reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wiolka! Ty jakims robotem jestes! Respect!

Ja nie mam pojecia co na obiad... Jakies mieso powinnam kiedys zrobic ale tak nie lubie robic miesa... Oh. Len. :)

Mary - powiedz mi Kochana.....czy dostajesz może paczki z Polski? Jeśli tak,
z jakiej firmy korzystają owi nadawcy? ;-) Pytam, bo nie mam pojęcia jak nasza
Poczta Polska działa, nigdy nie korzystałam z jej usług zagranicznych.....
Mam lekkie obawy...

Mademoiselle - kochana, dostaję. Zarówno Pocztą Polską, jak i np. EMS (czy jakoś tak - to jest kurier obsługiwany przez Pocztę Polską). Sprawdziłam cennik i ten EMS kosztuje aż 134 zł za paczkę do 1 kg (ten obrazek chyba więcej nie będzie ważył?), za to paczka pocztowa (Poczta Polska) do 1 kg połowę tej ceny, a jeśli da się to nadać jako list polecony (np. w bąblowej dużej kopercie), to ok. 30-40 zł. Kochana, jakąkolwiek formę wybierzesz, to ja Ci chcę zwrócić za przesyłkę! :tak::tak:Nawet za tego kuriera, bo nie wyobrażam sobie, zebyś miała ponosić jakikolwiek koszt z tym związany! :no: Tak więc proszę Cię o info na priva jak juz wyślesz, OK? I np. numer konta, zebym Ci mogła przelać pieniążki.

Oki, Mia śpi, a M. robi nam omlet po hiszpańsku na śniadanko (dla mnie drugie). :-) Bateryjka w łazience wymieniona. Jak Mia wstanie, to zakupy.

Pok polecam leginsy ciążowe:) Bardzo wygodne:)

Mam nielegalne lizaki czekoladowe, komu?:))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Przerwa, bo mała cyca dorwała...

CAROLA dzięki za wczorajszą sesję Belli - nie jest aż tak źle :-p:-D Ooj będzie u Was wesoło teraz :tak:

A ja przyuczam Bilona do polubienia bycia na zewnątrz - ma do dyspozycji działkę i wiatrołap od wczoraj, do domu nie pozwalam :sorry2: Bo ten pies mnie zamęczy.... a co będzie jak mała zacznie raczkować..?? Wszędzie taki syf.......

Pranie wstawione..

Karola daj tego nielegalnego :-p

Kocurek dobrze, że Ola ma takie wyczucie czasu i przymusowa przerwa musi być :rofl2:

Wiola wreszcie kobieto siedzisz! :-p

Pok oddaj trochę tej pięknej pogody :rofl2: u nas słońce świeci, ale taaaaaaaaki wiiiaaaaaaaaatr, że głowy pourywane :angry:

Made czy już jesteś na lansie? :cool2:

Mary fajnie macie,że ze znajomymi się spotykacie w takim gronie :tak: też bym tak chciała, ja dusza towarzystwa :zawstydzona/y: teraz tak mało mam okazji do spotkań z koleżankami :dry:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry