reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Zadyszki dostaję:)))
Ja mam dzisiaj rybę zapiekaną w sosie śmietanowym...Idę zaraz odkurzyć

Kocurku - ojej, ojej....u mnie dzisiaj też kiepsko ze spaniem :eek: pobudka co godzinę,
częściowo pół :baffled: takiej nocy to jeszcze nie miałam....
Mam nadzieję, że świeże powietrze, słoneczko i KAWA zregenerują nasze wymęczone ciała ;-)

pok! Życzę Ci w takim razie nocy bezsennych :-):-):-)
W sensie przespanych, ale niezapamiętanych :-p Nie daj Bóg, nie daj! :))))))))
Przyjemnego dnia i znośnego wieczoru ;)

Mary - powiedz mi Kochana.....czy dostajesz może paczki z Polski? Jeśli tak,
z jakiej firmy korzystają owi nadawcy? ;-) Pytam, bo nie mam pojęcia jak nasza
Poczta Polska działa, nigdy nie korzystałam z jej usług zagranicznych.....
Mam lekkie obawy...

Wiola - Ty tak nie szalej kobieto! :-)

Sypialnia wygląda. Łazienka wygląda. Drugi kibelek wygląda. Cała reszta bardzo nie wygląda :baffled: Składam, sortuję, upycham, bo tonę!! Zawiesiłam w sypialni taką siatkową rurę z Ikea i nareszcie zabawki małej wyprowadziły się z parapetu i jej łóżeczka ;-)

Ja mam przerwę:)
Jogurcik i Tom&Jerry:)))
Idę po kawkę i poleżę jeszcze...w końcu coś zrobiłam?:))
W trakcie pieczenia rybki poskładam pranie a mąż podłogi myjnie i koniec na dzisiaj. W końcu weekend mam żeby odpocząć a nie szorować...

Szanowne koleżanki ogarnięte szałem wiosennych porządków przywołuję do rozsądku i chwilowej przerwy na celebrację kawy kwadrans po dwunastej :rofl2:

reklama
made nie podobal Ci sie moj sen? :-D:-D:-D
A czy ja moge sie wtracic nt poczty polskiej? Do mnie wszystko przychodzi tylko poczta polska i zawsze jest super jesli paczka jest dobrze opisana co do zawartosci i wartosci przez nadawce, bo w przeciwnym wypadku moze na cle troche przelezec. Taka wersja wolniejsza idzie do 10 dni roboczych do ch. A taka ciut drozsża chyba do 5.

U nas 16 stopni i slonce jak latem! Cudnie. Polezlismy na poczte na piechote i teraz ja padam a m sily w nogach juz nie. Troche odczekamy zanim pojedziemy do fr... A ja juz musze inne spodnie, bo w jeansach najwygodniej jak cale rozpiete :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry