reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ROCZEK - impreza, prezenty, goście...

reklama
cześć dziewczyny chciałam zamówić tort dla hubert od sowy czy możecie mi doradzic .
Zamówic zwykły tort z napisem czy może bajkowy (tylko obawiam się czy te bajkowe nie sa bardzo słodkie ,polane sa jakąś masą formujaca i nie jest napisane z czego są w srodku). Może któras z was próbowała taki tort lub inny dobry od sowy i pamieta nazwę

BB od Sowy krolewski jest dobry ...........tyle co pamietam bo odkad powstala Staropolska to tam kupujemy ciasta .tzn . mama kupuje:-D

Dziekujemy wszystkim za zyczenia:tak::-D.Imprezke urodzinowa niestety przenieslismy na jutro (maz wczoraj pracowal:-().Dominik wczoraj jedynie wybieral i pierwsze co wzial to kieliszek a pozniej pieniadze:-D.Ciekawe czy bedzie pijakiem i po kim:confused:.A jutro jak bede miala czas to wkleje zdjecia.

Dziewczyny, ale wy słodkie jesteście!!! I po co jeść tort - wystarczy Was poczytać i już jest błogo! Dziękuję za życzenia i pamięć o Ewelci!

Tynka- fotki świetne, uciekające motylki- prawdziwy odlot!!!

A Nadia ślicznie wyglądała w tej sukienusi! Wogóle jaj prześliczna ta sukienusia! Powtórzę się Elma, ale naprawdę złote masz ręce- szczerze zazdroszczę..

my urodzinki wyprawiamy w przyszłą sobotę 2 lutego, ale Ewelcia i tak wybierała, bo w końcu mimo wszystko jak urodzinki, to urodzinki. No najpierw wogóle na nic nie zwracała uwagi i patrzyła w ścianę. Potem się okazało, że po prostu waliła w pieluchę:-D no a jak skończyła to złapała najpierw za kluczyki, potem za kieliszek a na koniec za różaniec. czyli wszystko po kolei: najpierw jedziemy, potem pijemy a potem do kościoła (pewnie do spowiedzi;-))

my urodzinki wyprawiamy w przyszłą sobotę 2 lutego, ale Ewelcia i tak wybierała, bo w końcu mimo wszystko jak urodzinki, to urodzinki. No najpierw wogóle na nic nie zwracała uwagi i patrzyła w ścianę. Potem się okazało, że po prostu waliła w pieluchę:-D no a jak skończyła to złapała najpierw za kluczyki, potem za kieliszek a na koniec za różaniec. czyli wszystko po kolei: najpierw jedziemy, potem pijemy a potem do kościoła (pewnie do spowiedzi;-))

normalnie swiete dziecko;-)

reklama
My wyprawimy roczek Witkowi dopiero 16 lutego. Ale lepiej późno niż wcale ;-) W dniu swoich urodzin Witek też wybierał: dorwał kieliszek i od razu wsadził go do buźki, a potem zajął się różańcem :szok: Nie wiem jak to tłumaczyć ... czy będzie pił a potem chodził do spowiedzi, czy będzie pijanym księdzem ;-):-D

Co to za ciekawe światełko jest? ;-)

To jest ciekawe, trzeba to obejrzeć ... :-D

... i posmakować :-D

A co to za koraliki? ;-):-D Też są ciekawe ...

Mamusia najpierw dala mi spróbować torta urodzinowego a teraz obiera dla mnie mandarynki :-D Mniam, mniam ...

Do góry