reklama
donkat
Fanka BB :)
Justynka my robimy jak będzie ciepło i bez deszczu impreze częściowo w domu i częściowo na dworze. Przemyślałam wszystko i jakbym tak wyniosła torta na dwór zaraz byłoby pełno os i pszczół wokoło. Tak więc imprezka zacznie się w domu kawą herbatką, soczkami dla dzieci i tortem, ciastami i ogólnie słodkościami, a później wybyjemy na dwór gdzie planujemy zrobić grilla tzn kiełbaski, kurczaczek i inne smakowite mięska. Mam ochotę na pieczonego ziemniaka w popiolemmmm to sobie zrobię.
kasiu, jadlam w sobote i musze zorbic u nas ziemniaki grillowane. pyszne, PRAWIE jak z ogniska. zawija sie obrane i lekoo posolone ziemniaki i kawlake mieska (uwazam, ze najlepiej soczysty boczek) w folie. tylko trzeba sporo czasu, zeby sie staly miekkie
Dlatego ja zawsze gotuję ziemniaki w mundurkach a później przekładam do foli albo rozcinam na połowę (ugotowane) i kładę na grilla opiekam z dwóch stron i też są pyszne (czasami posypuję przyprawą do ziemniaków) i koniecznie sos "zaziki " mniam mniamkasiu, jadlam w sobote i musze zorbic u nas ziemniaki grillowane. pyszne, PRAWIE jak z ogniska. zawija sie obrane i lekoo posolone ziemniaki i kawlake mieska (uwazam, ze najlepiej soczysty boczek) w folie. tylko trzeba sporo czasu, zeby sie staly miekkie
donkat
Dlatego ja zawsze gotuję ziemniaki w mundurkach a później przekładam do foli albo rozcinam na połowę (ugotowane) i kładę na grilla opiekam z dwóch stron i też są pyszne (czasami posypuję przyprawą do ziemniaków) i koniecznie sos "zaziki " mniam mniam
hhhmm, jeszcze lepszy pomysl

donkat
zamowilam julitce na roczek od babci taki wozek, kolor pomaranczowy
NAJŁADNIEJSZY WÓZEK 3 FUNK Z NOSIDŁEM + POŚCIE (418272137) - Aukcje internetowe Allegro
NAJŁADNIEJSZY WÓZEK 3 FUNK Z NOSIDŁEM + POŚCIE (418272137) - Aukcje internetowe Allegro
monia_l
Wrześniowe mamy'07
zamowilam julitce na roczek od babci taki wozek, kolor pomaranczowy
ladny ten wózeczek i pomarańczowy zdecydowanie najladniejszy

monia_l
Wrześniowe mamy'07
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Podziel się: