tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
... te babcie są cudowne pod każdym względemNo nie chce nie chce, mama mnie trochę wyręczyła;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
... te babcie są cudowne pod każdym względemNo nie chce nie chce, mama mnie trochę wyręczyła;-)
NO to ja jestem wyrodna matka bo Oli od nas tzn od rodzicow nie dostala jeszcze prezentu ani na roczek ani na gwiazdke. Tak nam sie finanse skurczyly ze az strach. No ale sie zobaczy. Narazie jedzie na prezentach od innych ;p
I teraz będzie,że jest taka jakaś paskudna, ale ja Aniay nie rozumiem. Bo czytam Twoje posty sobie i piszesz,że nie macie mieszkania, nie macie kasy, Twój małż Cię wkurza, bo zachowuje się jak dzieciak (to dotyczy grania na kompie kiedy Oliwka chce spać), jesteś chora ( mam nadzieję,że sprawa z nerkami unormuje się szybko) i chcecie mieć dziecko. Ja rozumiem pragnienie posiadania dziecka Bo sama takie mam), ale w takich okolicznościach tego nie rozumiem.