reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"Roczek"

a ja cały czas sie zastanawiam czy robić sama czy przez fachowca...myślałam żeby ewentualnie kupić normalny dla gości a dla Iś zrobić taki malutki ( w tylu babeczki) ale już sama nie wiem jak piszecie o tych kwotach :szok: musze sie zorientować u nas w cenach..

reklama
ja na razie pisałam w kilka miejsc, gdzie robią takie torty na zamówienie. tam niestety taką cenę dostałam.
rozejrzałam się trochę w sklepie i chyba faktycznie zrobię taki sama. Może jakąś frajdę z tego będę miała (choć wątpię ;-) )
zapytam jeszcze w takich zwykłych cukierniach w okolicach mnie.
HAPPYBETTI a jak już przełożę te blaty to co potem na wierzchu i po bokach? ta sama masa?

My pewnie kupimy taki:
Tort Buciki
Albo Elmo, ale to pewnie dopiero na 2 latka elmo będzie.
No i teraz zgapiłam pomysł i na pewno kupimy też bibułę i udekorujemy wszystko.
Sama bym się nie podjęła tortu, bo beztalencie ze mnie.

a u nas bedziemy tylko my i moi rodzice, chrzesniu juz byli bo z daleka i 2 nie dadza rady, a tesciowa stwierdzila, ze nie przyjedzie bo zmeczona jest :(
nie skomentuje

MARGERRITA nie żartuj??? :-/
chociaż układ tylko my i rodzice to by mi akurat najbardziej na świecie pasował...
TOMAS może i ja u bliklego zamówię? tylko martwi mnie jedno - ten ich duży tort miałam kiedyś na urodzinach i na 20 osób to go sobie nie wyobrażam...

ja planuję sama tort zrobić, ale nie mam jak na razie takiej wielkiej tortownicy. Mi dla Oli robiła znajoma, dość tanio wzięła bo za taki duży na 14 osób płąciłam 50 zł z przybraniem, jak będzie w Polsce w październiku to może nam zrobi, jak nie to chyba sama coś zrobię.

MARGERRITA nie dziwię się, że Ci przykro, a ona tak w ogóle taka jędzowata czy to jakiś taki jednorazowy wybryk? bo nie umiem pojąć takiej sytuacji
fajnie, że będziecie mieć imprezkę dla dzieci znajomych

reklama
no faktycznie ceny tortów czasem są porażające, ale my nic nie kupujemy Patrykowi wiec cała imprezka to bedzie prezent dla niego, tort też :-)

margerrita, przykro mi z powodu beznadziejnego zachowania teściowej :-(

e-lona, śliczny ten torcik :tak:

Ja sama robić nie bede bo raczej nic ciekawego by z tego nie wyszło ;-)

Do góry