No jakzebym mogla ominac taaaki kinder bal:-)...dziekujeMY, bedzieMY!!!To super!
A za rok robię kinder party, z tą córeczką szwagrostwa, z Igorkiem, Stasiem Hrudy i paroma innymi dzieciaczkami znajomych. Hruda, Nuśka, proszę już wpisać w grafik!
reklama
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
ja właśnie w sobotę organizuje taki kinder bal dla szymka hehehe
a co do tego żeby roczku i generalnie urodzin nie robić przed to u mnie mama też robiłą mi wyrzuty bno zabobon
i co udało się
a Szymkowi też robię dzień wcześniej bow niedziele to tak nie bardzo dla przyjaciół małego
a co do tego żeby roczku i generalnie urodzin nie robić przed to u mnie mama też robiłą mi wyrzuty bno zabobon
i co udało się
a Szymkowi też robię dzień wcześniej bow niedziele to tak nie bardzo dla przyjaciół małego
tmadzik
Fanka BB :)
Wczoraj wyruszyłam na poszukiwania jakiegoś ubranka na roczek. Ciężko było cokolwiek znaleźć. Wszędzie nowe kolekcie (jesień-zima) sukieneczek za dużo nie było. Na szczęście w Wójciku były jeszcze ubranka ze starej kolekcji w tym przepiękna sukieneczkę bało-żółta z paskiem z żółtymi kwiatkami + do tego takie cieplejsze bolerko. Buciki (Oliwka jeszcze nie chodzi) kupiłam w cocodrillo. Co do zakupów dla Oliwki została mi jeszcze czapeczka
W internecie znalazłam tylko takie zdjęcie sukienki:
Ta sukieneczke ma ubrana dziewczynka w lewym górnym rogu jest obrócona bokiem.
Jak myślicie pasuje taka sukieneczka? czy nie bardzo?
Nigdzie nie mogłam znaleść nic co by mi się podobało.
W internecie znalazłam tylko takie zdjęcie sukienki:
Ta sukieneczke ma ubrana dziewczynka w lewym górnym rogu jest obrócona bokiem.
Jak myślicie pasuje taka sukieneczka? czy nie bardzo?
Nigdzie nie mogłam znaleść nic co by mi się podobało.
tmadzik
oj, piekna. tylko czy bedzie tak slonecznie i cieplo?
Pod spód kupiłam body z długim rękawkiem i kołnierzykiem + rajstopki białe Więc z zimna nie powinna zamarznąć! Tak myślę
Witam dziewczyny,
Od czasu do czasu wpadam na forum troche poczytam i juz mnie nie ma, niestety mam taka prace ze czasu brak na wszystko, a jak tylko odbiore malego od tesciowej po pracy to chce kazda sekunde mu poswiecic tak mi sie za nim teskni:-),no a wieczorem padam... dobrze ze fifi przesypia cale noce bez problemow bo chyba bym nie dala rady..., no ale ja tu wpadlam na 5 min bo mam pytanko co do pierwszych urodzin Fifiego jak je zorganizowac- w domu(mieszkanie) czy jakis lokal (tylko z kasa nie do konca jest dobrze).
Od czasu do czasu wpadam na forum troche poczytam i juz mnie nie ma, niestety mam taka prace ze czasu brak na wszystko, a jak tylko odbiore malego od tesciowej po pracy to chce kazda sekunde mu poswiecic tak mi sie za nim teskni:-),no a wieczorem padam... dobrze ze fifi przesypia cale noce bez problemow bo chyba bym nie dala rady..., no ale ja tu wpadlam na 5 min bo mam pytanko co do pierwszych urodzin Fifiego jak je zorganizowac- w domu(mieszkanie) czy jakis lokal (tylko z kasa nie do konca jest dobrze).
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Zabrakło chrzestnego z narzeczoną,ale wybaczam,bo za tydzien bawimy się u nich.
Sernik pomimo @ wyszedł mi tak pyszny jak nigdy
Świczuszkę dmuchała mama. Mały złapał 1-kluczyki 2-pieniążki 3-długopis. Podsunęłam mu kieliszek z ciekawości co zrobi to zrobił to co trzeba;-) Po książeczce do nabożeństwa pisał długopisem,a różańcem zdecydowanie wzgardził
Dostał:
hamera
osiołka na biegunach
samochód KIDDIELAND: GRAJĄCA WYWROTKA Z SORTEREM (432865234) - Aukcje internetowe Allegro
piżamkę
sztruksowy garniturek
2 bluzeczki
kasiorkę
Świczuszkę dmuchała mama. Mały złapał 1-kluczyki 2-pieniążki 3-długopis. Podsunęłam mu kieliszek z ciekawości co zrobi to zrobił to co trzeba;-) Po książeczce do nabożeństwa pisał długopisem,a różańcem zdecydowanie wzgardził
Dostał:
hamera
osiołka na biegunach
samochód KIDDIELAND: GRAJĄCA WYWROTKA Z SORTEREM (432865234) - Aukcje internetowe Allegro
piżamkę
sztruksowy garniturek
2 bluzeczki
kasiorkę
donkat
Zabrakło chrzestnego z narzeczoną,ale wybaczam,bo za tydzien bawimy się u nich.
Dostał:
hamera
osiołka na biegunach
piżamkę
sztruksowy garniturek
2 bluzeczki
kasiorkę
fajnie, ze imprezka sie udala
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Aaa, był wtopa... Zapomniałam o szampanie. Przypomniało mi się jak zaczęłam nosić jedzonko na stół. Ale goście powiedzieli,że to facet,a faceta opija się wódką. A szampana wypiliśmy dzisiaj na rocznicę teściów:-)
Podziel się: