reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek - tuż tuż pierwsze urodzinki naszych skarbów

reklama
ja właśnie w sobotę organizuje taki kinder bal dla szymka hehehe
a co do tego żeby roczku i generalnie urodzin nie robić przed to u mnie mama też robiłą mi wyrzuty bno zabobon
i co udało się
a Szymkowi też robię dzień wcześniej bow niedziele to tak nie bardzo dla przyjaciół małego

Wczoraj wyruszyłam na poszukiwania jakiegoś ubranka na roczek. Ciężko było cokolwiek znaleźć. Wszędzie nowe kolekcie (jesień-zima) sukieneczek za dużo nie było. Na szczęście w Wójciku były jeszcze ubranka ze starej kolekcji w tym przepiękna sukieneczkę bało-żółta z paskiem z żółtymi kwiatkami + do tego takie cieplejsze bolerko. Buciki (Oliwka jeszcze nie chodzi) kupiłam w cocodrillo. Co do zakupów dla Oliwki została mi jeszcze czapeczka
W internecie znalazłam tylko takie zdjęcie sukienki:
10-11.jpg

Ta sukieneczke ma ubrana dziewczynka w lewym górnym rogu jest obrócona bokiem.

Jak myślicie pasuje taka sukieneczka? czy nie bardzo?
Nigdzie nie mogłam znaleść nic co by mi się podobało.

Witam dziewczyny,
Od czasu do czasu wpadam na forum troche poczytam i juz mnie nie ma, niestety mam taka prace ze czasu brak na wszystko, a jak tylko odbiore malego od tesciowej po pracy to chce kazda sekunde mu poswiecic tak mi sie za nim teskni:-),no a wieczorem padam... dobrze ze fifi przesypia cale noce bez problemow bo chyba bym nie dala rady..., no ale ja tu wpadlam na 5 min bo mam pytanko co do pierwszych urodzin Fifiego jak je zorganizowac- w domu(mieszkanie) czy jakis lokal (tylko z kasa nie do konca jest dobrze).

Zabrakło chrzestnego z narzeczoną,ale wybaczam,bo za tydzien bawimy się u nich.
Sernik pomimo @ wyszedł mi tak pyszny jak nigdy:-D
Świczuszkę dmuchała mama. Mały złapał 1-kluczyki 2-pieniążki 3-długopis. Podsunęłam mu kieliszek z ciekawości co zrobi to zrobił to co trzeba;-) Po książeczce do nabożeństwa pisał długopisem,a różańcem zdecydowanie wzgardził:-D
Dostał:
hamera
osiołka na biegunach
samochód KIDDIELAND: GRAJĄCA WYWROTKA Z SORTEREM (432865234) - Aukcje internetowe Allegro
piżamkę
sztruksowy garniturek
2 bluzeczki
kasiorkę

Zabrakło chrzestnego z narzeczoną,ale wybaczam,bo za tydzien bawimy się u nich.
Sernik pomimo @ wyszedł mi tak pyszny jak nigdy:-D
Świczuszkę dmuchała mama. Mały złapał 1-kluczyki 2-pieniążki 3-długopis. Podsunęłam mu kieliszek z ciekawości co zrobi to zrobił to co trzeba;-) Po książeczce do nabożeństwa pisał długopisem,a różańcem zdecydowanie wzgardził:-D
Dostał:
hamera
osiołka na biegunach
samochód KIDDIELAND: GRAJĄCA WYWROTKA Z SORTEREM (432865234) - Aukcje internetowe Allegro
piżamkę
sztruksowy garniturek
2 bluzeczki
kasiorkę

fajnie, ze imprezka sie udala:tak:

reklama
Aaa, był wtopa... Zapomniałam o szampanie. Przypomniało mi się jak zaczęłam nosić jedzonko na stół. Ale goście powiedzieli,że to facet,a faceta opija się wódką. A szampana wypiliśmy dzisiaj na rocznicę teściów:-)

Do góry