reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek - tuż tuż pierwsze urodzinki naszych skarbów

reklama
szukam przepisu na grillowana cukinie. nie wiem, czy w tym watku byl podawany, czy w salatkach? prosze o pomoc;-)

witam
roczek się udał i nie było tak źle poradziliśmy sobie wyśmienicie troszkę na początku nie nadążałam z kawą i rozdawaniem tortu ale potem było git
jedzenia zostało mnóstwo poszła sałatka z tortelini o dziwo kotleciki mielone (zrobiłam 33 ale takie jak jajo małe) szynka pieczona ale raczej na krwisto pomiodorki koktajlowe z mojego ogrodu wszystkie znikneły ciach i tort również były jeszcze flaczki najwięcej zostało mi skrzydełek i schabowych coś nie smakowało poszła też kaczka pieczona (mam zrobiła ) i szok pomimo że nie było obiadu to moi goście zjedli tylko 4 kromki chleba staropolskiego taki wielki a ja teraz do dziś jem reszte pieczywka
schabowe i skrzydełka zamroziłam sałatki co nie poszły część wyrzuciłam a część wczoraj pozjadałam no i dziś jeszcze co nieco z imprezki pokończyliśmy
więc nie ma co szaleć z ilością i może lepiej zrobić mniej a wydziwniej ale już po i było fajnie parę fotek wrzuciłam na naszą klasę sorki że nie na zamknięty ale nie chce mi się ich resaizować

U nas w gronie najblizszej rodziny.Planowane 16 osób.Ale nie wiadomo czy chrzestan bedzie bo jest juz dosc wysoko w ciazy ale obiecali zajrzec gdyby nie mogli w wyznaczonym terminie

długo zastanawialiam sie co powinnam kupić Juli na roczek...
tak naprawdę zabawek ma ful a jeszcze przecież dostanie, doszło do tego, że zaczęłam szukać czegoś na silę i nagle wpadłam na pomysł:-)
zafundujemy naszej małej niuni profesjonalną sesję zdjęciową:-)
ubiorę ją odświętnie nas z reszt a też i pójdziemy popykać fotki najładniejsze zdjęcie powiększę i dam do antyramy :tak::tak:
mała będzie miała śliczną pamiątkę- mam nadzieje:-D

Asiek, moja znajoma ma w domu super zdjęcia "wmontowane" w ściany. Nie wiem jak to wytłumaczyć. Wygląda to tak, że od podłogi do sufitu jest wąskie zdjęcie czarnobiałe a na około taka rama, koloru jak ściana. I ma takich kilka w przedpokoju. Efekt niesamowity, ale na pewno cholernie to kosztuje, poza tym ona ma 120 mkw mieszkanie, więc super to wygląda. Ale Twój pomysł też bardzo fajny.:tak::-)

reklama
Z roczku też gdzies mam, musze jutro poszukac. Różnica straszna jak miała roczek a jak dwa. Jak znajdę to jutro pokażę.
Wciągu tego drugiego roku bardzo dzieci sie zmieniaja, zobaczycie same. Zdjęc wklejanych na zamkniętym będzie jeszcze więcej.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry