładnie przespała - potem ewidentnie coś ją dręczyło i co chwilę musiałam podać cycusia..zobaczymy co dalej, chyba już będę kontynuować MM na wieczór - ale jak w nocy się obudzi to cycuś - bo mi się nie chce na piłce skakać....
Aha droga KOLEŻANKO - ja czekam na PW :-) :-p

Wioluś
dopiero doczytałam o brzuchu! Poleż kochana! Brzuch musi zmięknąć!

reklama
made witaj:-D. gdzie tam od sprzatania? wczoraj super sie czulam , poza bolem plecow i posladkow i tu sie zgodze ze od sprzatania.obiecuje ze do wielkanocy nie bede tak szalec ze sprzataniem:-p:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry