reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczkowe Prezenty

U nas powoli decyzje prezentowe zapadają.
babcie jak zwykle prosiły o wskazanie co ma Maja dostać.
Więc od jednej będzie zapewne koń na biegunach taki jak zamieściła Aqua.

Od drugiej duże klocki lego duplo - są co prawda od 1,5 roku ale mama chętnie nimi się wcześniej pobawi.

od nas jeździk pchacz z chicco.

dodatkowo u siostry zamówiłam zabawkę z IKEI:

IKEA | home | IKEA dla dzieci | Serie do pokojów dla dzieci | Serie zabawek | Seria MULA | MULA Kolejka

Dla mojej wielbicielki koralikow chyba będzie to trafiony przedmiot.

Reszta rodziny musi wykazać się inwencją twórczą :)

reklama
kolejka z Ikei jest super!!!!!!
mamy ją od miesiąca i jest to obecnie ulubiona zabawka Maksa - polecam!!

mamy też klocki - wprawdzie podróbkę duplo ale są ok - też je bardzo lubi , tzn. wysypuje je i wszelkie moje budowle rozkłada na części

ja chyba też nie chcę szaleć z prezentami na roczek, w ogóle Maks ma mało zabawek - w sumie kilka większych, ale różniących się jeśli chodzi o stosowanie. - bardzo ładnie się nimi bawi:happy:

teraz kupiliśmy mu fontannę playskool - mam nadzieję, że mu się spodoba:happy:
na pewno kupimy też jeździk - tzn ktoś z rodziny już się zadeklarował, że kupuje

nie mam pomysłu czy Maks jeszcze czegoś by potrzebował:confused:

U nas fontanna z playskool od gwiazdki jest w użyciu. Co chwila piłki latają po całym mieszkaniu. Maja czasami próbuje inną piłkę dołożyć ale rozmiar nie ten. Sprawdza się też stolik edukacyjny.
U nas zabawek jest sporo, chociaż bardzo różnorodne. Maja najbardziej lubi pakować i rozpakowywać pudło z mniejszymi zabawkami. Po swojemu sortuje i przekłada. Może tak do godziny mieszać w pudle.

to fajnie że fonntanna się sprawdza:-)
już nie mogę się doczekać aż przyjdzie pocztą:-) :-)

super ta kolejka z Ikei:-) :-) :-)
a ja nie mam jak sie do Warszawy dostac bo maz ciagle w pracy :-( :-(
mozna jakos poczta z ikei zamowic? pewnie niee :-( :-(

fajna ta kolejka z ikei i mi sie teraz przypomnialao ze w przychodni jak idziemy na szczepienie jest taka duza i kacper lubi zawsze te paciorki przekladac

reklama
a ja sie przyznaje ze jestem tragiczna ................zarzekałam sie ze juz zadnej zabawki patrykowi na urodzinki nie kupoie a tu prosze w srode przez przypadek zobaczyłam basen z piłeczkami .....bo był bardzo tani 9$ plus dodatkowe piłeczki 5$.....razem 14......czyli jakies 30 pare złotych :):):)..................no i oczywiscie byłam ciekawa reakcji patrynia ........wiec rozpakowałam ......patryk bawi sie jak szalony w basenie ......a tu jeszcze tyle czasu do urodzin.....

Do góry