reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
SOL-zobaczysz jak Ci Karola bedzie przezywac,ze bylo fajnie,ze dzieci i zabawki i ze razem jadla......bedzie dobrze i milo:tak::-D
MARYLKA- wystarczy ze mowimy duzo i glosno a dlugie jezyki niech sobie maja żyrafy i mrówkojady:-D:-D:-D:-D:-Djak interes???jak suwaczek do testowania???
PAULA25- ja widze,ze Ty jutro masz rocznice straty....tule:( ja mialam 6 rocznice 1 maja... zagladaj do nas czesciej!! :)) jakie imie dla synka??

Ostatnia edycja:
marylka nie doluj mnie z praca... za tydzien widze sie z profka... popatrzymy jak stoja sprawy ( a stoja zle bo zero stron napisnaych) no i chyba przeloze od razu na wrzesien, bo do polowy czerwca juz sie nie wyrobie... a jej po 20 zerwca nie ma... bo do poczatku lipca, dwa miechy moze by styklo ale nie miesac...
zobaczy sie :) w sumie tyle sie juz z tym mecze, ze 2 m-ce mnie nie zbawia... niby wrzesnia chcialam uniknac bo to wakacje, ale z 2 strony jak sie obronilabym, nawet w pazdzierniku to bed emiec baaaardzo dlugie wakacje pozniej :) wiec co za roznica czy lipiec czy listopad :) najwazniejsze to nie powtorzyc roku i miec juz z glowy i dyplom 5 letni w kieszeni :)

no faktycznie zajrzalam w super momencie tuz po poscie asiuasiu o ciazy :))))

a co u ciebie ? jak staranka i bizenes? buzki :***

uffff Matko Bosko Kochano... wreszcie dobrnełam do ostatnie strony... ile wy piszecie...
ja to tylko jak Ala spi to mogę Was poczytać i popisać więc SERDECZNIE GRATULUJE NOWYM MAMUSIOM :)
NO i kurcze tyle sie naczytałam, że zapomiałam co komu pisać...
wiec tylko krótko zdrówka pozyczę dla chorowitków no i widzę, że starana przynoszą zamierzony skutek hehehe... a my z mężem zaczęliśmy sie wczoraj zastanawiać nad imieniem dla chłopca bo ja na synka sie teraz napaliłam, ale niezależnie od płci będę kochac całym sercem zresztą JUŻ KOCHAM, CHOĆ JEST JESZCZE TYLKO W NASZYCH MARZENIACH I ZAMYSŁACH
Pozdrawiam i miłego popołudnia zyczę wszystkim :*

asiuasiu, piękny suwaczek:-) ciężaróweczko nasza.
Paula, szczęśliwego rozwiązania, planowałaś płeć, udało się trafić ?
mama, ja przyjadę na obiadek. Mielony i buraczki uwielbiam. Dziś taki sam obiadek ma Wisieńka, więc zobacze do której mam bliżej i wpadam;-):-)

josephine ja mówie tak nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :) a 2 m-ce faktycznie Cie nie zbawią a przynajmniej sobie teraz odpoczniesz pozwiedzasz no i na zakupach poszalejesz a pisać będziesz pewno dużo u teściowej co by nie mieć za dużo z nią styczności :):):):):)

Asia no to naprawde jakaś telepatia

sklepik sobie jakoś funkcjonuje nie jest ragicznie może nie jest tak jak bym chciała ale to kwestia czasu :) no trzeba myślec pozytywnie troche sie boje jak to będzie jak zajde w ciąże no ale może nie będzie tak najgorzej :) utarg dziś nie za duży ale i pogoda jakas taka smętna u mnie no może do 18 jeszcze sie coś poprawi :)

mama ja nie wiem ale nie moge dodać następnego suwaczka no nic narazie nie zmieniam :( może jak sol przyjdzie to ją poproszę o zmianę suwaczka ale nie wiem czy jest sens bo ten też chyba będzie obliczał więc na razie nic nie zmieniam

Maran-atha witam !!! jak ci się w maju uda, to będzie znów lutowe dzieciątko !!! Chyba, że znów marzec, hihihi

reklama
167.gif
A mój mąż właśnie zadzwonił do mnie że się zgubił i nie może przedszkola znaleźć :-D Ale ubaw miałam :-D Ale już jest na miejscu :-D

marylka - co się stało skarbie? A sklepik jak tylko zacznie tam przybywać produktów wypozycjonuję tak ze będzie w google na pierwszym miejscu, no.. może na drugim :-D A suwaczek masz już na 25 dni :tak: A co tam jeszcze chcesz zmienić? jak coś pisz na priv :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry