reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam słonecznie i ciepło :)))

Wiola! A gdzie Ty wczoraj paczyłaś? Bo tutaj na pewno NIE :-p przyznaj no się....

reklama
made odgornie stwierdzono ze za duzo przed kompem siedze i internetu nie mialam .:-pniby wszystko ok a co nie dzialal to nie dzialal:-)

made i to bardzo konkretne ... w koncu dom posprzatac, bo wszedzie kurz juz widze:-p.
moze lenia w koncu przegonie.
a wy co planujecie?jak dzieciaczki?

Sol czesc. jak pierwsza noc na nowych lozkach?

Wiolu - no my w dalszym ciągu ten pokój robimy.....w tygodniu nie ma za bardzo jak,
bo Szanowny w pracy, zostają jedynie weekendy ;) Mam nadzieję, że może już jutro
zaczniemy meblować, układać i fotografować :-p
Ja idę za chwilę pod prysznic i pełen lans! :-D))) Wybywam na pół dnia....
Co będę w kurzu i smrodzie siedziała :cool2:

Dzień dobry miłe Panie!

Wyobraźcie sobie, ze w czwartek składałam wniosek o paszport dla Mii, a... wczoraj już nam przysłali prosto do domu!!! :szok::-):-):szok::happy2::rofl2::rofl2::happy2: Zadziwia mnie ten kraj! :happy2::rofl2:
Co słychać? Wczoraj nawet próbowałam nadrabiać, ale weny mi zabrakło na wyjście z krzaków...

Pok - dojrzałam Twojego ludka! Śliczny!!! Wielkie gratki!

A poza tym to ślę wszystkim pozdrowienia i życzę miłego weekendu! :-*

Wiolu a dziękujemy całkiem dobrze. Karola nie spadła a Emilka przespała w nim od 2.00 do 8.30. Zasadniczo o 2 dopiero usnęła :sorry2: Tylko po 10-tym musimy kupić nowy materac dla Karolci bo ten już jest wygnieciony i stary :sorry2: Pościel zamówiłam już nową teraz czekam na MBP (matki boskiej pieniężnej) i działamy dalej :tak:

made - to miłego wybywania

mary - my odebraliśmy paszport Emilki po dwóch dniach :tak:

Jestem niewyspana bo pierwszy raz Emi spała na tym łóżku a ja co 5-10 min się budziłam nasłu****ąc czy dalej tam śpi czy nie zleciała. Ehhh...

made no pewnie co sie bedziesz kurzyc:-p:-D:-D:-D:-D.ja mam w planach nawet okna pomyc bo swiata po zimie juz nie widac...

mary jak tam? no to fajnie ze sprawy paszportowy ida w dobrym kierunku:tak:

sol ha ha ha skad ja to znam ? jak tam mialam jak Iwe do drugiedo pokoju przenioslam, co chwile wstawalam i sprawdzalam czy wszystko ok. a posciel zamowilas z tego linku co wklejalas? bo nie ukrywam ze cena bardzo mi sie podoba , jestem tylko ciekawa czy poscies przezroczysta nie bedzie

Ostatnia edycja:
reklama
mary jak tam? no to fajnie ze sprawy paszportowy ida w dobrym kierunku:tak:

Wiola - a dziękuję, u nas dobrze. :-) Mia spała od 18.30 do 7. Ale koło 22 obudziła się z płaczem na 10 minut - ryk był taki, ze szok - i zasnęła... :nerd::baffled::confused::confused: Nie wiem, o cho chodzi! I przedwczoraj dokladnie to samo... :dry: Zły sen - to możliwe? Ale poza tym aniołek kochany - dziś mnie "zawołała" o 7, bo chciała jeść, a potem sobie dosypiała do 7.30, potem pogadała z tatusiem przy zmianie pieluchy, a potem zabawa już na dole i drzemka od 8.30. :tak: A jak u Was? Jak się ma brzuszek?

Sol - też ładnie - dwa dni. Ale w PL to chyba jednak nadal nieczęsta praktyka... :dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry