reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Też musze się wstać :-( Łukasz w pracy, trzeba mieszkanie ogarnać trochę a po obiedzie może na spacer? jest TAKA PIĘKNA POGODA, że szkoda tego nie wykorzystać! Wiola daj buziaczka i lecimy :-D

Wiola - jakby spała w tym wysokim łóżeczku to bym olała ale to normalne wyrko z barierką i stąd moje nerwy. No ja też mam nadzieję że nie okaże się folijka z tej pościeli. Pożyjemy zobaczymy - pewnie kole wtorku środy dostanę bo dzisiaj dopiero przelew zrobię. Carolinie chyba wcześniej dojdzie bo też dziewczynom zamówiła.

mary - to normalna praktyka tylko nie każdy o niej wie. Sprawa wygląda tak że paszporty dla dzieci są wyrabiane na miejscu więc możesz czas nawet 24h wyznaczyć - tylko zastrzeżenie - żeby taki termin uzyskać idziesz do kierowniczki wydziału paszportowego, robisz ładne oczka, marudzisz że na wczoraj potrzebujesz i ... tadam... termin w ciągu 24-48h to żaden problem :tak:

Idę zaraz sprzątać resztę bałaganu :-p

Sol zobaczymy, dużo nie stracę jak coś a będę miała pościel na czas prania ichniej:))))
Nie spodziewam się, że będzie mega zarąbista...przecież AŻ tak naiwna nie jestem:)

Matka do Oliwki dzisiaj nie przyjechała, w ogóle nie dzwoniła od rozprawy a wcześniej po 5razy dziennie i mała jest zła.
Przed chwilą zadzwoniła i powiedziała jej, że ją zabiera do siebie w piątek następny a Oliwia nie chce. Huknęła jej, że nigdzie z nią nie pojedzie i wyłączyła się...

sol, carola to ja poczekam na wasze opinie na temat tej poscieli. ja tez nie spodziewam sie cudow za te pieniazki no ale chociaz przeswitujaca moglaby nie byc:-)

Rurka:-*:-*

reklama
Sol - aha, czyli numer na ładne oczy? :-p

Carolineee - oj, współczuję, szkoda Oliwki... :zawstydzona/y: Ale dobrze przygadała matce! :tak:

Oki, spadamy z Mią budzić M. :-D Czeka nas dziś wymiana bateryjki w łazience, bo nam wczoraj nawaliła! :angry:Potem ogarniam chatę, bo jutro dwie pary znajomych z dwojgiem maluszków wpadają w odwiedzinki. A potem zakupy i jak położymy Mię, to romantyczny wieczór z winkiem! :-):-):-)

Do potem!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry