reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ROCZEK - przygotowania do imprezki

Kajenka Dawidek pierwszy wziął długopis ...póżniej pedzelek... nestępnie kieliszek a na koncu zainteresował się pieniędzmi ;-) ... różaniec zaczał kopac :-):happy2::blink: ... a kaseta czy książką nawet sie nie zainteresował ...
póżniej pokaże Wam jeszcze filmiki, ale musze je przegrac ;-)

Ika ale jak to fajnie byc juz po , prawda:-D ... aczkolwiek było miło i chciałoby sie jeszcze z drugiej strony ;-)

Renik ja tez uwielbiam takie uciaprane dzieci, ale najlepiej czyjes;-) .. Dawid na zdjeciu to tylko lajcik ... po "rozgnio-skonsumowaniu" torta trzeba było Go prać :-D

A tak poza tym to Wam powiem, ze jak dzisiaj rano wstałam i zobaczyłam tego mojego slodkiego spiącego roczniaka to sie popłakałam :zawstydzona/y: ... ze wzruszenia rzecz jasna ... jak ten czas leci ... On juz tyle potrafi ... a ile jeszcze sie uczy :happy:

reklama
Fakt- Dawidek taki uciapany wyglada uroczo:tak:

Paula zlapala kluczyki i nic wiecej jej nie zainteresowalo. A miala do wyboru dlugopis, rozaniec, ksiazeczke (specjalnie wybralam kolorowa, zeby ja zaciekawila) i piecdziesieciozlotowy banknot (bo niebieski- jej ulubiony kolor). Chcialam przycwaniakowac, ale jak widac moje zabiegi na nic sie zdaly;-). Coz- bedziemy mieli w rodzinie kolejnego rajdowca:-D
Zapomnialam postawic kieliszek, ale moze i lepiej, bo jakby go wziela do kompletu z kluczykami...:szok::no:;-)

Zapomnialam postawic kieliszek, ale moze i lepiej, bo jakby go wziela do kompletu z kluczykami...:szok::no:;-)

haha to mi się podobało:-D:-D:-D

Moniqa,ale jeśli chodzi o "szatę graficzną" imprezki to normalnie super.strasznie mi się podoba ten pomysł z tymi balonami pod sufitem.wygląda to rewelacyjnie,no i odlatujące balony na koniec imprezki,też fajny pomysł.Dawidek napewno był zachwycony.

Moniqa po tym jakie tu wkleiłas zdjęcia to impreska musiała być odjechana...SUPER... Dawidek boski, słodki cukiereczek:-)

U nas dopiero 13-go ale bedzie łącznie z nami i Kubusiem 9 osób, także skromnie...

A co do balonów i ozdób to wydaje mi się że można je kupić w sklepie papierniczym, ale ręki nie dam za to uciąć, przynajmiej jak będe kupowac to najpierw tam uderze...

Dzieki dziewczynki :-)

Aninaaa ja tak z tymi balonami wymysliłam sobie juz dawno dawno ... ;-)... wszyscy mieli frajde ... hihi :-D

jesli chodzi o ozdoby my balony kupilismy w realu ... pakowane po 100 szt ... koszty 18 zł :-) ... hel był droższy do tych balonów ... butla 120 zł :szok: ... inne dodatki to na giełdzie kwiatowej w Tychach ;-)

Monia...a Dawidek zasnął po tak pełnym wrażeń dniu?? No i jak podobają mu sie nowe zabawki...ale mial frajde :tak:...aż zazdroszczę mu tyyylu fajowych rzeczy ;-):-)

Nasza relacja z 1 części imprezki (dziadkowej) druga w sobotę "dla młodych":
Balony, czapki,girlanda, serpentyny i banery "HAPPY BIRTHDAY"- Kuba był z nich zachwycony, ciągle pokazywał palcami i jak mu mówiłam tak to dla ciebie na urodziny- to się cieszył "jak dziecko":-D.
Tort- pychota. Kłapouchy- ulubieniec Kubusia:-)
xnsnk1.jpg

Fontanna zimnych ogni to gwóźdż programu
smpsao.jpg
(obawiałam sięczy Kuba sięnie przestraszy, ale jak zwykle zaskoczył mamę- piszczał z radości że ECH!)
a0dv6q.jpg

Kubuś wybrał pieniążki-ufffff, podobał mu się też różaniec, ale w ostatniej chwili przełożył rękę na pieniążki (położyłam monety-teściowa tak twierdziła że monety się kładzie a nie papier- a może żałowała kasę:-D) No więc miał dwie monety 5 złotowe i w jedną rękę wziął jedną a w drugą drugą:-) A potem jak ktoś go poprosił to dzielił się- Ech dobre serce:-D.
66d9tw.jpg

A byłam pewna że weźmie kieliszek- mądre dziecko, mądre. Książkę to wyłożyłam taki niewielkiego rozmiaru Atlas Swiata kolorowy- ale nic z tego nie będzie uczonym ani podróżnikiem- biznesmen i tyle:blink:.
Dostał piłki (500 sztuk) do suchego basenu- ale piszczał z radości,
wqon5k.jpg

21l4m0w.jpg

Fisher Price "warsztat z narzędziami"- jak krzesełko liczydełko uczy abecadła, cyfr, kolorów i kształtów śpiewa gra no i można w to walić młotkiem:-)
2pto2hl.jpg

Ciuchy trochę kasy, różyczkę:-)
Było bardzo wesoło.
A i najważniejsze-sam zdmuchnął świeczkę:-D (oczywiście nieźle trenował wcześniej z mamą przez kilka dni:blink:)

Asiuk ale super foteczki ... torcik .. mmmniam .... super ... a sam jubilat ... uroczy .... a w tych piłkach wyglada przesłodko ... taki mały smieszek z Niego ... buziaki dla Kubusia :happy:

reklama
Asiuk super urodzinki:tak:
Kubus wygladal uroczo:-) Fajny torcik:tak: a Klapouchy, ktoremu wyrosla jedynka na czole przesmieszny:-D .
Warsztat super- Pauli tez by sie podobalo walenie mlotkiem:-D. Na razie katuje krzeselko- uczydelko i az mi go czasem szkoda. Nie mowiac o pani lektorce:-D

Te pilki mieszcza sie w kojcu? Bo tez myslalam, zeby kupic je Pauli, ale zastanawialam sie, gdzie je wysypac.

Na jednym zdjeciu widac, jaka ma wysypke na buzi. Biedactwo:-(

Do góry