Nat,a może "pokombinuj" sama z półproduktów- na pewno wyjdzie o wiele taniej,chocbys nie wiem jak "wypasiony " zrobiła.Wiesz- gotowy biszkopt ze sklepu,kremy,co to tylko z mlekiem wystarczy zmiksować,dekoracje tez gotowe można kupić ,pisaki kolorowe do tortów- naprawde żadna filozofia taki tort z "gotowców " zrobić.Tylko pamiętaj,żeby ze dwie warstwy dżemem "ostrzejszym" przesmarowac przed położeniem kremu,no i dobrze jest nasączyć te biszkopty- moja koleżanka robiła świetny "poncz" bezalkoholowy- mocna czarna herbata z dużą ilością wciśniętej cytryny.Jakby co,to pytaj- podpowiem- ja "mistrzyni" tortów z półproduktówDD
reklama
renata borysek
Fanka BB :)
A u nas w miescie taka babka piecze w domu ciasta pyszne,zamawialam u niej na chrzciny juz,tort pyszny (a ja nienawidze slodkich tortow) a ten niebo w gebie i za ten wlasnie tort plus blacha sernika plus blacha rafaello zaplacilam 150zl takze jak mam sama siedziec i bawic sie z tym wszystkim na roczek tez u niej zamowie
renata borysek
Pewnie Kania ze sie nie oplaca a ona nie robi jakis tam chadziajskich plackow tylko ladnie czysto (jestem na tym punkcie przewrazliwiona i jak jej odwozilam blachy ostatnio to wszedzie zerkalam,jakie ma produkty-bo akurat dla kogos piekla-wiesz czy czasem nie ser biedronkowy ale wszystko bylo ok na moje oko)
reklama
nice-girl
Wiecie co, nie wiedziałam że można z takich gotowców zrobić - dobrze wiedzieć na przyszłość :-)
My zamówiliśmy tort na 20 osób u takiej kobiety która się w to lubi bawić i sobie dorabia (swoją drogą to moja wychowawczyni z podstawówki ;-) ) No i cena ma wyjść do 150zł ( zależności jakie tam dekoracje da), także spoko, tym bardziej że mój tata powiedział że on sponsoruje i już :-) Bo go poprosiłam żeby załatwił z nią, bo w Warszawie to tak się spodziewałam, że ceny będą mega i z tego co Natolin pisze to się nie myliłam.
My zamówiliśmy tort na 20 osób u takiej kobiety która się w to lubi bawić i sobie dorabia (swoją drogą to moja wychowawczyni z podstawówki ;-) ) No i cena ma wyjść do 150zł ( zależności jakie tam dekoracje da), także spoko, tym bardziej że mój tata powiedział że on sponsoruje i już :-) Bo go poprosiłam żeby załatwił z nią, bo w Warszawie to tak się spodziewałam, że ceny będą mega i z tego co Natolin pisze to się nie myliłam.
Podziel się: