reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ROCZEK - impreza, prezenty, goście...

reklama
cześć dziewczyny chciałam zamówić tort dla hubert od sowy czy możecie mi doradzic .
Zamówic zwykły tort z napisem czy może bajkowy (tylko obawiam się czy te bajkowe nie sa bardzo słodkie ,polane sa jakąś masą formujaca i nie jest napisane z czego są w srodku). Może któras z was próbowała taki tort lub inny dobry od sowy i pamieta nazwę

BB od Sowy krolewski jest dobry ...........tyle co pamietam bo odkad powstala Staropolska to tam kupujemy ciasta .tzn . mama kupuje:-D

Dziekujemy wszystkim za zyczenia:tak::-D.Imprezke urodzinowa niestety przenieslismy na jutro (maz wczoraj pracowal:-().Dominik wczoraj jedynie wybieral i pierwsze co wzial to kieliszek a pozniej pieniadze:-D.Ciekawe czy bedzie pijakiem i po kim:confused:.A jutro jak bede miala czas to wkleje zdjecia.

Dziewczyny, ale wy słodkie jesteście!!! I po co jeść tort - wystarczy Was poczytać i już jest błogo! Dziękuję za życzenia i pamięć o Ewelci!

Tynka- fotki świetne, uciekające motylki- prawdziwy odlot!!!

A Nadia ślicznie wyglądała w tej sukienusi! Wogóle jaj prześliczna ta sukienusia! Powtórzę się Elma, ale naprawdę złote masz ręce- szczerze zazdroszczę..

my urodzinki wyprawiamy w przyszłą sobotę 2 lutego, ale Ewelcia i tak wybierała, bo w końcu mimo wszystko jak urodzinki, to urodzinki. No najpierw wogóle na nic nie zwracała uwagi i patrzyła w ścianę. Potem się okazało, że po prostu waliła w pieluchę:-D no a jak skończyła to złapała najpierw za kluczyki, potem za kieliszek a na koniec za różaniec. czyli wszystko po kolei: najpierw jedziemy, potem pijemy a potem do kościoła (pewnie do spowiedzi;-))

my urodzinki wyprawiamy w przyszłą sobotę 2 lutego, ale Ewelcia i tak wybierała, bo w końcu mimo wszystko jak urodzinki, to urodzinki. No najpierw wogóle na nic nie zwracała uwagi i patrzyła w ścianę. Potem się okazało, że po prostu waliła w pieluchę:-D no a jak skończyła to złapała najpierw za kluczyki, potem za kieliszek a na koniec za różaniec. czyli wszystko po kolei: najpierw jedziemy, potem pijemy a potem do kościoła (pewnie do spowiedzi;-))

normalnie swiete dziecko;-)

reklama
My wyprawimy roczek Witkowi dopiero 16 lutego. Ale lepiej późno niż wcale ;-) W dniu swoich urodzin Witek też wybierał: dorwał kieliszek i od razu wsadził go do buźki, a potem zajął się różańcem :szok: Nie wiem jak to tłumaczyć ... czy będzie pił a potem chodził do spowiedzi, czy będzie pijanym księdzem ;-):-D

Co to za ciekawe światełko jest? ;-)

To jest ciekawe, trzeba to obejrzeć ... :-D

... i posmakować :-D

A co to za koraliki? ;-):-D Też są ciekawe ...

Mamusia najpierw dala mi spróbować torta urodzinowego a teraz obiera dla mnie mandarynki :-D Mniam, mniam ...

Do góry