reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek - tuż tuż pierwsze urodzinki naszych skarbów

Smakowicie wyglądają:tak: Ja miałam w planach zrobić krokiety z farszem (mielone+grzyby+kapusta kiszona) ale mi się nie chciało i bałam się,że naleśniki mi wyjdą jakieś łamliwe

Ja mam specjalny przepis, żeby sie nie łamały i sa smażone bez tłuszczu:tak: tzn na patelni teflonowej. Dodaje się tylko troszeczkę oleju do środka

reklama
Ja mam specjalny przepis, żeby sie nie łamały i sa smażone bez tłuszczu:tak:
No to Agulka dawaj na odpowiednim wątku:tak::tak:
Witam was dziewczyny wieczorowo. Masakra padam na wszystko co tylko możliwe a jutro jeszcze mam masę roboty:baffled: bo w niedziele "roczek". Aż mi sie odechciewa wszystkiego- wczoraj już miałam pierdyknąć wszystkim i powiedzieć nie będzie imprezy, ale dupa zimna. Boję się tylko żebym gębę powstrzymała w niedziele nie palnęła czegoś durnego bo sie we mnie zbiera. ( w ramach ścisłości- chodzi o mojego niby "szwagra" o którym już kiedyś pisałam. ). W domu jest chora atmosfera na maksa, a ja mam serdecznie już wszystkiego po dziurki w nosie!!!!!.Jestem zmęczona, niewyspana i wqrwiona na maksa!!!

Zmówiłam przed chwilą wózek- parasolkę który ma być prezentem od dziadków (to będzie prezent składkowy od moich i W rodziców:-)) przyjdzie we wtorek więc do Rzymu nie będziemy musieli brać naszego wielkiego i ciężkiego Mutsy-iego :-)

Ja mam specjalny przepis, żeby sie nie łamały i sa smażone bez tłuszczu:tak: tzn na patelni teflonowej. Dodaje się tylko troszeczkę oleju do środka

ja tez daje olej do ciasta, ale zawsze mi sie lamia, wiec bardzo zadko robie:-(

No to Agulka dawaj na odpowiednim wątku:tak::tak:
Witam was dziewczyny wieczorowo. Masakra padam na wszystko co tylko możliwe a jutro jeszcze mam masę roboty:baffled: bo w niedziele "roczek". Aż mi sie odechciewa wszystkiego- wczoraj już miałam pierdyknąć wszystkim i powiedzieć nie będzie imprezy, ale dupa zimna. Boję się tylko żebym gębę powstrzymała w niedziele nie palnęła czegoś durnego bo sie we mnie zbiera. ( w ramach ścisłości- chodzi o mojego niby "szwagra" o którym już kiedyś pisałam. ). W domu jest chora atmosfera na maksa, a ja mam serdecznie już wszystkiego po dziurki w nosie!!!!!.Jestem zmęczona, niewyspana i wqrwiona na maksa!!!

gagulec, badz silna i sie nie daj! wypyskuj sie w poniedizlake!!;-)

za nami pierwsza tura imprezki:-) bylo fajnie, aczkolwiek jedna niemila sytuacja troche popsula humory.
julitka dmuchala w swieczke, ale troszke za slabo, wiec jej pomoglam, apotem zrobila wieeelkie oczy, rozlozyla raczki i sie zdziwila, ze nie ma:-D:-D:-D:-Dwszyscy sie kladli ze smiechu:-D:-D:-D
tort byl smaczny, nie slodki, tylko kwaskowo-owocowy.
z prezentow dziecko zadowolone.
jedzonko oczywscie zostalo:tak:

U mnie też koniec,tylko nic mi nie zostało :-):-) 2 nogi królika :tak:
Jeszcze sałatkę obdzieliłam teściową i mamę :tak:

Zmówiłam przed chwilą wózek- parasolkę który ma być prezentem od dziadków (to będzie prezent składkowy od moich i W rodziców:-)) przyjdzie we wtorek więc do Rzymu nie będziemy musieli brać naszego wielkiego i ciężkiego Mutsy-iego :-)

też mam ten wózek i na urlop kupiliśmy parasolkę później też się przyda jak ja pójdę do pracy to jeden wózek zostawimy u mojej mamy a parasolkę będę miała zawsze w samochodzie .

Justyna Donkat etka imprezki udane tylko pozazdrościć my jesteśmy ciągle przed

Gagulec
udanej imprezki życzę bez niespodzianek ze strony "niby szwagra"

Dziewczyny wiem że już o tym było ale my mamy imprezę urodzinową za tydzień i dopiero teraz zaczęłam myśleć o prezentach dla małej
wszyscy oczywiście chcieliby konkretnie wiedzieć co kupić a ja sama nie wiem...
myślałam o lalce i wózku bo chyba o tym wspominałyście ale nie wiem czy Zuzka nie jest na to za mała (przynajmniej na wózek)
zastanawiałam się też nad tym rowerkiem mamy duży dom i z powodu braku mebli sporo wolnej przestrzeni więc mógłby być wykorzystywany również zimą
znalazłam też coś takiego

SMOBY Zjeżdżalnia + basen Kubuś Puchatek +kulki (437061590) - Aukcje internetowe Allegro

może wy macie jakieś pomysły???

A ja się właśnie postarałam żeby Natalka dostała wózeczek dla lalek. Wybrałam taki FISHER PRICE OCEAN WONDERS WÓZEK DLA LALEK (426093721) - Aukcje internetowe Allegro i powiem Wam że już dawno nie widziałam małej tak zachwyconej. Śmialiśmy się że będzie z nim spała ale jakoś udało się ją położyć bez niego za to jak rano wstała to odrazu pobiegła sprawdzić czy nadal tam jest i zabawa zaczęła się od nowa.

reklama
luandzia, ta zjezdzalnia jest swietna.

julitka dostala wozek, lalke tez ma i bawi sie nimi wozkiem nie umie jescze dobrze kierowc, wiec trzeba jechac z nia, na poczatku to chciala do niego wchodzic myslac, ze to jej:-D
rowerkiem tez jezdzimy po domu, bo pogoda do kitu
dostala tez konia bujanego

Do góry