reklama
karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
super foteczki:-)
T
tynka
Gość
Monika super wyglądacie na zdjęciach a ten tort z raca świetny
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Monia ... zdjęcia boskie a Wituś z kieliszkiem i różańcem bomba :-)
My tez polozylismy Hubciowi kase rozaniec i ksiazke. Najpierw zainteresowanie wsbudzila kasa ale tylko na chwile a pozniej rozaniec ktore nie dal sobie wyjac z raczek ale co to wrozy wole nie myslec :-):-):-):-):-):-)
Dziękujemy. Tort był na szybcika robiony przez teściową, a że nigdzie nie mogliśmy kupić świeczki tortowej to Maciek zakupił racę Witek bardzo poważnie się jej przyglądał, czego akurat na tej fotce nie widać. Niestety inne fotki nie wyszły przez tą racę, bo prześwietliła fotki Ale nic straconego. W lutym będzie prawdziwa imprezka i wtedy będzie dmuchanie świeczki Tylko muszę ją gdzieś najpierw kupić ;-)
U którejś z dziewczyn na zdjęciach widziałam taki napis zawieszony "happy birthday". Gdzie go można kupić?
U którejś z dziewczyn na zdjęciach widziałam taki napis zawieszony "happy birthday". Gdzie go można kupić?
reklama
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
my imprezke urodzinowa bedziemy robic w przyszla niedziele, ale na razie to mam problem co kupic mojej corci, mielismy jej kupic rowerek, ale moja sioastra powiedziala ze oni kupuja wiec pomysl spalil na panewce (rowerek jest juz w domu). w niedziele wybieramy sie na zakupy ale co jej kupimy to niemama pojecia, patrzylam troche na allegro, ale nic mi specjalnie nie wpadlo w oko. po swietach i po mikolaju duzo zabawek w domu i zero pomyslow na nowe
Podziel się: