reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek - tuż tuż pierwsze urodzinki naszych skarbów

luandzia pojazd do domku to zamiast rowekra lepszy by był jeździk ale taki z rączką dla ciebie w razie wyjścia na spcerek my mamy rowerek i powiem wam że o ile dla Szyma uwielbiałąm ten sprzęcik to teraz bardziej mi się podobają takie jeżdziki

reklama
tygrysku ty kiedyś pisalaś o tej zjeżdżalni z czego to mamy nie zamawiać? a wy z tej waszej jesteście zadowoleni? nie przebarwila się od slońca?

generalnie jestem zadowolona z tego ślizgu gościu jest z Gorzowa ślizg jest już fabrycznie taki jakby wyblaknięty tzn nie ma żywych kolorów ale przez całe lato nic sie z tym nie stało tzn nie wyblakło charakteryzuję się takimi wypustkami na dole
- JUST FUN - ZJEŻDŻALNIA ŚLIZG 2,50 m + GRATIS (437087152) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
o z tej aukcji i polecam taką długość jest naprawdę niezła frajda nawet dla dorosłego no i się ślizga tylko miesiąc czekałam na wysyłkę i dlatego nie poleceam.

co do ślizgów to można się naciąć u nas w przedszkolu zamątowali taki bardzo podobne w żywszych kolorach i bez wypustek i jak posadziłąm Wiki to nie zjechała sama poprostu nie ślizgają się taki bubel i widziałam z bliska że są klejone z elementów a ten z just fun jest sprowadzany bodajże z austrii i jest cały z jednego elementu

bo wlaśnie oglądalam wczoraj ten z just fun i mieli sporo negatywnych komentarzy:baffled: i już sama nie wiem co robić:confused::sorry2:

Denerwuje się bo już jutro jest przyjęcie urodzinowe Zuzi mam nadzieję że wszystko się uda :-)
Dzisiaj dowiedziałam się że nie przyjedzie siostra W z mężem bo ich synek zachorował no ale cóż siła wyższa
za to dzisiaj obudzili się chrzestni Zuzi i od rana były telefony w sprawie prezentów :cool2:
że niby mam szybko powiedzieć co mają kupić:-D:-D:-D
chrzestnym jest mąż siostry W która zawsze się zajmuje tymi sprawami ale bidulka jest na początku ciąży i chyba nie najlepiej się czuje i nie ma do takich spraw głowy więc zasugerowałam szwagrowi że zamówię na allegro jeździk a on mi da pieniądze bo co go będę ciągać po sklepach jeszcze nie wiadomo co by kupił bo początkowo myślał że chodzi mi o chodzik ;-)
chrzestną jest moja siostra zakręcona studentka która oczywiście dopiero dziś się obudziła :-)( to i tak nic bo do spowiedzi przed chrztem Zuzki poszła godzinę przed mszą:confused: niezły mieliśmy z niej ubaw bo była na wszystkich mszach począwszy od 7 rano bo nie mogla złapać księdza :-D)
i zasugerowałam jej tą zabawkę do kąpieli o której pisałyście bo nie chcę nadwyrężać jej studenckiego budżetu
no chyba że do prezentu dołoży się jej pracujący narzeczony a mój przyszły szwagier to powiedział że kupi tą zjeżdżalnię tyle jeżeli chodzi o prezenty
tort już dzisiaj widziałam i jest ok zrobię zdjęcie
wymyśliliśmy z W że puścimy na projektorze zdjęcia Zuzi od urodzenia aż do teraz
zabierzemy też z pokoju Zuzi dywan ze zwierzątkami zabawki i zrobimy kącik dla dzieci
będzie też muzyka repertuar oczywiście dostosowany do małych imprezowiczów
balony napełnione helem , czapeczki i maski dla dzieci , serpentyny itd a przede wszystkim mam nadzieje że wszyscy będą dobrze się bawić i nie będzie to kolejna drętwa posiadówka

reklama
przed chwilą rozmawiałam ze swoim tatą i obiecał że rano podjedzie do pracy i przywiezie mi kamerę więc wszystko zostanie uwiecznione :-) wydrukuje mi też na papierze fotograficznym zdjęcie Zuzi z napisem pierwsze urodziny Zuzi to będzie taki prezent dla gości już myślałam że nie uda się tego zrealizować bo mój mąż jak zwykle zapomniał że miał wywołać te zdjęcia więc tym bardziej się cieszę trzymajcie kciuki żeby wszystko się udało

Do góry