a u nas bedziemy tylko my i moi rodzice, chrzesniu juz byli bo z daleka i 2 nie dadza rady, a tesciowa stwierdzila, ze nie przyjedzie bo zmeczona jest
nie skomentuje
No to miło ze strony teściowej... Przytulam :*
Roxi - my też z braku pomysłu na prezent uznaliśmy że impreza urodzinowa to będzie właśnie upominek od nas. No i jeszcze kupiliśmy małemu zestawik do piaskownicy - taki drobiazg :-)
Makuc - oby teściowa jednak zrozumiała sugestie i kupiła coś co się przyda. Ja na szczęście wyperswadowałam rowerek, całe szczęście że powiedzieli ze zamierzają kupić. No i kupili za moją sugestiąwielki zestaw klocków, no i też jeszcze nam kasą sypnęli sami z siebie więc super :-)
Elwirka - również przytulam :*
Mona - i dla Ciebie wyrazu współczucia. Oby czas do grudnia szybko zleciał i abyście spędzili cudowny czas z rodzinką w PL:-)
Renata - super że masz takich teściów :-) Ja też w zasadzie nie mogę narzekać, bo oni ubóstwiają małego, a teściowa jak u nich jesteśmy to śpi z nim w pokoju i obsługuje go nocą i potem rano, żebyśmy się wyspać mogli :-)
A z tą nauką zdmuchiwania świeczki też mi przeszło przez myśl, ale jakoś czasu nie było ;-) A do jutra to już chyba się raczej nie nauczy ;-)
U nas dziś przygotowania do imprezy. Trochę teściowa zrobi, tort przywiezie mój tata. Zrobiłam już 1 sałatkę, jeszcze druga czeka i ciasto takie na zimno mam zamiar jeszcze zrobić. Zakupy wczoraj zrobiliśmy, więc słodkości, owoce itp już są. Koło 17 dostaniemy klucz do przedszkola więc pójdziemy tam z malym się rozejrzeć co i jak i podmuchać balony :-) No i jeszcze jutro porobię jakieś różne koreczki, ale to już przed imprezą.