reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ROCZEK - przygotowania do imprezki

reklama
Dziewczyny wyczerpały wszystkie komplementy dla Hanusi, więc mi pozostaje się tylko podpisac pod tym wszystkim... śliczna Hanusia

Ja rowniez sie podpisuje Hania jest sliczna:)))
U nas tez impreza zbliza sie duzymi krokami,sala juz zarezerwowana(niestety a mialo nie byc miejsca bo mialy byc poprawiny,ale odwolali:((( )Bedzie prawie 30 osob,musze teraz jechac do hurtowni i pokupowac milion balonow i jakis fajnych dupereli bo chce zeby dzieci mialy fajnie a nie dorosli...zobaczymy jak to bedzie mam mieszane uczucia...akurat urodziny Oliwki wypadaja w niedziele,wiec najperw zamowilismy msze o 10 w kościele a pozniej okolo 13 spotkamy sie na obiedzie...ja w tym czasie poloze Oliwke spac...chociaz tyle wyspi sie u siebie...i jak narazie tak to wyglada...

Kurcze...pogoda się popsuła a Monia chciała zrobić roczek Dawidka w ogrodzie :-(...mam nadzieję że do niedzieli wyjrzy słoneczko :tak:

reklama
Do góry