reklama
makuc
Fanka BB :)
u mnie nikt do gadania w tym temacie nie będzie nic miał, zresztą generalnie wolałabym gdzieś pójść z małym, żeby się pobawił i miał radochę, bo to w końcu jego święto.
to tak jak i ja )
odnośnie kawy i tortu u nas będzie identycznie, gdyż jako takich gości, poza moimi i D. rodzicami plus rodzeństwem mieć nie będziemy. Poza tym tu nie chodzi o wystawne przyjęcie tylko o fakt, żeby dziecko czuło się w tym dniu ważne [o ile jest to możliwe ;-)] plus, żeby to ono radość z całej sytuacji czerpać mogło [i tu NICE zazdroszcze Wam tego klubiku...]. Także ROXI ja gdybym miała większe fundusze to też poważnie nad jakimś salonem zabaw bym się zastanawiała. A tak to ooo
swoją droga mam jeszcze taki pomysł, żeby następnego dnia po prostu zabrać Aliczkę to takiego klubiku i razem z nią sie tam wyszaleć. Aaaaa co
Ostatnia edycja:
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
źle to ujęłam, nie chodziło mi o tradycje ale właśnie z powodu wiary,bo co jak co ale nikt nie zmusiłby mnie do tego, a tym bardziej że to nie jest obowiązkowe w kościele.;-)
U nas babcia zamówiła mszę i już się odbyła, bo nie było terminu. Mała dostała świadectwo. Co do samego roczku to u nas będzie mega dzieciowo. Baloniki itd. A co do prezentów to część zabawek, a część z racji naszej syt. pamperów i słoików, kaszek.
Roxannka
Pracująca mama!
makuc, no własnie wszystko ta kasa :-( ja coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że jednak roczek w salonie zabaw byłby super, po tym jak Patryk szaleje ze swoim rodzeństwem ciotecznym, no i oni mieliby frajde a nie tam u ciotki w mieszkaniu ;-) ale cóż będzie w domu, może następne zrobimy w "piłkach" :-)
A pomysł żeby i tak przejść się tam z dzieckiem całkiem niezły
A pomysł żeby i tak przejść się tam z dzieckiem całkiem niezły
U nas bedziemy tylko my i zamierzamy zrobić wszystko,żeby Tomuś czul się wyjątkowo tego dnia. wystroimy dom mnóstwem kolorowych baloników,serpentyn,żeby synuś miał radoche i mógl wszystkim sie bawić,gryżć,psuć. i co mu tam jeszcze przyjdzie do głowy..:-)
reklama
natolin
Fanka BB :)
ooo, i powiem Ci, że najbardziej to zazdroszczę Tobie.U nas bedziemy tylko my i zamierzamy zrobić wszystko,żeby Tomuś czul się wyjątkowo tego dnia. wystroimy dom mnóstwem kolorowych baloników,serpentyn,żeby synuś miał radoche i mógl wszystkim sie bawić,gryżć,psuć. i co mu tam jeszcze przyjdzie do głowy..:-)
Podziel się: