- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Chyba znalazłam :-) Jeśli to jest to ? :-)
KrainaZabawy.pl: Mega Bloks Maxi - Wielki w
KrainaZabawy.pl: Mega Bloks Maxi - Wielki w
Rybcia_21
Fanka BB :)
A ja chciałam zobaczyć te klocki i nie moge wejść na tą strone bo coś link jest źle zamieszczony. buuuu
Widzę że na wątku dyskusja o zabawkach
Zielona - moja Karolinka też mało się bawi zabawkami, ma muzyczny ocean fishera i prawie wcale się nim nie bawi, najbardziej kręcą ją wszelkie buciki, papucie, szmatki, piloty, gazety które można targać itp. rzeczy Zastanawiam się czy nie zostanie jakąś projektantką obuwia bo butki kręcą ją najbardziej (oczywiście nie dajemy się jej nimi bawić ale jak zobaczy to tak zapieprza że aż się kurzy, czasem pozwalam się jej pobawić jej paputkami których mam sporo po siostrzeńcu)
Co do zabawek to też nie wiem jescze co jej kupimy na roczek, huśtawkę mamy - boi się. Bardzo bym chciała szczeniaczka-uczniaczka bo wszyscy go chyba polecają.
Zielona - moja Karolinka też mało się bawi zabawkami, ma muzyczny ocean fishera i prawie wcale się nim nie bawi, najbardziej kręcą ją wszelkie buciki, papucie, szmatki, piloty, gazety które można targać itp. rzeczy Zastanawiam się czy nie zostanie jakąś projektantką obuwia bo butki kręcą ją najbardziej (oczywiście nie dajemy się jej nimi bawić ale jak zobaczy to tak zapieprza że aż się kurzy, czasem pozwalam się jej pobawić jej paputkami których mam sporo po siostrzeńcu)
Co do zabawek to też nie wiem jescze co jej kupimy na roczek, huśtawkę mamy - boi się. Bardzo bym chciała szczeniaczka-uczniaczka bo wszyscy go chyba polecają.
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
No niestety, my na takie zabawki nie mamy co liczyć. Nikt w rodzinie nie pokusi sie o takie drogie rzeczy, zreszta jak pisałam na poczatku uroczystosc nie bedzie liczna: tylko my, mój brat z bratowa i Maksem, moi rodzice i tesc. Dzis kupiłam mu plastikowa piramide z kółek, a teraz chce upolowac bąka takiego metalowego, brzeczacego. U nas rodzina nie jest liczna i nie ma raczej wyscigu kto kupi lepsze, drozsze, nowsze. O klockach tez mysle, podobaja mi sie te sensoryczne Fishera, ale chyba juz troche za późno dla Olka. Niestety nie mam czasu na chodzenie po sklepach a małż raczej niechetnie mnie wozi na zakupy. Zatem podejrzewam, ze Olek dostanie raczej prezenty praktyczne a nie zabawkowe. Zreszta to nie najważniejsze...
Rybciu masz tu ten link jeszcze raz, moze teraz będzie ok :-)
KrainaZabawy.pl: Mega Bloks Maxi - Wielki w�zek - wywrotka z klockami 670
KrainaZabawy.pl: Mega Bloks Maxi - Wielki w�zek - wywrotka z klockami 670
reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Dziękuje margarett za link.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: