reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mary ja mialam kilka podobnych atakow....tzn u mnie to wyglada tak:zawroty glowy, nie moge utrzymac sie na nogach, wymiotuje,uczucie zimna a za chwile goraca, bol glowy.trzyma mnie przewaznie taki atak caly dzien a nastepnego dnia nic mi nie jest
bylam z tymi atakami u lekarza , ktory skierowal mnie do laryngologa i neurologa i stwierdzili ze wszystko u mnie ok. okazalo sie ze takie ataki dopadaja mnie jak bardzo spadnie mi poziom zelaza w organizmnie.

zgadzam sie z Pok ze najlepiej bylo by skierowac sie do lekarza
zdrowka zycze

Wiola - dziękuję, kochana. Wiesz, ja biorę żelazo, bo miałam okropnie niską ilość po ciąży. Mam brać 3 m-ce. Ale 2 dni jakoś mi się zapomniało. To mogło mieć wpływ?... :confused: Będę miała niedługo badania w szpitalu, wiec pewnie i to sprawdzą, a ja na pewno opowiem.

Tymczasem lecę spać, bo już pora na mnie. Samopoczucie nadal do d***, więc musze się kłaść i jakoś wypocząć.

Dobrej nocki wszystkim!

Made oj tak maly byl bardzo laskawy dla nas ;))))

Mary koniecznie to sprawdz !! oby przeszlo i nie worocilo juz nigdy :)))

Karola jaki kolorek robisz ?? :)))

Sol Emi spi juz ?? :))

dobranoc :))))

Witam się poniedziałkowo:)
Na nadrabianie niestety brak czasu:( Na pisanie pewnie też (okaże się ale jakby co to piszę) więc tylko się przywitam i życzę miłego dnia:)

witam z rana
noc przespana, tylko raz siusiu wstawalam, za to teraz obudzilam sie z bolem brzucha, twardy jak kamien jest.

Mary wydaje mi sie( lekarzem nie jestem:-))ze przez to ze zapomnialas nic sie nie stalo.bo jak nagromadzis zelazow w organizmnie to jego poziom dosc dlugo sie utrzymuje, ale moze byc tak ze twoj organizm nie przyswaja danego leku i potrzebny jest inny. ja mialam tak ze zanim znalezli taki lek ktory moj organizm zaakceptowal to przerobilam 3 rozne.
zycze Ci aby sie te ataki nie powtorzyly bo wiem jakie to masakryczne uczucie jest.

Lilus juz po weekendzie pokaz sie
Paulina a ty gdzie sie schowalas?

Witam się i ja! Ciekawa jestem co się działo w weekend, może uda mi się nadrobić, ale mam plany, żeby choć troszkę posprzątać - u mnie w weekend sporo pozytywnego się wydarzyło. Martynka pije na wieczór MM z kubeczka Zobacz załącznik 443653, ale też próbuję buteleczkę podawać. Pierwszą noc po mleczku tylko dwie pobudki i pełnia szczęścia u mnie - aż na wieś do teściowej z radości pojechaliśmy, ale już kolejne nocki chyba dziąsełka swędzą, bo pobudek sto milionów...

Boogie I'm in love with your voice! :-p:-p:-p

Miłego dnia wszystkim!!!!!!!!!!!!!

O Wioluś jak miło z rana Cię widzieć :-) I jeszcze to słońce do tego :-) Super, że się wyspałaś - a jak z mężem???

Lil super ze weekend taki udany ,no i gratuluje wypadu na wies oraz przede wszystkim tego ze Martynka zaczela pic z kubeczka
a co do sloneczka to u mnie tez tak pieknie swieci, mam nadzieje ze WIOSNA juz na dobre zawitala i zachce mi sie spacerowac z moja ksiezniczka

Czołem Dziewczęta i Drogie Panie :))

monia - mimo wszystko, mam nadzieję na kuleczkę :-p:-)

Liluś - jak to Kochana z kubeczka? Jak to? I napisz mi jak to zrobiłaś z tym mlekiem....
bo ja też chcę się wyspać! Już od tygodni biję się z myślami, jak zrobić żeby "nie bolało" :-)

Wiola! Ten brzuch to po tym sprzątaniu tak. Musisz się oszczędzać!!! Obiecaj, że tak będzie....
TU I TERAZ :-p

A gdzie moje najlepsze koleżanki? Z kim ja mam kawę pić....? :eek:

Wioluś podobno jeszcze ma być śnieg w tym tygodniu...:baffled: Ale korzystajmy z dnia!:-D

Made
kochana - no próbowałam długo butelkę i mała w histerie wpadała - więc dla próby wzięłam ten kubeczek (mam po Maciusiu) i się zdziwiła, bo mała super wypiła! Ale tata ją trzymał na pionowo, naokoło pielucha tetrowa - a i tak jej się pełno wylało. Więc ja to robię przed kąpielą, bo potem wszystko do prania i dzidzię trzeba umyć. Do mleczka dodaję kleiku ryżowego ciutkę - więc nie jest takie lejące. Ale tylko jedną noc na razie mi potem ładnie przespała - potem ewidentnie coś ją dręczyło i co chwilę musiałam podać cycusia..zobaczymy co dalej, chyba już będę kontynuować MM na wieczór - ale jak w nocy się obudzi to cycuś - bo mi się nie chce na piłce skakać....
Aha droga KOLEŻANKO - ja czekam na PW :-) :-p

Wioluś
dopiero doczytałam o brzuchu! Poleż kochana! Brzuch musi zmięknąć!

reklama
made witaj:-D. gdzie tam od sprzatania? wczoraj super sie czulam , poza bolem plecow i posladkow i tu sie zgodze ze od sprzatania.obiecuje ze do wielkanocy nie bede tak szalec ze sprzataniem:-p:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry