reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
maryla niechęć do kanapek hmmmmm dziwne :p
objawy podobne do ciążowych :) a może już jesteś w ciąży

a u mnie właśnie pada buuuuuu
oj nawet nie wiesz jak bym chciała ale to zdecydowanie za szybko na objawy : no ja tak czasem mam że zrobie kanapki a potem nie smakują a teraz pije maślanke a ona jakaś nie dobra jakby stara ale termin dobry no może mi się tylko zdaje ale to napewno nie objawy bo za wczesnie pewno juz mi się udziela na psyche i to dlatego zaraz sobie zmienie sówaczek i będzie odliczał do testowania :):)

acha a mi tez sie wszystko z żyrafa podoba i mój kamil sie śmieje że mam fioła i dzieci będamiały wszystko na czym jest żyrafa :) no i ma nadzieje że nie będa miałay języka jak żyrafa- ale zabawny co

ASIUASIU- pewnie atakuj:tak:;-)my tu przygotowane w teorii a za chwile sie przyda w praktyce jak zaciążymy:tak:i wyslij nam ciazowe fluidki i suwaczek sobie zrob ladny:-D
WISIEŃKA- no widzisz czlowiek sie urabia po lokcie a dzieci i zwierzeta maja to gdzies:dry::sorry2:mielone mi skwiercza na patelni i juz nie moge sie doczekac az 1 malego wciągne:rofl2:

Aha, Sol dzięki za wsparcie !!!
Proszę :-D

Sol kpi rodzi w roku 2010 a nie 2011 tak mi sie w oczy rzuciło :)
Hehe, ale wpadka - czasem jej nie mówcie jak wejdzie :-p

Asiu - ja też Asia :-p a skoro znalazłaś to już nie będę mówiła :-D

Kieszonki z filetów z kurczaka w sosiku wstawione do piekarnika, frytki zrobię jak M zadzwoni że już wracają. W domu czyściutko i pachnąco - jeszcze mi podłogi do zmycia zostały. Zniknęłam na chwilę bo po zakupy musiałam iść. I najchętniej bym teraz poszła spać :-p Ciekawe jak u Karolci :-D

wlasnie, te ciazowe fluidki to i ja poprosze :)
chociaz wciaz czekam na wyniki badan krwi- beda za jakies 10 dni.. to i tak juz sie nastrajam pozytywnie :)
my chcemy zaczac w lipcu staranka.. i bedzie dobrze, bo ... musi byc dobrze :) optymizm to podstawa :)

mama- takiego mielonego z ziemniakami i kapusta kiszona to tez bym wsunela.... mniam :)

MAGGY- to zapraszam na obiadek tyle ze sa buraczki zamiast kapusty;-)
SOL- u Karoli wszystko dobrze-dzwonilam tam to wiem:tak::-Dbrykaj na zakupy:rofl2:
IWONKA2B- to lec gotowac dla pieska i wracaj do nas;-)
MARYLKA- jezyk jak zyrafa-NIEEEEEEEEEEE:rofl2::rofl2:

reklama
marylka - ok :-D A swoją drogą możesz zamówić jeden ten kosz angelcare na próbę czy będą szły a wiem że jest możliwość ugadania się z producentem :tak:

mama - ja już po zakupach dlatego zniknęłam na chwilę :-D

Moje słońce dzwoniło że już jedzie po Karolę. Jeny - boję się co to będzie :-( Zakładam dwie opcje - źle się czuła przez tyle godzin i z płaczem przybiegnie do taty a druga że nie chce iść od dzieci i też będzie płacz :-( Cholewcia naprawdę tu pusto bez niej :-(

A ja chyba będę musiała poprosić o większą skrzynkę odbiorczą bo atakujecie mi skrzynkę :-D Dobrze dobrze - jak trzeba proszę atakować - tylko mi jej nie zamordować :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry