reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ROCZEK - przygotowania do imprezki

MAMUSKA super tort:-) a jubilatka jak z obrazka - przesliczna:tak::tak::tak:

AGUS moja Natalka miala kuchnie ( troszke inna niz ta) ale dostala ja dopiero na 2 urodzinki:tak:. Powiem szczerze ze ciagle zastanawiam sie nad prezentem dla Kubusia i nie moge sie zdecydowac:sorry2::baffled::eek:

reklama
Nasza jubilatka Meduzka wygladała przeslicznie:happy: ... a torcik ... mmm ...az cieknie mi slinka :-D

Aguś241 no to córcia bedzie miała super furke ... a kuchnia ... gdybym miała córeczke to tez bym sie na Nią moze zdecydowała ;-) ... ale jak piszą dziewczynki ... na 2-3 urodzinki

A ja mam pytanie do mamusiek, które juz sa po urodzinkach ... co miałyście na stołach do jedzenia ?? :-D ... wymyślam własnie menu i ... :-)

Kochane
mam do Was pytanie: poniewaz jakiś czas temu...być moze w tym wątku wpisany był link gdzie mozna bylo kupic sliczne torciki na urodziny......no za chiny nie moge go znaleźć.....PAMIETACIE MOZE TEN LINK?

Z gory dziekuje

Czarodziejko prosze bardzo :happy:

AgRafis - Torty

Cukiernia Internetowa - Torty dla Dzieci

Mnie sie strasznie ten torcik podoba ... ale to nie na roczek raczej, moze kiedys

tree.jpg

Mamuśka...masz śliczną córeczkę :tak:...jestem pewna że jest Twoją wielką dumą :-)

Monia...z tego co wiem to planujesz grila na roczek Dawidka zrobić, prawda?? Czy chcesz dodatkowo jeszcze w domku jakiś stół ze smakołykami zrobić??

Wiem,ze ta kuchnia jest od dwoch latek,ale sa tam zakamarki i te wszystkie przyzady,podobala mi sie bardzo.Zobaczymy jak to sie sprawdzi a dla chlopcow sa takie same do majsterkowania ze srubokretami i taki roznymi rzeczami...:)))

Monia o ile bedzie sprzyjac pogoda to grill jak najbardziej .. ale no własnie ... jeszcze cos chce ... napewno bedzie sałatka jarzynowa, i standardowo wedliny, ser itd ... ale chciałabym cos jeszcze ... cos nowego :-)

... ale chciałabym cos jeszcze ... cos nowego :-)

A to "coś nowego" to jakiego typu?...jakieś danie czy nowa sałatka/przystawka a może jakiś deserek??
Ja bardzo chętnie poczytam o Waszych propozycjach bo też już pomalutku zaczynam się zastanawiać co zaserwować Amelusinym gościom :-)

Monia...to czeka Cie tydzień pod znakiem przygotowywań do roczku :tak::-)...a wszystko robisz sama (oprócz tortu oczywiście) czy zamawiasz gotowce??

reklama
Do góry