reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kurde zrobiłam sobie kanapke z wędliną i jakoś mi nie smakuje jakas taka bleeeeee jest dobrze że zjadłam sniadanie dziś wyjątkowo w domu bo jakos szybciej wstałam to może wytrzymam do obiadu bo te kanapki wydają mi się takie ble i fu

reklama
ok, ja zmykam obiadek robić, trzymajcie się !!!!

Aha, Sol dzięki za wsparcie !!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
asiu ciąza medycznie liczona jest od dnia ostatniej miesiączki a nie od zapłodnienia. Też mi się to zawsze dziwne wydawało bo to tak jakby gdzies nam umkneły conajmniej 2 tyg.:szok:
mama no to mamy wspólny obiadek:-)A czy twój serniczek tez wyżarły żyrafy:rofl2:
WISIEŃKA- mozliwe ze żyrafy bo moja Zuza zakochana w zyrafach-spi z jedna,jedna duuuuuuuuuza na na zaslonie w pokoju,4 zyrafy i 3 slonie ma na lampie wiszacej,1 ma na poduszce takiej ozdobnej na lozko i chyba 4 jako maskotki-przy czym 1 naprawde duuuza bo kupiona w zoo:tak::tak::tak::tak:tak wiec jak ta zgraja żyraf zeszla na dol to mi tylko blacha zostala do umycia:-D:-D:-D
ASIUASIU- znalazlas liste staraczek pod suwaczkimi SOL??????????????????
szczesliwa- ALE CI SUPER DATA WYCHODZI PORODU!!!!!!!!!!!!!01.01.2011-RAWIE SAME 1 :))))))))))

Kobieta w ciąży jest chroniona do dnia porodu, koniec i kropka (oczywiście jeśli w trakcie skończy jej się umowa).

no to akurat wszystkie wiemy - kwestia jest od kiedy jest chroniona czy początku czy od 4 miesiaca ale wszystko wskazuje na to ze od początku - nie wiem skąd u mojej kadrowej takie przekonanie - od razu uprzedzam fakt - nie chciała mnie celowo wprowadzić w błąd nic nie wie o staraniach

:) ach poczytamy troche i bedzie ok asie bystre dziewczyny :)

haha no tak tylko poprzednią datę porodu wyliczyłąm sobie z zapłodnienia czyli co powinnam urodzić wcześniej ?? A miałąm wywoałany poród bo nie chciałąm przenosić ani dnia - kurcze ale lekarz mi chyba wyliczął juz nie pamiętam to moze dobrze wyliczył

maryla niechęć do kanapek hmmmmm dziwne :p
objawy podobne do ciążowych :) a może już jesteś w ciąży

a u mnie właśnie pada buuuuuu

reklama
Witaj Asiu (jsorbek) :-)
życzę Ci powodzenia kochana! :tak: i mocno trzymam kciuki! :tak:

p.s. wszystkim starającym się na 2011 r życzę powodzenia! :tak:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry