reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ROCZEK - impreza, prezenty, goście...

NO to ja jestem wyrodna matka bo Oli od nas tzn od rodzicow nie dostala jeszcze prezentu ani na roczek ani na gwiazdke. Tak nam sie finanse skurczyly ze az strach. No ale sie zobaczy. Narazie jedzie na prezentach od innych ;p

reklama
NO to ja jestem wyrodna matka bo Oli od nas tzn od rodzicow nie dostala jeszcze prezentu ani na roczek ani na gwiazdke. Tak nam sie finanse skurczyly ze az strach. No ale sie zobaczy. Narazie jedzie na prezentach od innych ;p
no i dobrze- my z Olcią mieliśmy tak samo i nic takiego się nie stało!Oliwcia teraz i tak tego nie zapamięta, a najważniejsze, że jest szczęśliwa i ma was- rodziców, którzy co dzień jej dają prezent swojej miłości. A poza tym, od czego ma się ciocie, wójków, babcie, dziadków....;-)

Witam.
Wczorajsza imprezka byla bardzo udana.Dominik szczesliwy, bo w centrum zaineresowania.Dzieci caly czas spedzily na zabawie dzieki czemu dorosli mieli czas porozmawiac:-D.Prezentow dostal mase,teraz tylko sie zastanawiam gdzie to wszystko pomieszcze:confused:.Powiedzialam tylko ze lubi pilki w kazdej postaci i takie tez dostal:tak::-D.

Filmik jak zdmuchiwal swieczke,lub lapal jak ktos woli :-D.

ImageShack - Hosting :: s6003055oj0.flv

Załączniki

• f9e5efaba37e79bdmed.jpg
    f9e5efaba37e79bdmed.jpg
    53 KB · Wyświetleń: 36
  • 1e83e34d0282d520med.jpg
    1e83e34d0282d520med.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 38
  • a4fee38066c8abfcmed.jpg
    a4fee38066c8abfcmed.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 37
  • c8fff6b0c6c21ea4med.jpg
    c8fff6b0c6c21ea4med.jpg
    52,8 KB · Wyświetleń: 38
  • 36f5d73f9635d86dmed.jpg
    36f5d73f9635d86dmed.jpg
    45,7 KB · Wyświetleń: 35
wcale nie uwazam zebys byla wyrodna, my jezeli chodzi o prezenty to wcale z tym nie przesadzamy, staram sie nie kupowac drogich zabawek, wcale nie z tego powodu ze nas specjalnie na to nie stac czy tez z tego powodu ze nam zal wydawac kase, ale podchodze do tego zdrowo rozsadkowa jula po prostu jest jeszcze za mala i bardzo szybko nudzi sie tymi zabawkami. we wszystkim musi byc jakis umiar. jednak mimo to staramy sie przy jakis okazjach cos jej kupic, ale za to poza okazjami niekupujemy praktycznie nic (narazie niewiele bylo tych okazji). jednak mysle ze niedostanie na urodziny zbyt wiele prezentow bedzie bardzo amlo gosci - rodzinka mojej siostry - maz jest chrzestym (od nich rowerek), moja babcia(najprawdopodobniej dostanie kaske) i moi rodzice (od nich nie wiem, ale mozliwe ze tez kaske) no i oczywiscie my wiec chcialabym cos kupic. i tylko tyle nas bedzie, tesciowa nie przyjedzie bo daleko, siostra Marka rowniez

Kama fajowe zdjecia, a torcik super. tez mialam ochote taki zamowic, ale pani powiedziale ze takie sa smietanowe, a takie u nas specjalnie nie ciesza sie powodzeniem, wiec bedzie najprawdopodobniej okragly z jakims obrazeczkiem kubusiowym lub innym

Kama- filmik strasznie mi się podobał- dobrze, że tatuś (mam nadzieję, że skuchy tu nie zrobiłam i to tatuś Domisia, jeśli nie to z góry przepraszam) miał rtefleks i nie pozwolił złapać tej świeczki. :tak:Totr jeżykowy prześliczy- w pierwszej chwili myślałam, że pluszak tam leży:-DDomiś jakiś taki jakby coś doroślejszy?;-)i wogóle imprezka widać, że się udała i wszyscy zadowoleni a najbardziej sam solenizant!

Fotki super, tort po prostu rewelacyjny, musisz mi taki skołować na dwa latka:-D:-D:-D

Też jesteśmy wyrodni rodzice, Emilka nie dostała od nas prezentu....

MY RÓWNIEŻ ŻYCZYMY HANECZCE I BŁAŻEJKOWISPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZONEK,MNÓSTWO MIŁOSCI OD RODZICÓW I BLISKICH ORAZ DUUUŻO DUUUŻO ZDRÓWKA!!!!
ŻYCZY KLAUDUSIA Z RODZICAMI

reklama
Do góry