reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
DOSTALAM WIADOMOSC OD kumpel co od wczoraj rodzi,ze poznym wieczorem zrobili Jej cesarke poniewaz porod nie postepowal.... Jeremi ma 3 kg :)))

reklama
tak to normalne podobno bo mnie akurat nie bolał - moją przyjaciółkę tak bolał ze się zwijałą i tez jej lekarz powiedział ze to normalne - ona miała bardzo bolesne miesiączki zawsze moze to ma związek

Paula25 cześć dopiero teraz się zorientowałam że to ty tu Sorbuś :)

Witaj Asiu (jsorbek) :-)
życzę Ci powodzenia kochana! :tak: i mocno trzymam kciuki! :tak:

p.s. wszystkim starającym się na 2011 r życzę powodzenia! :tak:
PAULA25- dziekujemy !!!!;-):-D:-DTobie szczeliwego i szybkiego porodu:tak::tak:
ASIUASIU- pewnie ze sliczna stronke zrobila Sol:tak:a podbrzusze pobolewa bo macica rosci-dzidzia musi miec miejsce:rofl2:

Paula a ja dopiero po chwili zaskoczyłam ze to ty po suwaczkach :)

reklama
wiele mamuś boli brzuszek na początku ciązy to macica się rozciąga i układa, zeby fasolce zrobic miłe mieszkanko:-)
mama u mnie też Zyrafa, zapmarta to wysledziła, dziasdówki lubią sernik:-)
Czy wy widzicie jak mój suwak mknie szaleńczo:-)Niedługo poddam się epidemii:-)
Pożarłam mielonego i jakoś tak maławo.... Coś mi sie apetycik poprawił:-)Chyba wezmę się za odkurzanie bo zwierzaki zrobiły sajgon i użyły do tego draceny:szok: Głowa mnie boli i łupnę potem jeszcze kawkę bo fatalne ciśnienie:dry: Pogoda dalej zdechła. I po co ja sprzątałam po tych kwiatkach jakte czorty tak narozrabiały:crazy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry