reklama
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Kama ... fotki Dominisia i filmik boskie ... zaradny chłopczyk znalazł sposób na świeczkę
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Kama83
Fanka BB :)
Dziekujemy za mile komentarze.Torcik byl rzeczywiscie pyszny,wszystkim smakowal,chociaz wedlog mnie byl troche za slodki.Dominik wykorzystal i jak tylko swieczka zniknela z tortu probowal (prawie sie udalo) wsadzic reke do tortu:-).
Xandii-Nie pomylilas sie ten przystojniak z Dominikiem to moj mezus.Stwierdzil ze choc raz pokaze sie na bb bo wiedzial ze pokaze wam filmik.Tak pozatym to ostatnio czesto mnie podczytuje
Xandii-Nie pomylilas sie ten przystojniak z Dominikiem to moj mezus.Stwierdzil ze choc raz pokaze sie na bb bo wiedzial ze pokaze wam filmik.Tak pozatym to ostatnio czesto mnie podczytuje
Kama83
Fanka BB :)
Dla Hanusi i Blazejka zyczymy sto lat i wszystkiego naj..,naj...
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Hanusiu i Błażejku wszystkiego naj, naj...
spóźnione, ale szczere.
spóźnione, ale szczere.
MamaAntosia
U nas dzisiaj spóźniona impreza urodzinowa:-), idę siekać sałatkę póki Antonio drzemie
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Antosiowa ... coś czuję, że Ci się nie chce ... siekać tej sałatki ;-), ale miłego siekania :-). U nas impreza urodzinowa jutro
reklama
MamaAntosia
No nie chce nie chce, mama mnie trochę wyręczyła;-)Antosiowa ... coś czuję, że Ci się nie chce ... siekać tej sałatki ;-), ale miłego siekania :-). U nas impreza urodzinowa jutro
Podziel się: