reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej :)

wita sie poczek niewyspany po raz enty.
snilo mi sie, ze made w ciazy! :) i jeszcze jakies glupoty rozne a potem jeszcze, ze tvn podawal, ze nie zyje blogerka, na blogu ktorej upewnialam sie, ze dobrze pamietam leniwe pierogi. a potem jeszcze, ze musze jechac do polski jutro, o koleznkai robia mi jakas ciazowa impreze tylko zapomnialy mi powiedziec. a to tylko takie krotkie smaczki, bo to wszystko bylo wplecione w wielka historie :)

my dzis plany mamy takie, ze nie wiem jak dotrwam do konca dnia. na poczcie musimy pewna skomplikowana rzecz zalatwic, potem ja chce do francji do benetona dla ciezarnych, bo podobno maja jeszcze przeceny, wiec moze jakies jeansy/dresy do przodu bym kupila a m na koniec chce do jednego salonu samochodowego, bo juz sie przymierza, ze potrzebne nam wieksze auto i kombinuje... a na 7 ze znajomymi na kolacje. mam nadzieje, ze w knajpie daja poduszki i koldry, bo ja o 7 bede juz niezywa.

postaram sie jednym okiem do Wa zagladac.

mary - ! wow! szybciutko! mnie ten moj kraj tez zadziwia. poczta naliczyla mi 120chf za duzo vatu za pewna przesylke i co wystarczy zrobic?! zadzwonic, wytlumaczyc i mejlem podac nr konta :) a na paszport z ambasady czekalam 2 tygodnie i tak "krotko" (byly wakacje) tylko dlatego, ze znam tam ludzi... porazka.

buziolki!

reklama
No Pok, niezłe plany:)))
Życzę wytrwałości:)

ja muszę zaraz wstać i posprzątać...kot śpi na sofie a pies obok i się pilnują.

Carola - pochwal Oliwkę ode mnie - mądrze dziecko zrobiło :tak: A zwierzaki muszą bosko wyglądać ;-):tak:

Wiola - spoko - może nie będzie tragedii. Ja mam jedną pościel dla Karoli z tej.. satynobawełny i nie ma tragedii. Co prawda wolałabym z samej bawełny ale taka to ok 100 zł kosztuje a wiadomo że dzieciom się gusta co rusz zmieniają i co roku pościel kupować za stówę mi się nie widzi.

mary - no my dzięki ładnym oczkom i dobrej bajerze pojechaliśmy do Grecji bo dziewczynom na wariata trzeba było paszporty wyrabiać :-p I tu jest przewaga paszportu nad dowodem - tymczasowe są robione na miejscu i mogą być w dwa dni wyrobione a dowody są robione w Warszawie i czeka się min 2 tygodnie.

Dzieci wyprawione do teściów, więc sami w domu buszujemy. Szkoda tylko że sprzątanie mnie czeka a M ma dzisiaj dzień opierdzielania się.

Kocie polej bo ja z łóżka wyjść nie mogę...kuot miauczał, pies szczekał i pazurkami doprowadzał mnie do szału...
Potem towarzycho wpuściłam do pokoju to nie spałam bo kuot se wymyślił wędrówki po moim mężu co niezbyt zadowolony z tego powodu...

Czy to normalne, że kuot od wczoraj się nie załatwił???? Pierwsze widzę...stres??

Chyba muszę wstać...mąż z Oliwką w pracy a ja mam Ninkę i towarzycho na głowie...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry