reklama
A my juz kupilismy swieczki, czapeczki, trabki...w koncu impreza na plazy!:-)
Przepraszam, że pytam ,ale czy robisz też imprezę dla rodziny czy sobie odpuszczacie
Wiesz...wciaz o tym mysle. Troche jestem na nie bo bedzie to juz miesiac po urodzinkach, poza tym nie bedzie J przy tym...na prawde nie wiem. Rodzine mamy niewielka...poradzcie, robic?Przepraszam, że pytam ,ale czy robisz też imprezę dla rodziny czy sobie odpuszczacie
Wiesz...wciaz o tym mysle. Troche jestem na nie bo bedzie to juz miesiac po urodzinkach, poza tym nie bedzie J przy tym...na prawde nie wiem. Rodzine mamy niewielka...poradzcie, robic?
Ja bym dla babc i chrzestnych zrobiła A jesli za kilka lat Staś powie: mamusiu a czy na moich 1 urodzinkach nikogo nie było. :---( Smutno prawda
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Wiesz...wciaz o tym mysle. Troche jestem na nie bo bedzie to juz miesiac po urodzinkach, poza tym nie bedzie J przy tym...na prawde nie wiem. Rodzine mamy niewielka...poradzcie, robic?
Hurdzia a może zaproś na kawe i ciasto dziadków i chrzestnych Stasia
Chrzestnych nie bedzie bo ojciec plywa a matka za granica. Jedynie dziadkowie i moja przyjaciolka z coreczka. Moze faktycznie zrobie tylko torta i kawke...Hurdzia a może zaproś na kawe i ciasto dziadków i chrzestnych Stasia
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Chrzestnych nie bedzie bo ojciec plywa a matka za granica. Jedynie dziadkowie i moja przyjaciolka z coreczka. Moze faktycznie zrobie tylko torta i kawke...
to w zupelności wystarczy przecież nie musisz od razu robić nie wiadomo jakiej imprezy tu chodzi tylko o tradycje no i o to żeby dziadkowie nie poczuli się urażeni że nie byli na pierwszych urodzinkach swojego wnuka
Wiesz, dziadkowie nie sa urazeni bo sami mi podpowiadali ze chyba nie ma sensu skoro to wypada tak pozno po dacie...ale fakt- tradycja muis byc!to w zupelności wystarczy przecież nie musisz od razu robić nie wiadomo jakiej imprezy tu chodzi tylko o tradycje no i o to żeby dziadkowie nie poczuli się urażeni że nie byli na pierwszych urodzinkach swojego wnuka
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Myślę,że dziadkom byłoby miło. Ja zrobiłabym kawkę i jakieś ciacho. Tak symbolicznie.Wiesz...wciaz o tym mysle. Troche jestem na nie bo bedzie to juz miesiac po urodzinkach, poza tym nie bedzie J przy tym...na prawde nie wiem. Rodzine mamy niewielka...poradzcie, robic?
reklama
Na 100% postanowione, urodzinki robimy 20 września dwa dni przed. Dlaczego nie 13 jak pisałam wcześniej, bo chrzestny niestety w tym terminie nie może a i J zrezygnował ze spotkania klasowego. Mówił, że synuś ważniejszy.
Dobrze się składa, bo chrzestna Adasia właśnie ma urodziny 20 więc będzie podwójna imprezka.
Dobrze się składa, bo chrzestna Adasia właśnie ma urodziny 20 więc będzie podwójna imprezka.
Podziel się: