reklama
paolcia84
Fanka BB :)
Kania, tak oczywiście rozumiem! Kobieta cierpi inaczej, mężczyzna inaczej! Przeszliśmy troszkę, ale to nas wzmocniło i Kochamy się jeszcze bardziej! Tak myślę! Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło i już w sobotę świętujemy roczek naszego skarbeczka
Kania78
...
Doskonale Cię rozumię.Kania, tak oczywiście rozumiem! Kobieta cierpi inaczej, mężczyzna inaczej! Przeszliśmy troszkę, ale to nas wzmocniło i Kochamy się jeszcze bardziej! Tak myślę! Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło i już w sobotę świętujemy roczek naszego skarbeczka
Roxannka
Pracująca mama!
ida, ja w ten sposób nie pomyślałam, może dlatego że ja się aż tak bardzo nie wymęczyłam, chociaż lekko też nie było ale w pełni cie rozumiem
Wogóle nigdy nie pomyślałam, że w dzień moich urodzin należy się kwiatek dla mojej mamy, a nawet jeśli nie kwiatek to chociaż słowo "dziękuje" :-) u mnie to już niedługo wiec chyba wdroże w życie :-) dzięki dziewczyny :-)
paolcia, smutne :-( ale najważniejsze, że teraz będziecie świętować pierwsze urodziny waszej cudnej córeczki
ty znasz chociaż przyczyne a ja nie dostałam kwiatka od mojego męża poprostu i jakoś mam do niego żal o to teraz zresztą tym bardziej nie dostane, bo taki domyślny to on nie jest a jakbym sama powiedziała to by mnie nie cieszyło :-(
Wogóle nigdy nie pomyślałam, że w dzień moich urodzin należy się kwiatek dla mojej mamy, a nawet jeśli nie kwiatek to chociaż słowo "dziękuje" :-) u mnie to już niedługo wiec chyba wdroże w życie :-) dzięki dziewczyny :-)
paolcia, smutne :-( ale najważniejsze, że teraz będziecie świętować pierwsze urodziny waszej cudnej córeczki
ty znasz chociaż przyczyne a ja nie dostałam kwiatka od mojego męża poprostu i jakoś mam do niego żal o to teraz zresztą tym bardziej nie dostane, bo taki domyślny to on nie jest a jakbym sama powiedziała to by mnie nie cieszyło :-(
paolcia84
Roxi :*** ahhh faceci! No przyczynę znam, no ale mógł mi kupić przecież pierścionek
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
paolcia :*****
a widzicie, jak ja dobrze że tu zajrzałam - właśnie memu uświadomiłam że 29.09 kwiata chce. I już
a widzicie, jak ja dobrze że tu zajrzałam - właśnie memu uświadomiłam że 29.09 kwiata chce. I już
Roxannka
Pracująca mama!
kania, koniecznie
i ja sie coraz bardziej do tego pomysłu przekonuje, chyba w jakiś delikatny sposób zasugerujemy mojemu szanownemu mężowi że po roku może się jakoś zrehabilitować
w sensie że nie pierścionka tylko kffiatków ;-) bo właśnie przeczytałam to co napisałam wcześniej i nie to wyszło co miało
i ja sie coraz bardziej do tego pomysłu przekonuje, chyba w jakiś delikatny sposób zasugerujemy mojemu szanownemu mężowi że po roku może się jakoś zrehabilitować
w sensie że nie pierścionka tylko kffiatków ;-) bo właśnie przeczytałam to co napisałam wcześniej i nie to wyszło co miało
Ostatnia edycja:
reklama
natolin
dziewczyny tak się zorientowałam trochę w cenach tortów (z zaznaczeniem, że chcę dla alergika, ale nie w tym rzecz) i wiecie co? chyba mnie nie stać na takie luksusy :-/ bo u mnie trochę ludzi się pewnie przewinie to ze 300 zł bym musiała wydać :-/
może jednak sama zrobię?? tylko jak?? :-(
już chyba nawet nie musi być dla alergików, moje dziecko w sumie poza polizaniem raczej zainteresowane tortem nie będzie. a może kupię jakiś normalnie w sklepie, a nie taki na zamówienie w cukierni
może jednak sama zrobię?? tylko jak?? :-(
już chyba nawet nie musi być dla alergików, moje dziecko w sumie poza polizaniem raczej zainteresowane tortem nie będzie. a może kupię jakiś normalnie w sklepie, a nie taki na zamówienie w cukierni
Podziel się: