reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ROCZEK - przygotowania do imprezki

Kajenka Dawidek pierwszy wziął długopis ...póżniej pedzelek... nestępnie kieliszek a na koncu zainteresował się pieniędzmi ;-) ... różaniec zaczał kopac :-):happy2::blink: ... a kaseta czy książką nawet sie nie zainteresował ...
póżniej pokaże Wam jeszcze filmiki, ale musze je przegrac ;-)

Ika ale jak to fajnie byc juz po , prawda:-D ... aczkolwiek było miło i chciałoby sie jeszcze z drugiej strony ;-)

Renik ja tez uwielbiam takie uciaprane dzieci, ale najlepiej czyjes;-) .. Dawid na zdjeciu to tylko lajcik ... po "rozgnio-skonsumowaniu" torta trzeba było Go prać :-D

A tak poza tym to Wam powiem, ze jak dzisiaj rano wstałam i zobaczyłam tego mojego slodkiego spiącego roczniaka to sie popłakałam :zawstydzona/y: ... ze wzruszenia rzecz jasna ... jak ten czas leci ... On juz tyle potrafi ... a ile jeszcze sie uczy :happy:

reklama
Fakt- Dawidek taki uciapany wyglada uroczo:tak:

Paula zlapala kluczyki i nic wiecej jej nie zainteresowalo. A miala do wyboru dlugopis, rozaniec, ksiazeczke (specjalnie wybralam kolorowa, zeby ja zaciekawila) i piecdziesieciozlotowy banknot (bo niebieski- jej ulubiony kolor). Chcialam przycwaniakowac, ale jak widac moje zabiegi na nic sie zdaly;-). Coz- bedziemy mieli w rodzinie kolejnego rajdowca:-D
Zapomnialam postawic kieliszek, ale moze i lepiej, bo jakby go wziela do kompletu z kluczykami...:szok::no:;-)

Zapomnialam postawic kieliszek, ale moze i lepiej, bo jakby go wziela do kompletu z kluczykami...:szok::no:;-)

haha to mi się podobało:-D:-D:-D

Moniqa,ale jeśli chodzi o "szatę graficzną" imprezki to normalnie super.strasznie mi się podoba ten pomysł z tymi balonami pod sufitem.wygląda to rewelacyjnie,no i odlatujące balony na koniec imprezki,też fajny pomysł.Dawidek napewno był zachwycony.

Moniqa po tym jakie tu wkleiłas zdjęcia to impreska musiała być odjechana...SUPER... Dawidek boski, słodki cukiereczek:-)

U nas dopiero 13-go ale bedzie łącznie z nami i Kubusiem 9 osób, także skromnie...

A co do balonów i ozdób to wydaje mi się że można je kupić w sklepie papierniczym, ale ręki nie dam za to uciąć, przynajmiej jak będe kupowac to najpierw tam uderze...

Dzieki dziewczynki :-)

Aninaaa ja tak z tymi balonami wymysliłam sobie juz dawno dawno ... ;-)... wszyscy mieli frajde ... hihi :-D

jesli chodzi o ozdoby my balony kupilismy w realu ... pakowane po 100 szt ... koszty 18 zł :-) ... hel był droższy do tych balonów ... butla 120 zł :szok: ... inne dodatki to na giełdzie kwiatowej w Tychach ;-)

Monia...a Dawidek zasnął po tak pełnym wrażeń dniu?? No i jak podobają mu sie nowe zabawki...ale mial frajde :tak:...aż zazdroszczę mu tyyylu fajowych rzeczy ;-):-)

Nasza relacja z 1 części imprezki (dziadkowej) druga w sobotę "dla młodych":
Balony, czapki,girlanda, serpentyny i banery "HAPPY BIRTHDAY"- Kuba był z nich zachwycony, ciągle pokazywał palcami i jak mu mówiłam tak to dla ciebie na urodziny- to się cieszył "jak dziecko":-D.
Tort- pychota. Kłapouchy- ulubieniec Kubusia:-)
xnsnk1.jpg

Fontanna zimnych ogni to gwóźdż programu
smpsao.jpg
(obawiałam sięczy Kuba sięnie przestraszy, ale jak zwykle zaskoczył mamę- piszczał z radości że ECH!)
a0dv6q.jpg

Kubuś wybrał pieniążki-ufffff, podobał mu się też różaniec, ale w ostatniej chwili przełożył rękę na pieniążki (położyłam monety-teściowa tak twierdziła że monety się kładzie a nie papier- a może żałowała kasę:-D) No więc miał dwie monety 5 złotowe i w jedną rękę wziął jedną a w drugą drugą:-) A potem jak ktoś go poprosił to dzielił się- Ech dobre serce:-D.
66d9tw.jpg

A byłam pewna że weźmie kieliszek- mądre dziecko, mądre. Książkę to wyłożyłam taki niewielkiego rozmiaru Atlas Swiata kolorowy- ale nic z tego nie będzie uczonym ani podróżnikiem- biznesmen i tyle:blink:.
Dostał piłki (500 sztuk) do suchego basenu- ale piszczał z radości,
wqon5k.jpg

21l4m0w.jpg

Fisher Price "warsztat z narzędziami"- jak krzesełko liczydełko uczy abecadła, cyfr, kolorów i kształtów śpiewa gra no i można w to walić młotkiem:-)
2pto2hl.jpg

Ciuchy trochę kasy, różyczkę:-)
Było bardzo wesoło.
A i najważniejsze-sam zdmuchnął świeczkę:-D (oczywiście nieźle trenował wcześniej z mamą przez kilka dni:blink:)

Asiuk ale super foteczki ... torcik .. mmmniam .... super ... a sam jubilat ... uroczy .... a w tych piłkach wyglada przesłodko ... taki mały smieszek z Niego ... buziaki dla Kubusia :happy:

reklama
Asiuk super urodzinki:tak:
Kubus wygladal uroczo:-) Fajny torcik:tak: a Klapouchy, ktoremu wyrosla jedynka na czole przesmieszny:-D .
Warsztat super- Pauli tez by sie podobalo walenie mlotkiem:-D. Na razie katuje krzeselko- uczydelko i az mi go czasem szkoda. Nie mowiac o pani lektorce:-D

Te pilki mieszcza sie w kojcu? Bo tez myslalam, zeby kupic je Pauli, ale zastanawialam sie, gdzie je wysypac.

Na jednym zdjeciu widac, jaka ma wysypke na buzi. Biedactwo:-(

Do góry