reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Pranie zdjęte:tak:, pranie nastawione:tak:, odkurzone:tak:, gary pomyte:tak:, generalne porządki w moim kąciku zrobione (worek śmieci mi z niego wyszedł):tak: obiad zamówiony - dzisiaj się opierdzielam:-p, sypialnie i salon posprzątane:-p, mąż jeszcze nie wrócił z serwisu u siostry:sorry2:, chwila dla mnie:laugh2: a potem idę sprzątać na błysk kuchnię i łazienkę bo już zaczynają marudzić na nadmiar brudu w porach płytek :-p Jeszcze mi okna zostały i będą wiosenne porządki skończone :tak:

Spadam się dotlenić :zawstydzona/y:

Kocurku - doszła przesyłka czy jeszcze??

Ja jestem rąbnieta - odezwało mi się administrowanie na tym forum jak zobaczyłam dublujący się temat :szok: chyba musze mniej tu przebywać bo nie mam zamiaru się pchać w moderację tutaj :no:

Ostatnia edycja:
hej :)
maly sobie chasa na macie , zaraz moaz jeszcze spac sie polozymy , bo jakas zamulona jestem dzisiaj
3 kupy zaliczone z rana :szok:
po poludniu wypad do znajomych na imprezke , pewnie dlugo nie bedziemy , ale zawsze cos :)))

no i kurcze pisze to od poludnia hehe pewnie juz setka nowych postow przybyla ...

buuu już wiem czemu ostatnio tak miałam chęć na słodkie...@ przylazła tydzień przed czasem i to kiedy zostajemy z mężem praktycznie sami na weekend!!!no szczęście jak cholera!!!:wściekła/y:

oj co za pech :/

Bliźniaczka urodziła dzisiaj:) Chłopiec:) 3900 i 56cm :)))

gratki !!! duzy chlopczyk :))))

Cześć:zawstydzona/y:
siedzę w krzakach, chciałam trochę się wyciszyć.....ale zaglądam, do Was aby być na bieżąco:sorry2: Buziaki zostawiam Wszystkim:happy2:

hej Zizi fajne , ze wpadlas :)
zdrowka duzo zycze , moze to rzeczywiscie tarczyca ?

Oki, spadamy z Mią budzić M. :-D Czeka nas dziś wymiana bateryjki w łazience, bo nam wczoraj nawaliła! :angry:Potem ogarniam chatę, bo jutro dwie pary znajomych z dwojgiem maluszków wpadają w odwiedzinki. A potem zakupy i jak położymy Mię, to romantyczny wieczór z winkiem! :-):-):-)

Do potem!

fajny plan , szczegolnie ten romantic wieczor ;))))

Łoooojeju... nie pytajcie co i jak.... Kaaaawy.... trzeciej już dziś ..... :sorry2:

az tak zle ??

moj sie ciaga za uszy i wlosy chyba go te zeby bola :(

Zepsułam koło w samochodzie:baffled: znowu :-D

Chyba się z tego wszystkiego położę, coby się buraczki, ziemniaczki i gulasz dobrze ułożył :zawstydzona/y:

Koniec sprzątania na dzisiaj - jutro okna jak pogoda dopisze :tak:
I zabieram się zaraz za sówkę dla Paulinki ;-)

Asionek - jak się ciągnie za uszy i włoski to mogą go uszy boleć :dry: Daj mu nurofen i przy obserwuj czy zadziała - jak przestanie to zęby jak nie to lepiej odwiedź lekarza ;-)

Asionku ja znam sporo dzieci, u ktorych ciaganie za uszy i wlosy jest/bylo po prostu oznaka zmeczenia. Ale moze to te zeby? Bidulek maly.

My pozalatwialismy. Kupilam takie wiosenne spodnie w benettonie - poki co mieszcze sie w ichnie ciazowe xs ;) duzego wyboru tam nie mieli... Jeden wieszak :( no nic. Niech mama pobuszuje w pl.
terraz ide odpoczywac a potem jeszcze zakupy i szybkie ogarniecie zanim znajomi wpadna.

Sciskam mocno
A dla boogie specjalnie przesylam duuuuzo ciepelka!

Just - dzięki! U nas jakoś tak się złożyło, że w tym samym roku urodziło się chyba z 7-8 dzieci. I tym sposobem Mia będzie miała kolegów i koleżanki. :happy2: Trzeba się więc od malego integrować. :-D

Dziś moja córcia ma ciężki dzień. Mało spała i strasznie zmęczona jest, a nie mogła usnąć na drzemkę!... :zawstydzona/y: Płakała i rechotała na przemian! :szok::zawstydzona/y: Położyliśmy ją o 18 i mam nadzieję, ze sobie zaśnie, bo spała raptem 2 razy po 1 h dziś... :zawstydzona/y:

A my spędziliśmy mega urocze popołudnie w szpitalu z Niną, dopiero weszłam do domu...

reklama
Made jak tam lans???;-)

:szok: taka pustka....

oglądałam przed momentem wywiad z lekarzem neonatologiem, na jego oddziale ratuje się wcześniaki, boziu.. widziałam Maluszka, który ważył kilogram :szok: takie maleńkie ciałko, nóżki, rączki, paluszki.. To musi być lekarz z powołaniem, taki, którego los tego małego człowieka jest najważniejszą w danej chwili sprawą, który nie machnie ręką, tylko zrobi wszystko, żeby te małe życie uratować :sorry2: wybaczcie, ale tak bardzo dotknęło to moje serduszko, że musiałam się podzielić, łzy same stawały mi w oczach na sam widok, a w ramionach trzymałam zasypiającego z Remika.. Jakie mam szczęście, że mam tego Mojego Małego Mężczyznę :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry