reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
zapmarta no Ala przenoszona miała być z 17 lutego ale nie chciała wychodzić tak jej dobrze było u mnie hehehe i poród wywoływany 03.03.2009 dlatego taka duza była bo 4260g
własnie wstała a spała dziś nadpodziw długo bo 2 godziny 15 minut :)

Maranka, pamiętam...;-):-), zawsze się smieję, że lutówka z marca, hahaha
O widzę, że taki dzień dziś śpioszkowy. Karol spał 3 h, nawet powiedziałam do męża żeby sprawdził gaz, czy się nie ulatnia:-D:-D:-D, a pewnie jak ja padnięta do domu wrócę, to Karollo będzie rozrabiał do wieczora.
Wisieńka, ja mieszkam 25 km za Warszawą
mama, możliwości mam spore i nie ma problemu zjem dwa obiadki
Sol, ja od razu pisałam, że o Karolę jestem spokojna, a ciebie roznosić będzie. Jutro już prosze się za pisanie brać (bez dyskusji);-):-):-):-)

reklama
Tylko na sekundke wpadlam, bo musze sprzatac ( ;/ ), ale snilo mi sie, ze...
wchodze na forum, patrze..a tu kazda dziewczyna mowi,ze cud sie stal.. i ze kazdej w jednym dniu wyszly 2 kreski...
obudzilam sie i az usmiechnelam do wlasnej glupoty, ale moze akurat cos na rzeczy ;)

u mnie nie bylo jeszcze @, ale drugi test pokazal tylko jedna kreske.

margolcia a to ja narobiłam zamieszania bo zmieniałam sówaczek na taki który odlicza dni do testowania :):)

margolcia, a suwaczki robi jeszcze sol na stronce. Trzeba jej wysłać wiadomość.
Harsh, ani tak ani siak. To najgorsze, bo jak @ nie ma to wszystko w miejscu stoi..., cholercia drugi test też nic. Trzymaj się i nie daj się. W końcu pojawią się dwie kreseczki. Musi się udać.
Marylka, o jakim pokazie pisałaś ?

Tylko na sekundke wpadlam, bo musze sprzatac ( ;/ ), ale snilo mi sie, ze...
wchodze na forum, patrze..a tu kazda dziewczyna mowi,ze cud sie stal.. i ze kazdej w jednym dniu wyszly 2 kreski...
obudzilam sie i az usmiechnelam do wlasnej glupoty, ale moze akurat cos na rzeczy ;)

u mnie nie bylo jeszcze @, ale drugi test pokazal tylko jedna kreske.
no to ja nie wiem o co chodzi z Tą twoja @ albo z testami może jak nie przyjdzie z 2 dni to zrób bete z krwi bo ponoć niektórym babką nie wychodzi z testu

WITAM WSZYSTKIE STARACZKI:-)
KOCHANE BARDZO SIE ZA WAMI STESKNILAM.NIESTETY NIE DOCZYTAM CO U WAS BO TYLKO NA CHWILE DO WAS ZAJRZALAM .
GRATULACJE DLA WSZYSTKICH STARACZEK KTORYM UDALO SIE ZAFASOLKOWAC.
U MNIE NIE JEST ZLE ALE JUZ MAM DOSC TEGO REMONTU, MIALO TRWAC TO WSZYSTKO KROTKO NO ALE NIESTETY MOJ m ROBI TYLKO PO 1,5H DZIENNIE PO PRACY BO WIECEJ NIE DA RADY I WSZYSTKO SIE POSOWA W SLIMACZYM TEMPIE.

w końcu mam tą godzinę dla siebie! uff
wstawiłam kurczaka na rożen no i wolne puki co ;)
A odwiedzinki całkiem przyjemne były. zaliczone!

Wiolka kochana nareszcie do nas zajrzałaś, a ja się zastanawiałam co u Ciebie!! :):) Nie martw się remont w końcu się skończy i będziecie na swoim pełną gębą!!!

Marylka no taki suwaczek jest fajniutki!! teraz tylko cierpliwość ćwicz :)

zapmarta ja na razie nie mam suwaczka do staranek, bo nie wiem w sumie kiedy zaczniemy, a tabletki na pewno do końca czerwca biorę

Maryla jaki pokaz???

cześć dziewczynki spałam jak zabita:):):)pojechałam tylko z tatkiem na poczte popłacic rachunki ale ledwo mnie wyciągnął z łóżka heehe :):)

reklama
Kinga, oj nie wiem czy ci godzina starczy, żeby nadrobić. Dziewczyny dają czadu, ja ledwo daję radę...
Wiola, witaj !!! ja też tęskniłam. Jak Iwonka ??? wytrzymaj jeszcze trochę, a będziesz miała pięknie, no i bez teściów !!!

spadam do moich chłopaków, jak dam radę zajrzę wieczorkiem.
Wisieńka, mnie się nieźle owulka rozkręca, ja już czuję jajniki na całego..., ale u mnie nie będzie dziś "stosunkowo" udanego wieczorku, eh życie..., nadrabiaj za mnie (hahaha)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry