reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek - tuż tuż pierwsze urodzinki naszych skarbów

Luandzia na pewno wszystko się uda a w razie czego to trzymam kciuki;-):tak:
MY też kamerowaliśmy urodzinki Mateuszka i najlepsze bylo jak Mati od nikogo nie chcial przyjąć kopert z pieniążkami i gdy dostal pierwszą kopertę to wziął ją i wyrzucil:-Dciekawe czy na osiemnaste urodziny tez tak niechętnie będzie przyjmowal koperty z kasą:-D pewnie nie:-D

reklama
Luandzia na pewno wszystko się uda a w razie czego to trzymam kciuki;-):tak:
MY też kamerowaliśmy urodzinki Mateuszka i najlepsze bylo jak Mati od nikogo nie chcial przyjąć kopert z pieniążkami i gdy dostal pierwszą kopertę to wziął ją i wyrzucil:-Dciekawe czy na osiemnaste urodziny tez tak niechętnie będzie przyjmowal koperty z kasą:-D pewnie nie:-D

:-D:-D:-D:-D
widac, ze chlopak nie jest jeszcze zepsuty pieniedzmi

A zapomniałam napisać że nadrobiłam sklerozę mamy z urodzin Natalki i w środę w dzień kiedy naprawdę kończyła rocze przeprowadziliśmy zabawę kim będzie w przyszłości. I wiecie co chwyciła odrazu za kieliszek a do drugiej łapki kluczyki od samochodu:-DMam rozumieć że będzie alkoholiczką i do tego będzie jeździć pod wpływem?:-D

U nas to samo :-D

A co do zabawy kim będzie w przyszłości to młody poleciał od razu do kieliszka buuu a jako drugie złapał pieniążki więc tłumaczę to sobie że będzie miał własny browar i zrobi na tym duże pieniądze prawda ??:-D:-D:-D:-D:-p:-D:-D:-D:-D
A wracając do tego kieliszka to Iguś podszedł złapał i jeszcze przechylił żeby się napić, zrobiłam błąd że przed zabawą nie dałam mu pić bo on jak mu się chce pić to pokazuje palcem na szklanki itp. I faktycznie jak dorwał butelkę(oczywiście swoja ze soczkiem) to pił dość dużo.

A co do prezentów to dostał same fajniutkie
1/konik na biegunach bardzo go lubi
2/krzesełko uczydełko z fisher-a (bawi się nim zachwycony siada wstaje itd)
3/ fontanna z kulek playskool (tylko nie wiem dlaczego mały się jej boi:szok:)
4/stoliczek z chicco
5/spodenki i sweterek
6/książeczkę grająca z opowieściami kubusia puchatka
8/tort
9/ no i sporo pieniążków -kupimy mu na wiosnę taki samochodzik na pilota jak ma Adaś Agulki i jeszcze musimy pomyśleć co bo zostaną pieniążki

U nas też już po wszystkim urodzinki się udały niestety z przyczyn zdrowotnych nie wszyscy mogli przyjść ale i tak było ok
co do prezentów to Zuzia dostała głównie pieniądze
a poza tym lalkę
wózek dla lalek
taki jeździk jak ma Niuśka
i tego kubusia puchatka do kąpieli

Do góry