reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek - tuż tuż pierwsze urodzinki naszych skarbów

reklama
długo zastanawialiam sie co powinnam kupić Juli na roczek...
tak naprawdę zabawek ma ful a jeszcze przecież dostanie, doszło do tego, że zaczęłam szukać czegoś na silę i nagle wpadłam na pomysł:-)
zafundujemy naszej małej niuni profesjonalną sesję zdjęciową:-)
ubiorę ją odświętnie nas z reszt a też i pójdziemy popykać fotki najładniejsze zdjęcie powiększę i dam do antyramy :tak::tak:
mała będzie miała śliczną pamiątkę- mam nadzieje:-D
my tez idztiemy na sesje zapisani na sobote jestesmy ja jak bylam mala tez bylam na takiej mini sesyjce i naprawde super jest tak teraz ogladac te zdjecia

U nas nie ma takiego fotografa z duszą. A takich ustawianych sesji nie lubię.

Proszę fotograf, który robi cudne zdjęcia! Dojeżdża!

Anna Pawleta - Fotografia ślubna, dziecięca, okolicznościowa. Zdjęcia ciążowe, ślubne, portrety dzieci, w ciąży.
lub / i
Fotografia ślubna Poznań, sesje zdjęciowe dzieci - Marta Sobczak Photography

Ja już mam zaklepaną mszę 21 września czyli dzień po urodzinkach. Impreza będzie u mojej prawie teściowej będzie tylko najbliższa rodzina a to już prawie 20 osób.
W tygodniu jadę kupić jakieś ubranko muszę znaleźć jakaś cukiernie , chcę jakiś fajny torcik!

na poprzednim forum, na ktorym pisalam, oglaszala sie poczatkujaca fotograf ze slaska9nie pamietam dokaldnie miasta) proponowala sesje za darmo, aby zdobyc doswiadczenie, tylko ewentualnie pokrywalo sie koszty dojazdu widziaalm jej zdjecai i naprawde byly siwetne nie wiem tylko,czy nadal praktykuje prace za darmo

Proszę fotograf, który robi cudne zdjęcia! Dojeżdża!

Anna Pawleta - Fotografia ślubna, dziecięca, okolicznościowa. Zdjęcia ciążowe, ślubne, portrety dzieci, w ciąży.
lub / i
Fotografia ślubna Poznań, sesje zdjęciowe dzieci - Marta Sobczak Photography

Ja już mam zaklepaną mszę 21 września czyli dzień po urodzinkach. Impreza będzie u mojej prawie teściowej będzie tylko najbliższa rodzina a to już prawie 20 osób.
W tygodniu jadę kupić jakieś ubranko muszę znaleźć jakaś cukiernie , chcę jakiś fajny torcik!

Witaj Tmadzik jak mąż ???

reklama
U nas nie ma takiego fotografa z duszą. A takich ustawianych sesji nie lubię.
I normalnie cud!! Byliśmy na weselu, gdzie kręcił ten sam kamerzysta co u nas. No, ten sam zakład,bo u nas był właściciel u tutaj pracownik. A pracownikiem jest mój byly chlopak. W przyszlym tygodniu po południu umówiliśmy się na sesję w parku. Jest tam tez nowy plac zabaw. Grzesiu pożyczy aparat z zakładu i będzie taniej.;-)

Do góry