reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek tuż tuż...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dobre :)

Jagoda lubi takie w zielonym opakowaniu :)
Ostatnio w drodze do rodziców się nimi bawiłą :)

CZyli do majtek dokupie jeszcze opakowanie podpasek. Będzie miała na przyszłość ;p

Jaośka Ty to mnie powalasz ze swoimi pomysłami.
A tu taki pomysł już na przyszłość.

Moja Dominika raz mi wyciągnęła z torebki tampona.
Ale szybko jej zabrałam aby się nie bawiła.Bo może by jeszcze brała du buzi

CZyli do majtek dokupie jeszcze opakowanie podpasek. Będzie miała na przyszłość ;p

Joaśka - byłby to całkiem niezły prezent i wcale niedrogi:-) . A ile by dziecko miało radości:-D .

Za zaoszczędzone pieniądze mogłabyś kupić prezent sobie - w końcu pewnie nieźle się namęczyłaś zanim wyprodukowałaś takiego fajnego małego człowieczka:tak: :tak: :tak: .

I to jest dobry plan :)

a człowieczek był z tych większych bo miała 56 cm i 3900

Chyba faktycznie coś mi się należy za trud.
Muszę tą genialną myśl jakoś wbić w męża :)

Muszę tą genialną myśl jakoś wbić w męża :)

To będzie dopiero trudne :tak:
Przynajmniej u mnie... :-D
A co do zabawek, to musze wypróbowac Wasze pomysły, bo mi już własnych brak...dziś psikałam jej w buźke gumową kaczuszką, w której jeszcze było troszke wody, :szok: i to było dla niej najwieksza radochą pod słońcem :szok: dzieci czasami śmijeją sie z najmniej oczekiwanych rzeczy :-D

Ja tylko na moment bo zaraz wyjeżdżam na Polskę.Mi jest obojętnie na jaki adres wysyłacie kartki dla Victora.Wysyłajcie tam gdzie wam wygodniej może być na polski adres bo kartki i tak mama mi przekaże:-D:-D
Do zobaczenia za tydzień dziewuszki papa

Może tym razem nie o podpaskach, chociaz przyznam, że Misiak też lubi się bawić opakowaniem z podpaskami :-)
W skrócie opowiem jak nasze urodzinki przebiegły. Ogólnie było spokojnie. Dałam rade z gotowaniem i sprzątaniem :tak: Coś tam Teściówka podniosła mi ciśnienie, ale ogólnie była dla mnie w porządku (za to wyżywała się na Arturze, aż chłopak miał łzy ze złości...).
Misiak dostał taki samochód na którym się siada i odpycha nóżkami. Bajer super i Misiowi też przypadł do gustu (może w galerii umieszczę). Ale jaka radocha była jak Misiu dostał samochód!! Cały pokój był jego! Tylko nim jeździł :tak: Taki mały gówniarz a wiedział jak się tym bawić :confused:
W niedzielę zwaliła się rodzinka, a w tą niedzielę przyjedzie chrzestny Michałka :happy:

reklama
No i fajnie i macie po balu:-) .

A my cały czas przed;-)
Garniturek wisi w szafie, tort zrobi tesciowa kupimy świeczkę, balony, serpentyny, szampana i bal gotowy:tak: .
Tyko trzeba o tego czasu posprzatać po Czicziowm huraganie. Jest na etapie wyrzucania wszystkiego z szaf i szuflad. Aaaaa i na fotelach tez nic nie moze byc.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry