reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek - tuż tuż pierwsze urodzinki naszych skarbów

reklama
Wiesz...wciaz o tym mysle. Troche jestem na nie bo bedzie to juz miesiac po urodzinkach, poza tym nie bedzie J przy tym...na prawde nie wiem. Rodzine mamy niewielka...poradzcie, robic?

Ja bym dla babc i chrzestnych zrobiła:tak::tak::tak: A jesli za kilka lat Staś powie: mamusiu a czy na moich 1 urodzinkach nikogo nie było. :-:)-:)-( Smutno prawda:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Chrzestnych nie bedzie bo ojciec plywa a matka za granica. Jedynie dziadkowie i moja przyjaciolka z coreczka. Moze faktycznie zrobie tylko torta i kawke...

to w zupelności wystarczy przecież nie musisz od razu robić nie wiadomo jakiej imprezy tu chodzi tylko o tradycje no i o to żeby dziadkowie nie poczuli się urażeni że nie byli na pierwszych urodzinkach swojego wnuka:tak:

to w zupelności wystarczy przecież nie musisz od razu robić nie wiadomo jakiej imprezy tu chodzi tylko o tradycje no i o to żeby dziadkowie nie poczuli się urażeni że nie byli na pierwszych urodzinkach swojego wnuka:tak:
Wiesz, dziadkowie nie sa urazeni bo sami mi podpowiadali ze chyba nie ma sensu skoro to wypada tak pozno po dacie...ale fakt- tradycja muis byc!

reklama
Na 100% postanowione, urodzinki robimy 20 września dwa dni przed. Dlaczego nie 13 jak pisałam wcześniej, bo chrzestny niestety w tym terminie nie może a i J zrezygnował ze spotkania klasowego. Mówił, że synuś ważniejszy.
Dobrze się składa, bo chrzestna Adasia właśnie ma urodziny 20 więc będzie podwójna imprezka.

Do góry