reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ROCZEK - impreza, prezenty, goście...

Monia- wow, co za iluminacja! Ale Maciek w sumie światełkiem nieco bardziej zainteresowany, niż Wituś, co?:-D Wogóle fajne zdjęcia i tak ładnie, rodzinnie wyglądacie:tak:

reklama
My tez polozylismy Hubciowi kase rozaniec i ksiazke. Najpierw zainteresowanie wsbudzila kasa ale tylko na chwile a pozniej rozaniec ktore nie dal sobie wyjac z raczek ale co to wrozy wole nie myslec :-):-):-):-):-):-)

Dziękujemy. Tort był na szybcika robiony przez teściową, a że nigdzie nie mogliśmy kupić świeczki tortowej to Maciek zakupił racę :-D Witek bardzo poważnie się jej przyglądał, czego akurat na tej fotce nie widać. Niestety inne fotki nie wyszły przez tą racę, bo prześwietliła fotki :baffled::wściekła/y: Ale nic straconego. W lutym będzie prawdziwa imprezka i wtedy będzie dmuchanie świeczki :tak::-D Tylko muszę ją gdzieś najpierw kupić ;-):-D
U którejś z dziewczyn na zdjęciach widziałam taki napis zawieszony "happy birthday". Gdzie go można kupić?

Monia mysle ze w jakims supermarkecie np.REAL albo TESCO...ja kupilam w Realu,ale tu w Dortmundzie:baffled:....ale w Polsce tez widzialam:tak:

Wszystkim swiezo upieczonym Roczniakom wszystkiego najlepszego!!!

reklama
my imprezke urodzinowa bedziemy robic w przyszla niedziele, ale na razie to mam problem co kupic mojej corci, mielismy jej kupic rowerek, ale moja sioastra powiedziala ze oni kupuja wiec pomysl spalil na panewce (rowerek jest juz w domu). w niedziele wybieramy sie na zakupy ale co jej kupimy to niemama pojecia, patrzylam troche na allegro, ale nic mi specjalnie nie wpadlo w oko. po swietach i po mikolaju duzo zabawek w domu i zero pomyslow na nowe:no:

Do góry